Slušalke za COG GO: Nekaj ​​lepih modelov za igranje na GO CS

Dolgo časa je veljalo, da je v mrežnih igralnih igrah za samozavestno igro potrebna draga in zelo produktivna povezava z močnim računalnikom, visokofrekvenčnim monitorjem, udobno tipkovnico in prijetno miško. Vendar pa je pred kratkim celotna igralniška skupnost na ta seznam dodala odličen zvok. Konec koncev, kot se je izkazalo, iste slušalke za COG GOP pomembno vplivajo na igro, še posebej v specializiranih igrah.

Zvok kot orodje za ciljanje

Predvajalnik se običajno osredotoča predvsem na sliko na zaslonu in v njej ni nič čudnega. Tudi v resničnem svetu oseba prejme večino informacij neposredno iz organov vida. V realnem svetu in v računalniških igrah je vizualni stik najbolj dostopen način orientacije v prostoru, ne pa edini.


Nedavno je bilo ugotovljeno, da slušalke za GO CS pomembno vplivajo na rezultate igre. Zvoki korakov, ki dajejo nasprotnikom, se v nekaterih primerih lahko slišijo ne samo skozi zid, ampak tudi skozi polovico zemljevida. Torej, brez opazovanja sovražnika vizualno, lahko določite njeno lokacijo na hrup iste in izdane. Torej je bilo povpraševanje brez primere za igralne slušalke najrazličnejšega kalibra, kot tudi visokokakovostne zvočnike. Seveda, po znamkah so se pojavili številni kitajski kloni originalnih naprav in lastnih kitajskih proizvajalcev. Z drugimi besedami, izbira je dovolj velika, da jo lahko zamenjamo. Kakšne slušalke so najbolj primerne za CSG COP?

Cybersport modeli

Najprej je treba opozoriti, da vsi zvoki niso ustvarjeni za igro, ampak za vsakogar. Seveda ima vsak zvočnik in slušalke svoje značilnosti. Če želite kupiti najbolj idealne in hkrati drage slušalke za CS od GO, potem bodite pozorni na model za kibernetski promet. Na primer, slušalke SteelSeries Siberia v2 Navi. Poleg tega je nakup tega modela finančno podprt z istim imenom kibernetskega tima "Navi".


Poceni in jezni

Ciljno občinstvo skupine COG GO praviloma ni dovolj denarja za nakup normalne in funkcionalne igralne opreme. Za take igralce bodo morali shraniti. Kupite lahko vse kitajske slušalke, znane vsem mestom. Bili bodo osvetljeni in zelo povprečni. Z drugimi besedami, taka tehnika ni potrebna za nakup. V tem primeru bodo vakuumske glave popolne. So majhne in udobne. Za njimi tudi ne poškodujejo ušes. Tudi najdražji in visoko kakovostni modeli so cenejši od visokokakovostnih slušalk za cybershot. Razlika v vrednosti je ogromna - včasih več kot 20.000 rubljev! Zvok v COP GO v slušalkah naslednjih modelov bo zelo dober:
  • Canyon CNS-TEP1;
  • AKG Y 20;
  • Creative Sound BlasterX P5;
  • Azer Hammerhead Pro V2.
  • Nastavitev

    Nastavitev slušalk za GC COP se ne razlikuje od običajne namestitve. Težave nastajajo le pri slabih in slabe kakovosti naprav. Vendar, koliko jih ne prilagodi - zvok ne bo boljši. Z dragimi modeli vse malotežje. Če želite maksimalno kakovost - je vredno izklopiti dušenje šuma in vse vrste filtrov v upravitelju zvoka. S tem boste odstranili prekomerno popačenje in slišali še nekaj več. Dobre slušalke so najprej dobro uglašene. Če zvok ni zadovoljen - ga lahko malo prilagodite v izenačevalniku. V isti igri morate izklopiti glasbo in glas je zaželen. Igralec mora slišati, kaj se dogaja, kjer ne vidi ničesar, in ne poslušati glasbe ali glasov drugih igralcev. Z drugimi besedami - izklopiti morate vse, kar lahko postane vir trajnega popačenja zvoka in vsega, kar bo odveč in nepotrebnega hrupa. Zaželeno je tudi, da uporabite visoko kakovostno zvočno kartico. Če ni vgrajene karte ustrezne kakovosti, lahko kupite zunanji zvok in uživate v igri.

    Sorodne publikacije