Orbitum: Kaj je program in ali ga potrebujete

Trenutno obstaja veliko število različnih brskalnikov, vendar večino uporabnikov pozna le štiri: Internet Explorer, Yandex.Browser, Google Chrome in Mozilla Firefox, čeprav so veliko večji. V tem članku bomo obravnavali eno od teh - Orbitum. Kaj je ta program in ali potrebuje povprečnega uporabnika - to je informacija, ki jo lahko vzamete iz tega članka.

Programske funkcije

Da bi ugotovili, ali je program Orbitum, je pametno navesti njegove funkcije. Seveda jih ne bomo vse klicali, ker ni smiselno poudarjati tistih, ki obstajajo v drugih brskalnikih. Torej, pripravite se, da boste izvedeli, koliko je različno Orbitum od konkurentov.

Surfing on the Internet

Najprej se poglobimo v program - njegovo kodo. To je potrebno, da bi ugotovili, ali se razlikuje od drugih brskalnikov. Toda v resnici ni razlike - Orbitub deluje z istimi protokoli in temelji na isti tehnologiji Chromium. Toda kaj so se potem razvijalci odločili, da nas presenetijo? To je preprosto: Orbitum se postavlja kot brskalnik za socialna omrežja in to je res tako. Ima posebne možnosti za interakcijo s socialnimi računi. omrežja, ki niso v drugih brskalnikih, vendar bomo o tem malo kasneje govorili. Zdaj pa opazimo, da to ne pomeni, da Orbitub ni primeren za brskanje po internetu, temveč nasprotno.


Delo na socialnih omrežjih

Veliko vprašanj je zastavljenih v zvezi s programom - Orbitum. Glede na to, mimogrede,mnogi verjamejo, da je brskalnik slab, vendar ni. Preprosto, razvijalci niso izvedli celovitega oglasa, da bi se lahko seznanili z njihovo uporabo čim več ljudi. Zdaj pa ne gre za trženje, ampak za veliko funkcijo, ki vam omogoča delo s spletnimi družabnimi omrežji.

Ogled seznama stikov

Kot je bilo rečeno, je Orbitum brskalnik za socialna omrežja, zato se pogovorimo o tem zdaj. Ko brskate po internetu, lahko pokličete posebno funkcijo, ki bo odprla majhno območje na desni strani okna programa. Seznam vaših prijateljev za družabno mreženje. Seveda jih morate vnaprej integrirati v brskalnik, vendar to ni težko. Med brskanjem po spletnih mestih lahko vidite, kateri prijatelji so za računalnikom in kdo ne. Če je potrebno, lahko neposredno iz panela napišete sporočilo.

Poslušanje glasbe

Ali že razumete, kaj je ta program - Orbitum? Če ne, potem je tu še ena odlična možnost - poslušanje glasbe iz "Vkontakte". Med brskanjem po spletu lahko tudi stransko vrstico odprete, le tokrat s predvajalnikom glasbe iz Vkontakte. Mimogrede, to je izjemno priročno, saj se na ta način brskalnik spremeni v predvajalnik, plošča pa se lahko odstrani, tako da ne moti, in glasba se bo še naprej predvajala.

Niz tem za "Vkontakte"

Ko smo omenili "Vkontakte", je treba omeniti še eno koristno možnost. Z lahkoto lahko vstopite v poseben programski meni, kjer boste morali namestitikatero koli novo temo za vašo najljubšo družabno omrežje. Da, mnogi trdijo, da je v drugih brskalnikih tudi to mogoče storiti, toda tukaj je ta funkcija integrirana in vse teme so licencirane.

Zdaj veste več o tem programu - Orbitum, vendar pa se odpravimo z VKontakte in govorimo o splošnih inovacijah.

Oglaševalsko blokiranje

Oglaševanje je že vse naveličano. Ona gre na televizijo, tudi na internetu. Toda za razliko od televizorja, ga lahko odstranite s spleta in vam bo pomagal z vgrajeno razširitvijo Orbitum AdBlock. Spet nekateri pravijo, da lahko vsak brskalnik namesti razširitev AdBlock in bo tudi blokiral oglase. Nasprotno, lahko rečemo, da v Orbitumu deluje veliko bolje, saj je optimiziran samo za ta brskalnik.

Zaključek

Tukaj smo ugotovili, o čem gre za program - Orbitum. Spomnimo se, da niso bile navedene vse možnosti, ampak le drugačne od drugih brskalnikov. Upamo, da vam je članek pomagal, da se sami odločite, ali morate Orbitum namestiti v računalnik.

Sorodne publikacije