Skype ne kliče: kaj storiti?

Možno je, da ko se boste poskušali povezati s svojimi najdražjimi ali prijatelji, boste naleteli na dejstvo, da Skype ne kliče. Na žalost se to zgodi, vendar ne smete obupovati in odrezati tega načina komunikacije. Ta problem je enostavno rešiti, v tem članku bomo razumeli, kako ga rešiti.

Prvič, seveda, boste morali odkriti razlog za težave, vendar na srečo niso toliko, zato se pogovorimo o vsakem posebej.

Težave v povezavi

Prva stvar, na katero se vsak Skype uporabnik pritožuje, je slaba povezava. To je najpogostejša težava. Na žalost, če ne obstaja noben klic v Skype zaradi napake v povezavi, potem ni rešitve. Analizirate lahko le razmere in naredite naravne zaključke. Na primer, morate spremeniti svojega ponudnika internetnih storitev.


Da bi se prepričali, da Skype ne gre skozi nestabilno internetno povezavo, ga morate preveriti. Dejstvo je, da Skype pri nizki hitrosti naročniku ne dovoli klica. Če želite preveriti, lahko uporabite posebna orodja ali obiščete spletno mesto, kjer je ta pregled na voljo.
Seveda se ne morete truditi in preprosto odpreti brskalnik. Če je internet "šibek", ga boste takoj opazili, saj se bodo strani prenesle zelo dolgo ali pa jih sploh ne prenesete. Če želite odpraviti to težavo, lahko pokličete svojega ponudnika in ugotovite, zakaj je tako počasno. Druga možnost je, dapredvidevanje Če ste bili do te hitrosti interneta je bilo v redu, potem je možno, da je problem njegovega zmanjšanja je začasna.


Težave z mikrofonom

Kako čudno bi to zvenelo, vendar včasih ni nobenega Skype klica, ker prihaja do težav z mikrofonom. Toda preden se lotite tega problema, se morate prepričati, da je kriv sam mikrofon. Na srečo je zelo enostavno. V tem primeru lahko klic in vaš sogovornik celo dvigne slušalko, toda takoj, ko se to zgodi, se povezava prekine. Če je tako, potem je mikrofon kriv.

Rešitev problema

Torej, zakaj ne klic Skype, smo ugotovili, da bomo zdaj ugotovili, kako se z njim spopasti. Za to potrebujete:
  • V oknu programa kliknite na element "Orodja". Nahaja se na zgornji plošči.
  • V spustnem meniju poiščite element "Nastavitve" in ga kliknite z levim gumbom miške.
  • V oknu izberite "Nastavitve zvoka" - odsek se nahaja na levi strani okna.
  • Poglejte blok "Mikrofon".
  • Tukaj morate ugotoviti, ali se uporablja mikrofon. Naredite to enostavno, poleg besede "mikrofon" je spustni seznam, tam lahko izberete želeni mikrofon. Bodite pozorni na glasnost "glasnosti". Poleg tega je drsnik, če govorite mikrofon, naj bo napolnjen zeleno - to pomeni, da mikrofon deluje. Mimogrede, včasih pomaga ponovno namestiti gonilnike na mikrofonu. Zdaj veste, odgovor na vprašanje: "Ni Skype klic, kaj storiti?" Če so te rešitve na voljoTežave vam niso pomagale, potem ste najverjetneje imeli težave z operacijskim sistemom ali samim programom. V tem primeru jih poskusite znova namestiti.

    Sorodne publikacije