Najboljši načrtovalec primerov za vaš računalnik

Tudi najbolj brezskrbni ljudje morajo včasih sestaviti sezname prednostnih nalog, ki so obvezne za izvedbo. Tukaj lahko na primer obstaja kakšen seznam nakupov in potrebnih stvari pred odhodom na dopust ali obisk drugega zdravnika, pa tudi druge dogodke, ki zahtevajo jasen urnik in vizualizacijo.

Na splošno je organizacija takih seznamov zelo uporabna navada. Nove tehnologije skupaj z velikim številom razpoložljivih pripomočkov so nam omogočile, da smo se odrekli nalepkam metin ali blazinicam za elektronske medije. Prvi so izgubljeni, zamrmljeni in razvajeni, medtem ko imajo slednji priročno in personalizirano vizualizacijo, lahko jih poljubno razvrstimo in nastavimo opomnike. Ti e-koledarji in načrtovalci primerov močno poenostavijo vaše vsakdanje življenje in vam ne dovolijo, da zamudite dogodek, ki ga potrebujete. Zaželeno je enkrat poskušati živeti dan s takšnimi pomočniki, in sami se boste presenetili, kako bi lahko to storili brez njih.


Poskusimo vam predstaviti najboljše primere načrtovalcev programov za osebni računalnik, ki uživa priljubljenost poslovnih ljudi in imajo veliko pozitivnih povratnih informacij od uporabnikov

Posebnosti urnika za PC

Utility te vrste načrt za osebni računalnik ni toliko. Dobra polovica teh aplikacij je bodisi v mobilni različici za pametne telefone in tablične računalnike bodisi kot spletne storitve. To stanje je zelo preprosto razloženo: moderno in aktivnouporabniki želijo upravljati svoj čas, pa tudi naloge na katerem koli mestu, in ne samo sedeti za računalnikom ali vleči težkega prenosnika.


To pomeni, da je logično, da želita študent in lastnik velikega podjetja videti ne samo namizni namizni računalnik za računalnik, temveč tudi njegovo "žepno" različico. Slednje vam omogoča, da preverite svoje načrte, ko ste v prometu, na predavanju ali na katerem koli drugem mestu. Ker več kot polovica razvijalcev teh izdelkov nujno posveča posebno pozornost sinergiji PC verzij z mobilnimi napravami, da lahko uporabnik v celoti nadzoruje njihove trenutne naloge in čas. Torej, pojdimo naravnost na seznam najboljših načrtovalcev primerov za vaš osebni računalnik, ki ga lahko najdete na internetu.

LeaderTask

"Organizator poslovanja" (LeaderTask) je izjemno priljubljen ne samo v poslovnem sektorju, ampak tudi med drugimi kategorijami uporabnikov. Svoj zavidljiv ugled je dobil kot enega najbolj iskanih načrtovalcev dnevnih redi zaradi multiplatformnega in kompetentnega pristopa k uporabnosti. Uporabniki lahko namestijo "Business Organizer" kot običajno OS Windows, kot tudi "apple" rešitve skupaj z napravami Android.
Windows 7 8 in 10 Task Scheduler je imel ergonomsko in intuitivno funkcionalnost. Stranka "Business Organizer" je naložena v avto (lahko je prilagojena) in je v sistemski vrstici, kar omogoča hiter dostop do vseh glavnih funkcij programa. Ta načrtovalec primerovZa računalnik je primerno, da so vsi pomembnejši dogodki, kot so naloge in opombe, predstavljeni na koledarskem omrežju. Ta vizualizacija je zelo priročna in omogoča hitro navigacijo do situacije.

