Namestitev Mac OS na VirtualBox: Podrobno navodilo

Dve veliki korporaciji, Microsoft in Apple, trenutno tekmujeta med seboj in na različnih področjih, od mobilnih telefonov do računalnikov. Podrobneje, ko govorimo o osebnih računalnikih, lahko razdelimo dva najpogostejša operacijska sistema: Windows in OS X. Vsakdo je tako ali drugače soočen z operacijskim sistemom Windows, saj je zelo pogost na skoraj vsakem računalniku, kar ne pomeni, da lahko govorimo o OS X, ki lahko reče o OS X, ki lahko V redu je delati samo na računalnikih, ki jih je izdal Apple. Vendar pa obstajajo taki uporabniki, ki bi radi preizkusili ta OS. Kako namestiti Mac OS na VirtualBox? Za to potrebujemo program VirtualBox, ki vam bo pomagal hitro in preprosto namestiti OS X.


Oprema

Namestitev operacijskega sistema Mac OS na VirtualBox je zapletena stvar, vendar pa bo vaš računalnik pripravljen na delo s takšnim operacijskim sistemom in izpolnjevati vse zahtevane minimalne zahteve. Potrebovali bomo:
 • 64-bitni Windows PC za namestitev Mountain Lion, 2 jedra v procesorju in najmanj 4 GB RAM-a. Če uporabljate 32-bitni sistem, potem to ni strašno, še vedno imate možnost namestiti Mac OS Snow Leo.
 • VirtualBox je verjetno edini edinstven program, ki lahko tako kakovostno namesti OS in je popolnoma brezplačen. Ne pozabite, da če potrebujete USB v OS X, potem mora to še en program, VirtualBox Extension Pack.
 • Mountain Lion in potrebujete ISO sliko. Na žalost ne boste mogli uporabljati uradnega monterja Mountain Lion, ker tukaj ne ustreza, temveč viMorali boste prenesti različico OS X, ki so jo uredili hekerji, sicer se imenuje distribucija. Ne boste imeli težav s prenosom, saj je že znana hakerska ekipa Olarila že nastavila številne različice. Najdete jih ne samo v iskalniku Google, ampak tudi z torrentom.
 • HackBoot1 in HackBoot2 sta posebni datoteki ISO, ki vam bosta pomagali pri namestitvi. Hackboot 1 vam pomaga zagnati program, ki namesti OS X, in Hackboot2 - Mountain Lion.
 • MultiBeast4 je program, ki prilagaja zvok in številne druge funkcije. Prenesete ga lahko s prijavo na spletno mesto Tonymacx86.com in vam ne bo treba ničesar plačati.
 • Če imate vse, kar potrebujete, boste namestili Mac OS na VirtualBox.


  Namestite Mac OS na VirtualBox

  Pred namestitvijo OS X morate konfigurirati VirtualBox, tako da lahko hekirana različica deluje brez obotavljanja. Zaženite program in kliknite gumb "Ustvari". Nato vnesite ime, kot je OS X. V razdelku »Vrsta« izberite Mac OS X in Mac OS X (64-bit).

  Namestitev in konfiguriranje VirtualBoxa

  Kliknite "Forward". Zdaj je pred vami zelo pomembna točka, ki bo določila vse nadaljnje zmogljivosti vašega stroja - dodelitev RAM-a. Glavni dejavnik pri izbiri je vaš RAM, če imate 8 ali 16 GB, bo 2 dovolj, vendar je bolje, da ne škrt, saj bo to vplivalo na hitrost delovanja, tako da je najboljša možnost 4 ali 6 GB.
  Pojdite naprej po predlagani poti in kliknite razdelek »Ustvari nov virtualni trdi disk«.Ustvariti morate nov disk in v formatu VDI z dinamičnim dodeljevanjem pomnilnika. Po vseh teh manipulacijah vas bo VirtualBox popeljal nazaj na domači zaslon. Zdaj ga moramo urediti, tako da kliknete PCM (desni klik) na novo ustvarjenem virtualnem disku in kliknete na razdelek "Konfiguriraj". Pojdite v razdelek »Sistem« in odstranite potrditveno polje »Omogoči EFI«. Nato izberite razdelek "Prevozniki". Kliknite na ikono CD-ROM-a, kjer je napis "Empty" napisana na plošči "nosilci informacij". Nato kliknite ikono CD-ROM-a, vendar desno in nekje, kjer piše "Izberite metodo optičnega diska". Poiščite datoteko ISO HackBoot1, ki jo že imate, in kliknite V redu. Po vsem tem je vaš virtualni stroj pripravljen za namestitev. Prav tako se prepričajte, da je vaš ISO Mountain Lion primeren in pojdite na naslednji odstavek.

