Vzpon Tomb Raiderja: Kako teči, sistemske zahteve

Ena izmed najbolj pričakovanih iger leta 2014 je bila Rise of the Tomb Raider. Kako zagnati ta novi projekt v seriji, nekateri uporabniki še vedno ne vedo. Tudi v licenčni različici so vse vrste napak, in s piratsko stranko je vse veliko bolj zapleteno. Morate poznati načine, kako se izogniti oviram za udobno avanturo.

Opis igre

Za vsakogar, ki namerava dokončati Rise of the Tomb Raider, je vredno vedeti, da je igra ponovna uvedba znane linije avanture Larry Croft. Samo tukaj razvijalci popolnoma revidiran pristop k ustvarjanju in zabava je lepo akcijsko igro z elementi preživetja.


Junakinja je ostala enaka, vendar je trdo delala na grafiki. Zdaj izgleda privlačno in z novo zgodbo bodo vsi dogodki potekali v Sibiriji. Dekleta se trudi najti nekakšen artefakt, ki bi zanj zdravil ljubljeno osebo. Samo od agentov tajnega reda "Trinity" tudi poskušajo najti, in zato brez strele ne more storiti.

Piratska različica

Večina težav pri uporabnikih, ko poskušajo namestiti piratsko različico igre Rise of the Tomb Raider. Kako začeti? To vprašanje postavljajo mnogi uporabniki. Če v postopku naredite nekaj narobe, boste morali začeti iz nič. Za začetek, morate prenesti zelo novo posilstvo, ker bo prišlo do vseh dodatkov in izginilo v tem obdobju popravkov. Pred začetkom celotnega dejanja onemogočite požarni zid in protivirusni program (če je nameščen na vašem računalniku). Solahko odstrani ali blokira "tableto" v namestitvenem procesu - vdiranje datotek, ki kršijo licenco. To je treba storiti, sicer bo potrebno ponovno zagnati namestitev.


Nato lahko sami začnete postopek namestitve in počakate, da se konča. Trajanje je odvisno od datotek s šivom in piratskega proizvajalca. Običajno traja približno eno uro in ni dolga, saj se lahko vzpon rajbov grozdov odloži za nekaj ur. Takšna pustolovščina bo trajala dolgo, zato je pomembno, da igro pravilno namestite v računalnik.

Račun storitve pare

Bistven pogoj za zagon projekta piratskega pirata je razpoložljivost računa v digitalni distribucijski storitvi Steam. Če je uporabnik že registriran, vam tega ni treba ponoviti. To velja za prazne račune brez kupljenih projektov in veliko opravljenih ur. Izguba vseh medalj, redkih kart in njihova ocena v različnih igrah ni želja, zato je bolje ustvariti drugi račun in nadaljevati z njimi. Ko je postopek končan, lahko z bližnjico na namizju začnete igro Rise of the Tomb Raider. Kako nadaljevati program, bo poučil preprosto intuicijo igralca. Počakajte na prenos, nato pokličite odjemalca in zaženite Steam. S takšno shemo se bo začelo takojšnje nalaganje popravkov, po katerem bo potrebno zapreti vsa odprta okna.

Rezultat

Igra Rise of the Tomb Raider bo začela delovati s storitvijo Steam, ki jo bo prebrala kot licenčno. V večini primerov prvipredstava se bo spremenila v okno za pranje. V njej je potrebno predpisati enoto in pritisniti tipko Enter. Po tem ne smete opaziti težav z začetkom.
Priporočljivo je, da v procesu prehoda ne zapravljate časa, saj služba za podporo Steamu pogosto išče načine za goljufanje sistema. Po odkritju bo račun dobil ključavnico in nadaljnje avanture bodo nemogoče. Ustvariti boste morali nov račun in začeti znova. Kljub izvirnosti sheme lahko pride do napak v projektu, zato je treba vedeti, kako jih rešiti. Zamiki in zaviranje - pogosti gostje v projektu, zlasti na šibkih računalnikih in prenosnih računalnikih.

