Skrivnostne skrivnosti: brezglavi jezdec

Skyrim je čudna igra. Tudi po tem, ko ste v njej porabili več sto ur, boste vsakič, ko boste šli skozi to, našli nekaj novega. Še posebej, ker razvijalci niso padli in dodali veliko zanimivih "presenečenj". Na primer, ali ste vedeli, da lahko na odprtih prostorih "Skyrima" spoznate pravega brezglavega jezdeca? Če ne, vas bo ta članek zagotovo zadovoljil.

Kako najti?

Torej ste se odločili najti brezobzirnega jahača v Skyrimu. Od zdaj naprej se začnejo težave. Dejstvo je, da se ta lik pojavlja na poljubni točki v svetu iger, ki je ni mogoče določiti vnaprej. To sploh ni. Edina stvar, ki ostane, je le, da se dolg sprehod skozi Skyrim in upanje za srečo.


Druga stvar, ki jo morate imeti v mislih, ko iščete brezglavega jahača, je, da se on, kot vsak duh, ki se rešuje, pojavi samo v temi dneva. Če govorimo o igranju mehanike, potem je čas med desetimi zvečer in petimi zjutraj. Bodite pozorni na to, če želite uspeti v vašem podjetju.

Opis

Seveda je težko soočiti brezobzirnega jahača z nekom drugim. Toda, če še nikoli niste videli znaka, vendar še vedno gledate od daleč, ga lahko vzamete za preprost pridelek. Da bi preprečili, da bi se to zgodilo, morate najprej preučiti opis tega NPC in šele nato nadaljevati z njegovimi iskanji.
V Skyrim, brezglavi jezdec izgleda kot duh,oblečena v niz težkih oklepnih plošč. Iz očitnih razlogov seveda ne nosi čelade. Znaki se najpogosteje premikajo s konjskim konjem, toda z določenim naključjem so lahko okoliščine in sprehodi. Obstajajo NPC in njihovo orožje, ki je naključna sekira, ki ustreza ravni vašega junaka.


Interakcija

Oboroženi z zgoraj navedenimi informacijami, boste nekako našli brezglavega jezdeca. Po tem, boste najverjetneje imeli vprašanje: "In kaj o tem storiti naslednje?" Žal, govor z duhom v vas ne bo uspelo. Poleg tega se ne odziva na napade junaka, kot tudi iz NPC-sovražnikov. Last, mimogrede, aktivno napadajo brezglavega jezdeca, če se srečajo na poti.
Kljub temu lahko sledite duhu. Na koncu vas bo popeljal na kraj zaliva Humvee, kjer boste našli čelado z dobrimi lastnostmi. Istočasno je zaprta ključavnica z ravnim zaklepom "Master". Njegova vsebina je neposredno odvisna od ravni vašega junaka.

Mod

Če vas je brezglavi jezdec zadovoljen, lahko uporabite poseben način, ki vam omogoča, da naredite duha svojega spremljevalca. Sprememba se imenuje Headless Horseman Companion in jo lahko prenesete s katerega koli specializiranega spletnega mesta. Ta spremljevalec je popolnoma lastnik enega orožja z eno roko in lahko uporablja orožje v vsaki roki. Poleg tega ne upravlja vseh vrst min in pasti, vendar je to razumljivo, ker je še vedno duh. No, in končno, brezglavi spremljevalec konjev se črpa hkratiVaš junak, in zato bo učinkovit pomočnik v vsaki fazi igre.

Sorodne publikacije