Quest "Trouble s Troll" v Widget 2: prehod, skrivnosti

V nalogi "Trouble with the Troll" v Vdovici 2 bo mimoidoč priložnost za spoznavanje čudovite zgodbe. Ta misija je dodatne narave, vendar ima določene točke, ki jih je treba pripraviti. V članku so vse informacije o iskanju z možnostmi za ukrepanje. Ta material bo zelo koristen za ljubitelje iger.

Kje gredo korenine?

Na panoju naselja, imenovanega Flotam, lahko protagonist prevzame nalogo Trouble s Trollom. V pripomočku 2 se prehod začne točno od tega trenutka. Že na začetku lahko uporabnik pripravi, da to ne bo običajen umor, ker se v tem projektu skoraj nikoli ne zgodi. Geralt začne svojo preiskavo. Misijo je imenoval poveljnik Bernard Loredo, ki je znan po svoji brutalnosti in se trudi uveljaviti zakone med prebivalstvom. Te informacije morajo igralci za prihodnje odločanje zapomniti.


Prva negotovost

Zdi se, da je v nalogi "Trouble with Troll" prehod na gradnik 2 zelo jasen. Igralec se mora ukvarjati z istim bitjem, ki živi v bližini Floatzama. V tretjem delu te lepe igre serija lov za različne pošasti, tudi posvečena ločenim misijam. Nehaj v "Widget 2", vendar ne sodijo v kategorije, vendar niso nič manj zanimive. Prvi zaskrbljujoči klic z nalogo se bo oglasil v trenutku, ko igralec shrani kmeta na poti v misijo blizu mostu. Njegovaoblegali, vendar bo bitka kratkotrajna. Ko se bo pogovarjal z možem, bo Geralt vprašal, kje najti trol za umor, vendar kmet kmalu zanika Beli Volk. Rekel bo, da ga ni treba ubiti, še manj pa verjeti Loredo. Znak bo tudi povedal o globokem pitju trol, iz katerega ga je treba izvleči. To je prvi namig o prihodnji različici podružnice, ki je tako znana po igri.


Nadaljnji razvoj

Začetek odlomka "katastrofa s trolom" v vdovi 2 že nakazuje, da se njegovo bistvo ne bo zmanjšalo na standardne umore. Vendar pa Geralt, po pogovoru s kmečkim prebivalstvom, nima druge izbire, kot da gre za starost Bindyuga za podrobnosti. Ta vas se nahaja tik za stenami Flotzame in je znana po tem, da v bližini nje delajo razbojniki Dimitra. Beli volk je poslan k Harabu - domačini, ki skoraj povsem ponovi kmečko zahtevo na mostu. Ta človek prav tako prosi protagonista, naj ne ubije trola, temveč pomaga nesrečnim, kako se znebiti odvisnosti od alkohola. Po pogovoru je pot že neposredno v gozdu gozda do trolla. Na prvem srečanju bo Geralt poskušal govoriti z njim, toda bitje ni zelo dobro pripravljeno za pogovor. V nesramni obliki bo trol zavrnil stik in potreboval bo vodko, da nadaljuje svoj praznik. Beli Volk ne bo toleriral takšnega odnosa in zato se začne dvoboj.

Glavna izbira glede na nalogo

V igri "Witcher 2" v oddelku 1 je misija "Trouble with the troll" ena izmed najbolj zanimivih v smislurealizacijo. Oblikovalci so to naredili v korporativnem slogu, vidimo ga takoj po boju s trolom. Prasica ni preveč mobilna, toda bitka z njim, če se lahko ustrezno izogne, bo zamujala za dve ali tri minute. Ko zdravje sovražnika pade na kritično raven, se bo dogajala mačja scena. V času, ko bo Geralt pripravljen zadeti zadnji udarec, se bo nekdanji sovražnik obrnil k njemu s čudno zahtevo za pomoč. Tukaj se junak odloči, kako se spopasti z bitjem. Lahko omenimo starost Bindiyuga Kharabeja, pa tudi kmečkega s mostu. Vsi so iskali pomoč od revnih trolov. Za nadaljevanje naloge je treba slišati bitje. Druga možnost vključuje tipičen umor, ne da bi upoštevali prave motive. V tem primeru igralec ne prepozna nadaljevanja zanimive zgodbe in je zaman, saj gostje v "Widgetu 2" pogosto ponujajo enako. Res je, da bo v takem razporedu igralec lahko hitro vrnil za precej dostojno nagrado Ludwig Mers. To je eden od uradnikov Flotzame in bratranca Bernarda Lorenza.

