Različni modali za bolnišnico v "Minecraftu"

V računalniški igri Minecraft predstavlja veliko možnosti in virov za ustvarjanje različnih zgradb, mest, izumov in utelešenje tisočih idej. Poleg dejstva, da igra vam omogoča, da sami zgraditi, lahko namestite tretje stranke spremembe na različne teme. V tem članku si poglejmo nekaj različnih modusov za bolnišnico Maincraft.

MedicieCraft

Ta dodatek se v glavnem ne nanaša na gradnjo bolnišnice, ampak na poklic zdravnika in medicine. Sprememba dodaja veliko predmetov in orodij na področju medicine, ujemanja oblačil, notranjih elementov itd. Z MedicineCraft lahko obrnete vaš lik v tega zdravnika, pomagate drugim ljudem na vašem strežniku!


Seveda so predmeti in droge neuporabni brez kraja, kjer se bodo izvajali sprejem in hospitalizacija bolnikov. Če želite to narediti, morate obnoviti polnopravno bolnišnico v Minecraftu. In da ga opremimo znotraj, zagotovimo zaposlenim opremo in pisarne, ki jih lahko s tem mod.

Silver Town

Naslednji dodatek je popolno mesto, v katerem je tudi bolnišnica. Sprememba je upoštevala in dodala vso infrastrukturo, zato je bilo brez bolnišnice nemogoče. Stavba kopira resnično bolnišnico enega od kanadskih mest. Lahko prenesete ta mod in nastavite sami ali zgradite podobno različico končnega programa. Ker je stavba prepisana z resnično, bo izgledala ekološkovsako sodobno mesto v Minecraftu.

Monster v bolnišnici

Ta sprememba v bolnišnici v Minecraftu se zelo razlikuje od zgoraj opisane. Tukaj igralec mora obiskati grozljivo zapuščeno bolnišnico, v kateri se pojavijo nepojasnjene stvari. Igralec se zbudi v oddelku popolnoma v popolni temi med krvavimi stenami in napisi. Razumeti mora, kaj se je tukaj zgodilo, s pomočjo nasvetov, raztresenih po pisarnah in oddelkih.
Kot lahko vidite, so vsi opisani načini zelo različni po vsebini in izvedbi, vendar jih združujejo skupne medicinske teme.

Sorodne publikacije