"Warfare": razvrstite kako izboljšati, posebnosti prehoda, vodenja in pregledov

Mnogi so že dolgo navajeni na sistem rangiranja. Zdaj se srečuje praktično v vsaki igri. Višje kot je rang, bolj zabaven je igralec. Te številke igrajo odločilno vlogo pri izbiri igralcev. Zato mnogi želijo dobiti visoko uvrstitev, tako da se je bilo mogoče boriti z močnimi tekmeci. Kaj je čin "Warfareem"?

O igri

"Warframe" je brezplačen projekt, ki temelji na strategiji in taktiki in je predstavljen kot strelec tretje osebe. Pri projektu so delali digitalni ekstremi. Igra je bila na voljo leta 2013 na osebnem računalniku in je bila nato izdana na igralni konzoli. Projekt temelji na konceptu, ki je bil vzet iz sektorja Dark. Igralec je na voljo dirki Tenno. To je starodavni bojevnik, ki je po anabiozi pripravljen na nove bitke. Vsak junak je bojevnik. To je eksoskelet z določenimi sposobnostmi in sposobnostmi. Lahko se izboljša, izbriše in posodobi. V prehodu "Warframe" se bo eksoskelet okrepil.


Igranje

Kaj vpliva na čin Warfarey? Štirje gay igralci vstopijo v bitko. Vsi uporabljajo eksoskelet. Lahko je oborožen z orožjem: osnovno, sekundarno in dolgo bitko. Sodeč po povratnih informacijah, lahko igralci pridobijo izkušnje za ubijanje sovražnikov, opravljanje nalog in posredovanje misij. Igralci morajo prekiniti terminale - majhno uganko z ugankami, da se izločite iz izolacije.

Spretnost

Uvrstitev v Warfare je veščina. Zahvaljujoč njemu lahkorazumeti, kako je usposobljen igralec. Seveda je vrednost spretnosti relativna. Na podlagi rang sistemov, priljubljenih MMORPG, postane jasno, da vsi igralci pošteno zaslužijo točke. Zato je težko reči, da je tako virtualno ocenjevanje sposobnosti igralcev objektivno.


Da bi dosegli točke, si morate zaslužiti stopnjo vojskovanja, orožja, spremljevalcev, loparjev in njihove opreme. Ob istem času, dvig ravni, lahko ustvarite in uporabite močnejše orožje. Če želite na primer uporabiti risbo klana, morate dobiti določeno raven. Spretnost napredovanja ima več pomenov. Prva številka označuje čin "vojskovanja". V nadaljevanju je prikazana vrednost celotnega napredka, točke, ki so bile dosežene na vseh ravneh znanja. Po prikazu števila potrebnih točk za dosego naslednjega mesta.

Upgrade

Za povečanje uvrstitve v Warfare, morate nadgraditi eksoskelet, orožje, spremljevalce ali arving. Če nadgradite opremo, bo to dalo 100 točk splošnemu napredku. Če se osredotočite na druge točke, potem se bo raven zaslužila 200 točk. Svoje naloge lahko povečate z opravljanjem nalog. Prvo opravilo ene od nalog bo imelo od 1 do 100 točk. Izboljšate se lahko tudi tako, da odpravite temne sektorje.

Podrobnosti

Na vprašanje, kako dobiti oceno v Warfare, je nekaj točk, ki jih morate vedeti, da lahko pravilno izračunate svojo moč. Za vsako orožje lahko samo enkrat povečate veščino. Razvijalci so ga naredili tako, da igralci ne morejo"Twist" svoje očala izkušenj.
Na primer, če je bil Scan prenesen na raven 30 in nato prodan za nakup z ničelno stopnjo, potem naslednja nadgradnja ne bo vplivala na položaj. Enako z nivojem junaka. Točke spretnosti bodo pridobljene za posamezen posnetek znaka. Enako se dogaja s črpanjem pasem Kubrava in Kavat. Dvakrat lahko dobite uvrščene točke za eno orožje, če drugič igralec dobi Prvo opremo.

