Splošni račun AppStore: funkcije

Splošni račun AppStore ima veliko funkcij. Uporabnikom omogoča namestitev iger in aplikacij, kot tudi gledanje filmov z visoko ločljivostjo, ne da bi morali naložiti svojo opremo z dodatno programsko opremo. Generični računi omogočajo uradni dostop do prenosov aplikacij in iger za naprave Apple (iPhone, iPad, iPod Touch).

Kaj je

Splošni račun v AppStoreu omogoča uporabniku dostop do velikega števila aplikacij. AppStore je digitalna trgovina ali oddelek, ki ponuja informacijske vire za naprave Apple. V tej trgovini lahko kupite ali prenesete brezplačne programe. AppStore imenujemo tudi supermarket, ki je namenjen lastnikom iPhonov in iPadov. Trgovina ima več kot pol milijona aplikacij in več kot petsto milijonov uporabnikov.Za vsako napravo deluje ista različica AppStore. Uporabniki imajo vgrajeno funkcijo nakupov. Na primer, če je nekdo prenesel urejevalnik fotografij in ga začel uporabljati brezplačno, se čez nekaj časa nekateri filtri ali funkcije programa izplačajo, kar pomeni, da je mogoče po opravljenem plačilu narediti popolno uporabo urejevalnika fotografij. Nekateri uporabniki naletijo na to težavo: angleška trgovina. Razlog je jezik vmesnika na telefonu ali izbrana angleško govoreča država registracije. Upoštevajte, da je pri registraciji profila pomembno določiti svojo državo. Treba je opozoriti, da imajo angleško govoreči uporabniki na voljo več aplikacij in posodobitev.


V trgovini AppStore je shranjen oblak. Na primer, če uporabnik prenese igro ali aplikacijo in jo nato izbriše, lahko oddaljeno datoteko ponovno prenesete iz oblaka (če trgovina nenadoma odstrani to aplikacijo). Vir privlači uporabnike na dejstvo, da je večina datotek prenesenih tukaj brezplačno. In plačajte za nakup v AppStoreu s kreditnimi ali debetnimi karticami. Glede na polnost trgovine in skladnost njenega dela sledijo strokovnjaki podjetja Apple. Vsaka aplikacija ima svoj elektronski certifikat. Posebnost je, da lahko razvijalci postavijo programe, ki so ustvarjeni tukaj, če slednji izpolnjujejo zahteve AppStore. Avtorji prejmejo 70% dobička, preostanek pa igrišče.

Kako deluje

Splošni račun AppStore je preprost za uporabo. Ko odprete domačo stran, lahko vidite prvi zavihek kartice »Izbira«. Vsebuje igre in aplikacije, ki jih ponuja Apple. Na vrhu strani so meni: Novo (novo), Vroče (najbolj priljubljeno med uporabniki) in Datum izdaje (pred kratkim objavljeno po datumih). Drugi zavihek se imenuje Genius in vsebuje priporočila. Temeljijo na izbiri uporabnika.
Če kupite igre za določeno temo, bo program ponudil to kategorijo. Tretji zavihek Top Charts je verjetno najbolj priljubljen. Navaja ocene programov, iger (plačanih in brezplačnih) na zahtevo. Brezplačni gumb FREE. Aplikacije imajo opise, lahko jih ocenite kot zvezde ali napišete mnenja. Drug zavihek »Zvrsti« vključuje programe, ki so razdeljeni na žanrske razlike. Brezplačen splošni računAppStore vam omogoča prenos aplikacij, ki so prosto dostopne. Program vsebuje peti zavihek »Posodobitve«. Tukaj lahko uporabniki posodobijo datoteke, ki imajo novo različico.

Priložnosti

Splošni računi v AppStore na uradni podlagi zagotavljajo uporabniku naslednje zmožnosti:
 • Prenos brezplačnih iger in programov, ki so predstavljeni v katalogu trgovin, ne da bi opravili postopek iz zapora.
 • Sodelovati pri pripravi posodobitve kataloga.
 • Posodobite programe iz trgovine in naprav Apple.
 • Čim prej prejmite tehnično podporo.
 • Več oseb se lahko poveže z enim računom. Vsi nakupi, opravljeni z istim ID-jem v samodejnem načinu, so na voljo na pametnih telefonih uporabnikov. Posebnost je, da ima vsak, ki uporablja splošni račun AppStore, stalen uradni dostop do redno posodobljenega kataloga trgovine.

  Cena

  Koliko stane splošni račun AppStore v VK? Po najnovejših podatkih bo 3 App Store stala uporabniku $ 1499; iTunes 1199; Za Mac - 29 $. Najnižja cena je znesek 299 rubljev za možnost uporabe trgovine s podatki. Na splošno je ruski uporabnik na voljo v različnih cenovnih kategorijah. V trgovini so zelo poceni ponudbe v razponu od 15 do 29 rubljev. Povprečna cena je 66 rubljev.

  Mnenja

  Free General Account AppStore vam omogoča prenos zabavnih vsebin po vaši izbiri. Po mnenju uporabnikov je AppStore App Store odličnarešitev za tiste, ki imajo naprave podjetja "Apple". Kot je navedeno v mnogih, za razliko od drugih trgovin v AppStore je enostavno najti brezplačne aplikacije, glasbo, igre. Na splošno je priročen vir za iskanje zanimivih novih izdelkov in posodobitev. Treba je opozoriti, da so strokovnjaki našli v trgovini aplikacij (približno 40), ki vsebujejo zlonamerno kodo. Napake so bile odpravljene, zdaj je AppStore imenovan za eno najvarnejših trgovin. Obstajajo cenzure glede prepovedi odpoklica v programih konkurenčnih platform.

  Sorodne publikacije