Sateliti v Skyrimu: Vse informacije o pomočnikih

Sateliti v Skyrimu so eden od redkih načinov, kako lahko osvetlite svojo osamljenost, ko potujete v velikem svetu. Ti predani ljudje bodo sledili Dovakinovemu ognju in vodi, če ne bodo kršili njihovih moralnih načel. V boju bodo delovali po lastni presoji ali izvrševali ukaz uporabnika. Vsak igralec mora vedeti, kako z njimi upravljati z največjim dobičkom.

Kdo so?

Igralni svet petega dela serije "Stari svitki" se razlikuje po svojem ogromnem svetu. Na desetine velikih naselij, na stotine jam in lokacij, na različne cehove in na tisoče misij. Za povsem takšno vsebino je včasih dolgočasno, zato so se sateliti pojavili v "Skyrim". To so zvesti tovariši protagonista, ki ga bodo iz nekega razloga sledili.


Njihova vloga so lahko ženske in moški. Izvajali bodo različne ukaze in iz tega boste lahko bolje izkoristili sami sebe. Potovanje v podjetju je vedno bolj zabavno, vendar je treba spomniti, da sateliti potrebujejo tudi opremo in opremo, ker niso nesmrtni.

Splošne informacije

Če se uporabnik odloči videti, kateri sateliti v Skyrimu ustrezajo njemu, potem morate najprej paziti na razred. Nedelujoči liki imajo določene sposobnosti, ki jih ni mogoče spremeniti. Če se protagonist raje bori na oddaljeni razdalji, potem je vredno sprejeti bojevnikove tovariše, ki se bodo borili v ospredju ali obratno. Sateliti ne umrejo od prvega časa za vedno. Ko sozdravje se spusti na kritično raven, začnejo izterjati in potem ne morejo sodelovati v bitki. Če bo v tem obdobju poškodovan satelit, bo prijatelj umrl popolnoma in za vedno.


Vedno se odziva na ukaze in ga lahko prepreči le z moralo. Vsak satelit ima svoja načela, ki mu lahko prepovedujejo, da kradejo ali pa to storijo le od sovražnikov. Nekateri od njih imajo najvišjo stopnjo morale in bodo poročali o vseh zločinih protagonista. Nujno je treba paziti na ta vidik.

Ekipe za satelite

V igri Skyrim je veliko satelitov mogoče poklicati na dva načina, prej pa je treba obravnavati ukaze, ki jih vodijo tovariši. Glavni protagonist mora pravilno premisliti o obrambi in napadu. Stojte na veščinah in sposobnostih satelita. S takšnim načrtovanjem bo vsaka bitka, tudi pri visoki kompleksnosti, potekala gladko. Drugovi imajo svoj inventar in lahko nosijo nekaj predmetov za protagonista. Poleg tega zbirajo opremo, različne zvitke in uroke.
Če je na vidnem polju svetišče, lahko satelit pošljete, da dobi ekipo blagoslov. Z dodatkom Hearthfirea bodo sodelavci pomagali pri zbiranju rud in ostankov lesa za zasebni dom. Ukradli jih bodo samo zaradi moralnosti. V tej lekciji je najbolje, da poiščete spremljevalca na ničelni ravni, saj bo popolnoma izvršil podobne ukaze s hekanjem. V ta namen jih ne potrebujejo.

Prvi način za pridobitev satelita

Sateliti v Skyrimu so vrednoteni le z ustreznim znanjem in morajo biti izbrani glede na njihove želje. Samo zdaj ne more vsaka NPC prevzeti to vlogo. Družabniki so začasni in trajni. V prvem primeru se liki najpogosteje pridružijo protagonistu v času določene misije. Po tem, ko se doseže pozitiven rezultat, jih je mogoče prenesti v službo. Igralec se lahko kadar koli vrne v mesto ali kraj, kjer oseba živi, ​​in jo prosi, naj se pridruži ekipi. Večina satelitov bo lahko redno vstopala v ekipo šele po opravljenem iskanju v zvezi z njimi. Torej plačajo za opravljeno storitev. To ne velja za pse, ki jih lahko kadarkoli vtipkate v svojega hišnega ljubljenčka. Hkrati je lahko ekipa žival, oseba in protagonist.

Drugi način

Omejeno število spremljevalcev je pogosto zatiranih in želijo nekaj več. Zato so navijači ustvarili igro "Skyrim" na satelitih. Ta aplikacija uvaja neverjetno število znakov v igralni svet. Lahko so povezani s predmetom vesolja ali pa so popolnoma iz drugih stripov ali fantastičnih zgodb.
Na primer, obleke Atvir, ki imajo vzdevek Zadnji kralj Thire, se popolnoma ujemajo s svetom zgodbe o trdem otroštvu katakomb Windhelm. Ženska Marvel, nasprotno, je prototip istoimenskega lika iz stripa Universe. Ona je velik ognjeni čarovnik, vendar ljubiteljiklasika, tako spremljevalec ne bo prinesel užitka. V igri je "Skyrim" mod za veliko satelitov po namestitvi dodal celotne tabore plačancev na prostih lokacijah. Dovolj je, da se preselimo tja in se pogovorimo s kapitanom ali ločeno osebo. Namestitev dodatka bo pomagala oblikovati edinstveno ekipo za prihodnje bitke.

Sorodne publikacije