Sistem razvrščanja

Znak se lahko črpa na raven 30, vendar lahko z njim dobite 25 mest. Prav tako je vredno vedeti, da povečanje spretnosti prav tako poveča število potrebnih točk izkušenj za prehod na naslednjo stopnjo. Na primer, prvo mesto je Neophyte. Potrebuje 2500 točk. Naslednje mesto - "Silver Neophyte" - zahteva 7500 poskusov, itd. Po "Golden Neophyte" igralec prejme čin "učenec" in njegovo "srebrno" in "zlato" različico. Z isto analogijo lahko poslušate "Adept", "Seeker", "Hunter", "Eagle", "Tiger" in "Dragon". Zadnja uvrstitev je "Master", vendar ni "srebrne" ali "zlate" različice. Igralec je na voljo "Mature Master" in "Great Master". Za zadnjo stopnjo potrebujete 147500 točk.

Naloga

Pojem "test rank". "Warframe" dobijo teste, ki pomagajo premakniti na naslednjo uvrstitev, če je napredek že napolnjen z največjim številom točk. Če ima igralec na voljo test, se prikaže utripajoča lestvica.
Za izvedbo testa morate klikniti na ustrezno ikono.Pred tem je vredno izbrati ustrezno opremo, tako da lahko znak uspešno prestane test. Pomembno je tudi, da se spomnimo, da je treba teste opraviti sami, zato prijatelji ne bodo mogli pomagati mimogrede. Če testa niste opravili, ga lahko ponovite v enem dnevu. Zahvaljujoč testu lahko dobite tudi točke za napredek. Če je test uspešen, se samodejno pripiše na naslednjo stopnjo.

Koristi

Zakaj igralci želijo dvigniti svoj rang v Warfare? Po mnenju uporabnikov omrežja, po pridobitvi določenega ranga je na voljo veliko orožja in zmogljivosti. Na prvi stopnji spretnosti igralec dobi Karaka in države - dva glavna orožja, pa tudi šest orožja. Na drugem mestu igralcev so na voljo nove vrste opreme, kot tudi trgovanje in arving. Kaj je arving? Prvič, to je poseben način igre, ki predvaja igralca v prostor ali pod vodo. Drugič, to so mehanska krila, ki so potrebna za prestopanje v ta način. V kartografskih kartah lahko igralec preide skozi odprt prostor na velikem zemljevidu, kot tudi jarek, ki prenaša igralca na vesoljsko plovilo za manevriranje v omejenem prostoru.
V tretjih vrstah se ponovno odpre več vrst glavnega in sekundarnega orožja, pa tudi ogromna količina orožja. Iz te ravni se lahko igralec pridruži sindikatu. To so posebne interesne skupine. To so skoraj vse lokacije v virtualnem sončnem sistemu.

Med skupinami sta "nevtralni", karpraktično nimajo vpliva na glavno ploskev in "imajo razmerje" - s svojo ideologijo in načrti za prihodnost. Tudi v tretjem razredu so tri naloge, ki jih je mogoče zagnati, če so glavne naloge uspešno zaključene. S povečano spretnostjo igralec dobi vse več priložnosti. Poleg novega orožja in iskanj, lahko igralec dobi izboljšano opremo. Prima in stražar se pojavita na eni od vrst. Vsak čin daje igralcu na voljo en trgovinski sporazum. To pomaga hitro spremeniti potrebne artefakte.

Prenos

Da bi dosegel pravo raven, ima igralec veliko priložnosti. V igri bo poskušal odstraniti sovražnika, zgrabiti cilj in se vrniti na izhodišče. Obstajajo tudi lokacije, kjer morate preživeti. Obstajajo misije za reševanje talcev.
Med sabotažo bo treba uničiti jedro reaktorja za določen čas. Med sabotažo so igralci poslani, da uničijo mini-šefa. Igralec je na voljo tudi za zlo, mobilno obrambo, vohunjenje, itd.

Sorodne publikacije