Posebne značilnosti programa

Upravljanje glavnega vmesnika se razlikuje tudi po priročnosti in razumljivih potezah. Dodeljevanje primerov in projektov ter dodajanje določenih datumov in časov poteka s pomočjo tehnike povleci in spusti, kar pomeni, da je dovolj, da želeno opravilo povlečete v mrežo koledarja ali časovnik in začne delovati. Vsako posamezno nalogo lahko prilagodite, saj vam ustreza: prilagodite barvo, dodajte komentar ali fotografijo, priložite datoteko itd. Za nekatere ambiciozne projekte lahko razdelite podzake in jim določite prednostne naloge z opomniki.
Pravilno konfigurirani standardni filtri v programu planerja vam omogočajo, da priročno razvrščate naloge in najdete prave beležke. Filtre lahko prilagodite sami: določite prednostne naloge in morebitna dodatna merila ter jih postavite v koledar tako, da izberete primere za določeno časovno obdobje. Uporabnik v procesu delovanja tiho preklopi iz enega načina v drugega: koledar, kategorije, projekti, opombe in stiki. Slednje, mimogrede, vsebujejo zelo zanimivo funkcijo za elektronski razporejevalnik zadev. Aplikacija vam omogoča, da določen seznam opravil popravite v vseh stikih. Tukaj lahko vidimo, katere zadeve so povezane z eno ali drugo osebo iz imenika. Na splošno lahko rečemo, da je podanCase Planner je vsestranski in priročen program za analiziranje in optimizacijo vaših nalog z vsako kompleksnostjo. Izdelek je predmet plačane licence, vendar s 45-dnevnim poskusnim obdobjem. Prednosti "poslovnega organizatorja":
 • kompetentna in kvalitativna lokalizacija izdelka;
 • multiplatform (iOS, Android, "Windsor");
 • veliko inteligentnih in resnično koristnih filtrov;
 • projektna podpora.
 • Slabosti:
 • cena je previsoka za povprečnega potrošnika.
 • Strošek licence - približno 2000 rubljev.

  Any.DO

  Če imate nameščen brskalnik Google Chrome, je dobro, da poskusite ta načrtovalec primerov. Any.DO se prenese kot dodatek k temu brskalniku in deluje z njim v tandemu, ne da bi pri tem ogrozil zmogljivost slednjega. Poleg tega ima Google Play različico akcijskega načrtovalnika Android, ki je podobna različici za iOS, zato lahko ta izdelek imenujemo tudi večstranskost.
  Aplikacija ima zelo enostaven in preprost vmesnik, ki ga bo razumel vsakdo, tudi nov uporabnik računalnika. Mobilne različice izdelka in najlažje, kjer se vse zgodi z običajnimi elementi povleci in spusti. Ena od najzanimivejših prednosti tega razporejevalnika primerov je sposobnost komuniciranja z menijem z govorom. To pomeni, da lahko nalogo govorimo v besedni obliki, pozorni organizator pa jim bo zapisal zapiske. O takem pristopu je še posebej toplo lastniki pametnih telefonov, kjer je niz besedil očitno slabši od zmogljivosti osebnega računalnika in prihrani veliko težav.Različica Windows Task Scheduler ima odlično lokalizacijo ruskega jezika, toda na bratah Android in iOS se včasih pojavijo neprevedeni elementi menija ali besedilo. Toda za poimenovanje tega trenutka se kritični jezik ne vrne zaradi preprostosti vmesnika in intuitivnih ikon.