Sistemske zahteve

Treba je vedeti, da so razvijalci v projektu določili dokaj visoke sistemske zahteve. Razlog za to lepo grafiko in nov motor v igri Rise of the Tomb Raider. Kako ga zagnati brez izgube števila okvirjev na šibkem računalniku? To je vprašanje, na katerega ni odgovora. Če računalnik ne ustreza minimalnim nastavitvam, ne izgubljajte časa pri namestitvi. Udobna pustolovščina ne bo uspela niti s pomočjo dodatnih pripomočkov.
Glavna stvar je, da imamo procesor iz modela i3-2100. RAM zahteva šest gigabajtov in nič manj. Največja obremenitev bo na video kartici. Model GTX 650 je najbolj primeren za založnika NVIDIA. V tem načrtu je model AMD podoben moči modela. Popolnoma nameščen odjemalec bo imel 25 gigabajtov prostora na trdem disku. Verzija DirectX bi morala biti enajsta za starejšepodpora se ne izvaja.

Primarno reševanje problemov

Rise of Tomb Raider igra se ne sme začeti, ko namestite celo kupljeno različico, in vas bodo vrgli na namizje. Prva stvar v tem primeru je znova zagnati napravo, izklopiti dodatne procese in druge programe. Drugi najpogostejši vzrok napak je prisotnost cirilice v imenu mape na namestitveni poti. Problem lahko rešite tako, da preprosto preimenujete, vendar včasih morate ponovno namestiti odjemalca in ponoviti prve štiri odstavke.
Če je bilo sprva udobno igrati, vendar se je v nekem trenutku začelo zamrzniti in samostojne izjeme, se je hrošča v piratski različici skrila. V večini primerov je potrebno namestiti najnovejše popravke s popravki. Če Rise of Tomb Raider še vedno visi, potem je razlog v sistemskih napakah. Potrebno je izvesti obsežno diagnostiko o različnih virusih, zlonamerni programski opremi, težavah s pomnilnikom itd.

Drugi koristni nasveti

Katere druge težave ob zagonu igre Rise of the Tomb Raider? Kartice niso prikazane, zato uporabnik ne more najti točke z nalogo, slepi pogled pa ne obljublja nič dobrega. Glavni razlog za takšne napake je vedno skrit nekje v globini grafične kartice. Poskusite znova namestiti gonilnik in po tem ponovno zagnati računalnik. Poleg tega NVIDIA in AMD pogosto izdajata posebne posodobitve za določene igre. Nenehno jih je treba namestiti, ker se potem zmanjša možnostmorebitnih napak v odjemalcu. Prav tako se bo zmogljivost povečala, nato pa v igri Rise of the Tomb Raider kartice in drugih grafičnih elementov ne bo več izginilo brez razloga. Skupaj z gonilniki je bolje prenesti dodatno programsko opremo za igre na srečo (Microsoft Visual, Microsoft net framework). Ponavadi prihaja z namestitvenim programom, vendar je bolje, da ste varni in prenesete datoteke z uradnih strani.

Povečanje števila okvirjev

Če igra Rise of the Tomb Raider ne deluje v celoti, potem morate pogledati razloge v zgornjih odstavkih. Če pa se začne, in zamiki ne izginejo, je razlog število FPS (sličice na sekundo). Če želite povečati, ne bistveno gre ven, ampak za dvig do 5-7 enot lahko vsak uporabnik.
Najprej morate uporabiti dve orodji - Clean Master in Razer Game Booster. Prvi očisti računalnik iz vseh sistemskih datotek, popravi napake v registru, izbriše predpomnilnik. Drugi preprosto zmanjša število procesov na začetku igre na minimum. Zaradi tega se prostor osvobodi, procesor pa se osredotoči le na projekt. Prav tako ne pozabite na defragmentiranje trdih diskov, da organizirate skrite datoteke na površini trdega diska. To je treba opraviti redno, saj se v petih do desetih napadih začne nered, drugi načini za pravilno združevanje informacij pa ne obstajajo. Poskusite vse nasvete enega po enega, število okvirjev pa se bo nujno spremenilo.

Sorodne publikacije