  Namestitev operacijskega sistema Mac OS na VirtualBox Windows 10

  Naslednji je boljši. Čakate na namestitev Mac OS na VirtualBox, ki je že na samem virtualnem sistemu. Po vseh manipulacijah pojdite na namestitev: zaženite VirtualBox in naredite vse naslednje:
 • Izberite svoj OS X in ga zaženite. Nato je osvetljen zagonski zaslon z ikono HackBoot.
 • V spodnjem kotu okna VirtualBox kliknite ikono CD-ja in nato se pojavi okno, v katerem kliknete "Select Optical Disk Image". Kliknite na sliko, ki ste jo pravkar prenesli in ki je primerna za vaše manipulacije z Mountain Lionom.
 • Kliknite na namestitveni program OS X. Nato se vrnite na zagonski zaslon HackBoot in pritisnite tipko F5. Po temprogram se mora znova zagnati in izvesti namestitev OS X DVD. Nato pojdite na točke, ki jih bo sistem ponujal. Malo pozneje boste šli v posebno okno, da nadaljujete z namestitvijo OS X.
 • Nato boste pozvani, da izberete jezik in se strinjate s pogoji uporabe. Vendar pa obstaja verjetnost, da OS X ne bo mogel najti nobenega trdega diska zahtevane oblike. Ne skrbite, lahko ga popravite. Pojdite v meni in izberite »Pripomočki« - & gt; "Disk Utility".
 • Skratka, Mac OS X mora biti nameščen samo na popolnoma prazen disk, to je formatiran. Uporabite Disk Utility ", tako da je vaš disk popolnoma čist, tisti, ki ste ga ustvarili v VirtualBoxu, da namestite Mountain Lion. Torej, ko greste na pripomoček za disk, kliknete na HDD iz VirtualBoxa in ga formatirate.
 • ) Ko orodje Disk Utility dokonča oblikovanje, bo formatiran pogon označen na levi strani, zapustite program Disk Utility in nadaljujete z nameščanjem OS X.
 • Nato preprosto pojdite skozi korake. čas - 20 minut Po končani namestitvi se pred vami pojavi bela škatla
 • Zadnja faza

  Na računalniku imate OS X, vendar jo morate še vedno konfigurirati, da bo omogočila delovanje grafike, ločljivosti zaslona in zvoka. To storite tako:

  Popravite težave z zvokom z MultiBeast

  Uvajamo VirtualBox. Če iščete sistem OS X, kliknitena njem PCM in kliknite na točko "Konfiguriraj", nato pa pojdite na razdelek "Prevozniki", ki vam je znan. Kliknite na ikono na desni strani okna in kliknite na datoteko ISO HackBoot2. Zaženite jo, da znova zaženete novo nameščeni sistem. Nato boste videli zagonski meni HackBoot, toda tokrat boste lahko prenesli operacijski sistem. Kliknite nanjo in pritisnite Enter.

  Prva uvedba OS X v VirtualBox

  Nekaj ​​minut preden boste videli logotip podjetja Mountain Lion. Prva stvar, ki jo naredimo, je, da odprete brskalnik Safari, poiščete Tonymacx86.com in prenesete MultiBeast, kot je opisano v razdelku Strojna oprema. Toda za prenos s tega ali katerega koli spletnega mesta bo potrebno sistemsko dovoljenje. Lahko ga dobite tako, da odprete Sistemske nastavitve - & gt; "Varnost in varnost" in s klikom na ključavnico, ki se nahaja v levem kotu okna, vnesite svoje geslo, v razdelku "Dovoli prenos programov iz:" izberite "Iz katerega koli vira". To vam bo omogočilo zagon MultiBeast na vašem Mac OS X. Launch Multibeas. Kliknite gumb Nadaljuj in počakajte, da se namestitev večopasovne naprave konča. Postopek namestitve je kratek - le nekaj minut.

  Zagon OS X brez HackBoota

  Vsakdo ne želi vsakič oditi v HackBoot, da prenese OS X, vendar moraš samo izbrisati eno datoteko z razširitvijo kext. Odprite iskalnik in izberite »Preskoči« - & gt; "Pojdi v mapo". Ocenite pot /System /Library /Extensions in kliknite Enter. V tej mapi iščemo datoteko AppleGraphicsControl.kext in jo izbrišemo. To bo omogočilonaložite vašo napravo brez uporabe datoteke ISO HackBoot. Odstranite CD HackBoot in znova zaženite navidezni stroj. Zdaj lahko običajno prenesete in namestite datoteke iz interneta in ustrezno predvajate zvok v vašem Mac OS X. Čestitamo!

  Zaženite OS X Windows

  Končno je konec, zdaj samo ponovno zaženite vaš OS X in se veselite svojega dosežka in predvajanja zvoka. Lahko namestite vse svoje programe, prilagodite miško in tipkovnico, na splošno OS X. Zdaj ste naredili vse enostavno namestitev OS X na Windows brez težav, še naprej izboljšati računalnik na enak način.

  Sorodne publikacije