Otok Blue Smoke: geografija, zgodovina in način, kako priti do horde

Prvotno zgrajena na otoku Calvadore v njihovih naseljih, vendar je prišlo do preloma, otoki pa so bili daleč od celine. Tu so bili odhodi, ki jih je vodil vodja Tychy, kasneje so pogosto postajali tako imenovani, vendar niso imeli nobene zveze s Kalimdorjem. Zato, ko je prispela ladja Draenei "Exodar" in se strmoglavila, tega dejstva niso opazili vsi in ne takoj. Zaradi nesreče Draenei niso preživeli vsi, ampak tisti, ki so ostali živi, ​​so hiteli na pregled zemljišč, zgradili naselja in hipoteke. Exodar - imenovali so ga nov kapital.

Zgodba o Draenejih

Sargeras je sanjal o moči, ko je videl, da so Arredovi živeli v erearjih, dobro razviti rasi, pozval jih je z vabilom, da jim bo dal moč in moč, toda v zameno naj mu bodo zvesti. . Takrat so bili v ereadarju trije kolesarji: - Kil'Jeden, Archimonde in Wehlen (na sliki spodaj).


Prva dva sta se strinjala s ponudbo, vendar je Wehlen, ki je bil prerok, zavrnil - dan prej je prejel vizijo, v kateri je pokazal, da ereadarji služijo temnim silam. On in njegovi sodelavci so se odločili pobegniti in se imenovali draenei, torej izgnanci. Kil'eden je prišel v strašno zgodbo in jim poslal vojsko, toda Wehlen in njegovi spremljevalci so lahko našli zatočišče v drugem svetu, imenovali so kraj - Drenor ali "zatočišče izgnancev". Tam so se Draenei srečali z orki, Kil'Jeden pa je našel zatočišče in Orke spremenil v Horde. Horda je ogorčena inkrvoločen, napadel Draeneje, zaradi česar so mnogi umrli. Poleg tega je Kil'Jeden poslal temne sile in del draenejev so postali mutanti. Ko je na teh deželah Ner'zul odprl portal, je prišlo do Razbijanja.


Odvodnik je ostal le kot ruševina in zdaj je viden. Vendar se imenujejo izbruh, kjer se nenehno odvijajo bitke. Goruča legija je tu prinesla strah in teror. Dreneys je slišal veliko legend o zavezništvu in so bili tako navdušeni, da so se odločili priseči. Del Draenejev se je vrnil na zahod in del je ostal kot vojaki zavezništva. No, Wehlen je spet dobil vizijo, v kateri je prišlo do bitke v Azerothu s podporniki teme.
Takšna je dirka Draenei. Ko so zapustili Zahod, so to storili na vesoljski ladji, imenovani Exodar. To je zelo velika ladja, na žalost pa je prišlo do nesreče in morali so sedeti v Azerothu. Pritegnili so se na otok, ki se je nahajal na severu Kalimdorja, bil je otok modrega dima. Osnova ladje so bili kristali, raztreseni zaradi te nesreče in raztreseni po otoku. V povezavi s tem dejstvom je življenje na njem mutiralo. Zdaj je "Exodar" - ali levo od njega - začel delovati kot središče.

Zgodovina orkov

Drenor je bil dom njih, Kil'Jaden pa je sprostil temno energijo in Orki so se začeli boriti z draenami. Njihova koža je bila prej rjava, zdaj pa je postala zelena. Dežele, kjer so nekoč živeli njihovi predniki, so postale puščave. Orkova vojska je bila zelo velika, vendar notranjakonflikti v njem so bili posledica porazov orkov. Orgrimm Hammer leta je bil velik poveljnik, toda v boju je umrl. Tral je postal nov vodja.
Ko je prekletstvo padlo, so se naselili na Kalimdorju, oziroma na jugovzhodu. To mesto so imenovali Durotar. Ozemlje je precej nevarno, tam najdemo zla bitja. Kapital je bil imenovan v čast poveljniku - Orgrimmarju. Ko se je Grommash Hell Creek in njegov sin Garrosh pridružil Thrallu, je slednji postal naslednik vodje. Sam Traal se ukvarja z iskanjem vzrokov motenj ravnotežja v naravi. V glavnem mestu ima vsaka dirka zavetišča, kjer prebivajo njihovi predstavniki. Ponavadi orki gredo volkovi. Začetna lokacija je testna dolina. Orki ne morejo biti samo bojevniki ali roparji, ampak tudi čarovniki, menihi in šamani, pa tudi vojni zločinci.

