Ventilator DeepCool Ice Blade 100. Specifikacije in pregledi

Brez katerega sodobnega računalnika ne bo delovalo? Ni centralnega procesorja. To je morda najpomembnejša komponenta v vašem računalniku. Ampak, da za to, da dobro deluje, morate dober hladilni sistem, kot na drugačen procesor pregreje in spali. Idealni hladilni sistem velja za voden, vendar ni dovolj za vsakogar, da bi imel žep. Zato se postavlja vprašanje nakupa dobrega hladilnika. In zdaj gledamo DeepCool Ice Blade 100. To je eden izmed najboljših predstavnikov proračunskih ventilatorji za procesor.


Zakaj potrebujem hladilnik?

Sodobnega računalnika si ni mogoče predstavljati brez dobrega hladilnega sistema. Trenutne komponente računalnika so dovolj močne. To pomeni, da oddajajo ogromne količine toplote, in če to ni čas, da se umakne iz postopka osebnega računalnika, lahko izgubite zelo pomembno in drage dele. Po video kartici so najbolj vroči klepeti na katerem koli računalniku procesor. Zato je hladilnik za njega bistvenega pomena. Vsaj takšno, kot je proračunski Ice DeepCool, je 10092mm. Lahko, seveda, namestite tekoče hlajenje, vendar bo moral porabiti precej veliko denarja. Zato je najboljša možnost ventilator procesorja. Glavna stvar je vedeti, katera vtičnica imate. Samo tako lahko izberete hladilnik. Prav tako je potrebno namestiti termopast pred vgradnjo ventilatorja in pravilno povezati vse pene. Cooler DeepCool Ice Blade 100 mimogrede, zelo enostaven za namestitev in ne povzroča težav, tudi za začetnike. Ljubitelji te vrste, so praviloma nezahtevni inživ Takšen hladilnik bo deloval v vseh pogojih zelo dolgo časa. Hladilnega sistema ne boste morali zamenjati vsaj pet let - to je zelo lep bonus.


Konstrukcijske značilnosti

Ventilatorji za procesor so različni. Vsak ima svoje oblikovne značilnosti. DeepCool Ice Blade 100 je enojna izvedba. Vsebuje eno cev za prenos toplote v obliki črke U, ki naleti na ohišje procesorja. Toda celo takšna konstruktivna rešitev ne preprečuje, da bi hladilnik deloval zelo produktivno. Učinkovito odstrani toploto tudi od takšnih "vročih" procesorjev kot izdelki AMD.
Ta funkcija DeepCool Ice Blade 100, ki vam jo ponujamo, vam omogoča, da jo namestite tudi v najmanjših sistemskih blokih. To je vsestranski ventilator, to je njegova glavna prednost. Pomembno vlogo ima proračun naprave. Na sodobnem trgu računalniških komponent je zelo malo kakovostnih in poceni izdelkov. In ta hladilnik je izjema od pravil. Vendar pa preidimo na tehnične značilnosti ventilatorja in ugotovimo, kako učinkovita je.

Specifikacije

Procesni hladilnik DeepCool Ice Blade 100 ima ventilator s premerom 92 mm in je opremljen s primernim rebrastim radiatorjem, bakreno cevjo v obliki črke U in tremi priključki (penami) za povezavo. Slednje pomeni, da ni mogoče ročno uravnavati hitrosti hladilnika, ker zahteva četrti konektor, ki se oddaja na matično ploščo. Toda brez njega, ventilator deluje odlično. Avtomatizacija je bolj znanako morate povečati hitrost.
DeepCool Ice Blade 100 je primeren za različne vtičnice in se lahko namesti na vsak procesor iz moderne serije. Takšna vsestranskost je zelo dober bonus. Največja hitrost je 2.200 vrt /min. Je veliko tega? Recimo to: hladilnik odlično deluje s hlajenjem osrednjega procesorja pod maksimalno obremenitvijo. In to je dovolj. Raven hrupa je pri največjih vrtljajih 316 dB. Standardni ventilatorji zvok veliko glasnejši.

Pozitivne povratne informacije od lastnikov

Tisti, ki so si sami kupili DeepCool Ice Blade 100, so kar precej - proračun za izdelke, je priljubljen. Velika večina uporabnikov je zadovoljnih s svojo pridobitvijo. Skoraj vsi opozarjajo na odlično delo naprave, tudi v ekstremnem načinu obremenitve. Mnogi ugotavljajo, da ventilator deluje zelo tiho (seveda v primerjavi s standardnimi hladilniki). Kljub enojni izvedbi hladilnik zagotavlja odlično toploto iz procesorja in nadaljuje z življenjsko dobo. To opazijo vsi lastniki te naprave.

Negativne povratne informacije lastnikov

Seveda je iskanje pomanjkljivosti v napravi za takšen denar Moveton, vendar je bilo nekaj uporabnikov, ki verjamejo, da bi moral biti poceni hladilnik naprednejši. Najpogostejša pritožba je pomanjkanje ročnega nadzora hitrosti ventilatorja. Vendar ni jasno, zakaj je to potrebno, to priložnost. Nekateri "esteti" se pritožujejo zaradi hrupa. Očitno niso slišali, kako navijači delajo v desetletnem računalnikuna recept In zadnji očitek je pomanjkanje toplote. Verjetno je nekdo ujel napačen primer, saj so drugi uporabniki s tem v redu. Mnogi radoveden umi so posebej iščejo nekakšen problem v takšnih proračunskih pripomočkov, in nato napisati negativne ocene. Ni znano, za kaj ga potrebujejo. Toda ob vseh negativnih ocenah resno ni vredno, kot tudi pozitivne. Lahko naredite veliko napako

Zaključek

Cool DeepCool Ice Blade 100 je odlična naprava za odstranjevanje toplote iz procesorja za majhno količino denarja. Ventilator je primeren za svojo nalogo, čeprav kljub nenavadnemu dizajnu. Popolnoma se ujema z vsakim primerom in bo trajal dolgo časa. Sistemsko enoto je potrebno pravočasno očistiti pred prahom. Naprava ima nizko raven hrupa in sprejemljivo hitrost. Ni možnosti, da ročno spremenite rotacijo, ampak za takšen denar lahko pričakujete od hladnejših top možnosti - popolnoma nezdrav optimizem. To je "delovni konj" brez kakršnih koli vrtin.

Sorodne publikacije