Nadaljevanje preiskav

Toda, da bi uživali v tem iskanju, igralcem ne svetujemo, da ubijejo troll. Uporabnik se lahko strinja, da bo poslušal svojo zgodbo. Izkazalo se je, da je to bitje precej dobronamerno, toda izguba ljubljene ženske ga je močno prizadela. Nekdo je ubil trolicha in moški prosi, da najde to osebo, in se potem mašči za storjeno škodo. Če se igralec strinja, potem je nadaljnja pot spet v vasi Bindiuga. Tukaj se morate pogovoriti s starejšim Horaceom in nekaterimi prebivalci.Ne vedo ničesar, toda Zoltan in Sheala bosta lahko pomagala v tem primeru. V okviru dialoga se Geralt nauči pri prehodu "Trouble with the troll" v "Widow 2" o Burntu. Kje najti hišo tega človeka, bo postalo jasno tudi po več pogovorih med preiskavo. Če ga boste obiskali, lahko na steni vidite glavo istega izgubljenega ljubimca. Če boste o tem podrobneje spraševali, bo lastnik začel zanikati vpletenost v umor.

Nadaljevanje avantur

Izzivi v igri "Witcher 2: Killers of the Kings" "Trouble s Troll" je primer, kako korak za korakom iskati resnico pri protagonistu. Lastnik zažgane hiše bo zanikal svojo vpletenost v ubijanje tega bitja v vseh pogledih. Povedal vam bo, da je bila trofeja kupljena za dekoracijo sobe v vodji lokalne bande gangsterjev Dimitra. Ni treba, da se mudi in greva na morilčevo iskanje. Burned je mojster iger s kartami, zato mu lahko ponudimo igro. Za zmago bo Beli volk prejel isto glavo trolicha. Od prvega do zmage zmaga morda ne bo prišla ven, vendar bo več pristopov in strategij nasprotnika popravilo situacijo. Glava je potrebna, da ji dajo trolla in dobijo dragoceno risbo "Hunter's Archer", ki bo pravočasno uporabna Geralt. Naloga je dragocena tudi zato, ker lahko igralec potuje po lokacijah in uživa v pogledu. In če še vedno nastavite način "Witch 2" za izboljšanje vizualizacije, bo uporabnik dobil dvojni užitek.

Sledenje morilcu

V igri Witcher 2 se zdi, da naloge trajajo dolgo, vendar v praksi njihov igralec opravlja ducat minut, če jih ne moti lokalna lepota ali pogovori z drugimi liki. Po kartaški bitki lahko Geralt vpraša ožgano, kjer se nahaja Dimitr. Mož bo rekel, da ne ve ničesar o lokaciji razbojnikovih baz. Še vedno pa bo zadela udarec v gostilno v Bingyuzu, kjer se podrejeni vodja pogosto rad sedi. Tam je Beli Volk in gre, ker ni drugih obročev. Ob prihodu morate takoj oditi na spodnje nadstropje, kjer bo sedel eden od pomočnikov Dimitra. V dialogu z njim je storilec brezobzirno noče povedati ničesar o svojem poveljniku. Tukaj lahko uporabite ustrahovanje belega volka ali se mu pridružite v prvi bitki. Mehaniki takih bitk se zelo preprosto izvajajo s strani razvijalcev, zato se med bojem ne bi smelo pojaviti nobenih težav.

Dokončanje naloge

Po dolgem dvoboju bo igralec prejel potrebne informacije. Izkazalo se je, da je Dimitr zgradil svojo bazo na starodavnem pokopališču, ki se nahaja nedaleč od vasi Bindiuga. Pred potovanjem se vsem uporabnikom priporoča, da se pripravijo na bitko. Če želite začeti z zaloge na zdravila za povečanje škode, kot tudi za obnovitev zdravja (Thunder, pogoltniti). Šele nato pojdite na določeno točko boja. Dimitra na pokopališču ni eden, z njim je nekaj njegovih podrejenih razbojnikov. Če bi lahko uporabili znake Irdena, Igna in napitka, se mora bitka končatihitro Seveda je odvisno tudi od stopnje kompleksnosti. Po zmagi mora Geralt iti na trol, dati glavo in dobiti risbo "Hunterjev strelec". Troll se bo lahko vrnil na delo s mirno dušo, zdaj pa starejši Kharab ne želi dati denarja za odrešitev bitja. Delnice ali zastraševanje boste morali uporabiti za zasluženo nagrado.

Zanimive informacije

Poleg dejstva, da lahko nastavite mod za Widget 2, lahko uporabite to vrsto trika, da naredite igro bolj zanimivo. Igralec ne sme vzeti glave v Burned, ampak izbrati drugo nagrado. Po tem gremo do gostilne, nato pa - do Dimitruja na pokopališču. Po zmagi poročajte trolovom, da je morilec kaznovan, vzemite risbe in pojdite na starost za nagrado. V primeru takšnega poteka dogodkov obstaja priložnost, da se vrne izgubljeni ljubljeni ženi bistva. Bistvo je v tem, da je na splošno zaželeno, da se ubije trol, da bi dobil njegov jezik. Ta sestavina se uporablja pri nalogi "Melitele srce". Toda, če to storite takoj, kot je bilo že omenjeno, potem ne bo vseh opisanih dogodivščin in risb kot nagrada. Torej, če ne naredite takega trika, potem druga misija ne bo uspela. To bi moralo biti pozorno na vse igralce.

Sorodne publikacije