Geografska lega

Če pogledate Kalimdor, nato severozahodno, če je na Teldrassilu, potem na jugu - tam so otoki, njihovi trije deli. Na otoku Blue Hazel - eden izmed njih je velik, dva sta manjša. Obstaja tudi otok Silver Mist, kot tudi dolina Ammen. Če pogledate proti severu, lahko vidite druge otoke, imenujemo jih Bloody Mist. V bistvu so borovci modri. Draenei vladajo preroki Wehlen, eno izmed velikih naselij je Modra zastava. Če ste kot začetno dirko izbrali draeneje, bo kraj postal izhodiščna lokacija. Skozi otok lahko vidite kristale, na nebu je stalno rjava.

Izlet

Nedaleč od doline Ammen je imenovan ribičDiktnaya, ki vam bo dala ribiško palico za darilo rib. V središču otoka se nahaja Modra zastava in njen vodja - eksarh Menelajev. Tam bo tudi Tulun, poučuje šamane.
Če zapustite zaliv proti jugu, potem lahko najdete admiral Odyssey. Ta prijatelj se je pravkar izgubil s svojimi spremljevalci: Kalin Ildin - Hates Naga, Adamant - ljubi relikvije, ki jih je mogoče razbiti. Zkzdar stranka nikakor ne more priti okoli.
Tukaj lahko vidite ruševine, ki so jih pustili vilini, medtem ko so vilini zapustili to mesto, in tam so se naselili goli. To je njihov vodja. Če greste na severovzhod, lahko vidite zanimivo mesto - Tllyuchaya Polyana. Tam tam živi Plamenrav, on je osnovni ogenj, če si šaman, bo z vami v stiku. Na jugovzhodu so sove. Vse ne bi bilo nič, toda ker so padle pod slabim vplivom kristalov, ptice močno pihajo po strehi. Lahko jedo osebo ali celo ne osebo. Ko se je "Exodar" strmoglavil, so bili različni rezervni deli, ki so jih Sovhovi navihano vlekli.

Kako priti

Jasno je, da draenei živijo tukaj, vendar si predstavljajte, da ste ork in potrebujete otok modrega piščanca: kako priti do Horde? Obstaja več načinov. Prvi je, da pošljete iz kampa Homerol. Od tod greste do zahodnega roba, po katerem potrebujete Stormwind, oziroma njegovo pristanišče. Ne pozabite, da boste poginili v pristanišču, vendar morate poskušati zagotoviti, da je kraj smrti bližje ladjam. Na ta način boste postali duh in boste lahko prišli na ladjo in tam se boste dvignili. Čeprav ekipabo obnašal agresivno, da napad ne bo, ampak varnost v pristanišču lahko povzroči težave. Da bi preprečili, da bi se to zgodilo, morate iti za krmo ali nos.

Druga možnost je priti na otok Blue Hurricane-Ash Forest, in sicer Zastav Zoramtari. Od koder greste do temne obale. Morate plavati, cilj Teldrassila. Jasno je, da boste verjetno umrli zaradi utrujenosti. Če imate hitro plavanje, potem vam utrujenost ne ogroža. Od tam lahko plavate ob ladji. Poiščite pomol, ki je na levi, nato pa ladja draeney pade.

Kaj storiti?

Predpostavimo, da ste na zemljevidu otoka Blue Smoky Island videli, kako ste prišli do tega, kar ste že razumeli, toda zakaj ga potrebujete? V bližini je otok Bloody Smoky, kjer najdemo živali za lovca. To je metulj in modri meč. Najdemo dolinskega metulja, vendar ga najdemo le v dolini, zelo veliko stražo. Na otoku je majhna strupena žleza - to je zelo uporaben kos za pripravo protistrupov. Na otoku Blue Smoke boste verjetno našli energijsko enoto, Big Broken Chest, Over Accelerator vas bo navdušil predale, obstajajo različne podrobnosti. Tudi v Exodar je Sulaa, ki bo dal šaman prizadevanje za Totems. Tukaj potekajo misije - na otoku. Mnogi igralci pišejo, da lahko, da ne bi umrli med plovbo do Teldrassila, uporabite eliksir, ki vam omogoča, da hodite po vodi.

Sorodne publikacije