  Funkcionalnost

  Aplikacija je bila zelo dobra funkcionalnost, čeprav je bila dodatek brskalniku. Pripomoček zlahka premakne beležke v mape, zabeleži njihov pomen in prilagodi ponavljanje. Če je naloga velika, se odpre dostop do razširjenih opisov in komentarjev. Poleg tega lahko shranite vse dejavnosti razporejevalnika opravil v Excelovi obliki za urejanje ali za nekoga, ki je bolj znan. Za vsako posamezno nalogo je treba določiti vse (ali vse skupaj) elemente: seznam stikov, sporočilo, ponovitev, opombe, projekte in druge načrte. Tovrstnih priložnosti kot prejšnji anketiranci ni, vendar je kot pomočnik zaposlenim v majhnem podjetju popolnoma primeren. Program lahko deluje tudi z oznakami za geolokacijo. To pomeni, da uporabnika opomni na nekatere naloge, odvisno od lokacije. Na primer, uporabnik bo lastniku sporočil, da ni pozabil kupiti kruha, če je bila v bližnji trgovini najdena ali kupljena vstopnica za kino, če uporabnik mimo blagajne. Običajno je, da je treba takšna opozorila določiti vnaprej, ob upoštevanju posebnosti vašega položaja in običajnih poti.Prednosti programa:
 • priročen glasovni vnos;
 • pametna sinhronizacija z drugimi napravami;
 • prisotnost oznak za geolokacijo;
 • prost proizvod.
 • Proti:
 • Lokalizacija na mobilnih platformah dopušča veliko želje.
 • Doit.im

  Ta storitev se lahko imenuje univerzalna rešitev za načrtovanje nalog za različne operacijske sisteme. Program odlično deluje tako v poznanem okolju Windows, kot tudi na platformah iOS in Android.
  Brezplačna različica programa je predstavljena v obliki dodatka za Chromium iz Googla, Firefoxa in Safarija. Tukaj imamo običajen dostop do spletne storitve prek brskalnika kot v prejšnjem primeru. Kupljeno Pro-copy se izvaja z ločeno odjemalsko aplikacijo za Windsor ali Mass. Plačana različica vam omogoča sinhronizacijo vseh dogodkov razporejevalnika na vseh napravah, kjer je nameščena ta programska oprema. Aplikacija temelji na priljubljenem in dobro dokazanem načelu GTD (Get Things Done). Tu boste našli kontekste, cilje, naloge in mnoge druge elemente, ki jih ta sistem za upravljanje časa pozna.

  Značilnosti storitve

  Pripomoček vam omogoča, da vse naloge razvrstite po merilih, ki jih izbere uporabnik: glede na prednostne naloge, od konca katerega koli dejanja, kraja, projekta itd. Po nastavitvi datuma in časa bodo naloge v samodejnem vrstnem redu umeščene v ustrezne razdelke. Poleg tega program dobro deluje z geomodeli, kar močno razširja področje uporabe programske opreme. Če je potrebnoV določeni vrsti opravila z določenimi pogoji funkcija vsebuje odsek "Seznam čakanja", kjer lahko uporabnik nastavi primer glede na že nastale ali prihodnje dogodke. Prednosti programa:
 • delo na različnih platformah ("vetrovi", iOS, "Android");
 • kompetentna sinhronizacija nalog na vseh napravah (za Pro-verzijo);
 • razpoložljivost brezplačne različice;
 • se vežejo na geometrije.
 • Slabosti:
 • Zelo zmeden vmesnik, kjer je težko razumeti številne veje menija;
 • Nekateri ljudje niso zadovoljni s pojavom programa, vendar ni možnosti za fino nastavitev vmesnika.
 • Cena Pro verzije je približno 1500 rubljev na leto.

  Wunderlist

  V različici za osebni računalnik ("Windows" in "Mass") se aplikacija izvaja kot spletna storitev. Za platforme Android in iOS je pripomoček ločen odjemalec.
  Vse uporabniške naloge so shranjene v enotnem orodju organizacije - seznamu, ki ga je vseeno mogoče urejati. Na žalost nekatere kategorije ali oznake v spletni različici niso podprte. Toda kot nadomestilo je zelo priročen dodatek in delo z načrtovanimi nalogami. Prav tako je treba opozoriti na veliko število filtrov in kompetentno razvrščanje primerov. Aplikacija vam omogoča, da nastavite različne intervale ponavljanja, opomnike, razdelite osnovne naloge na manjše, dodajte komentarje, slike in besedilne beležke. Vsak element lahko označite z barvnim označevalcem, medtem ko postavite zahtevane prioritete. Opravila se odstranijo zaUporabite miško in premešajte, kot želite.

  Posebne značilnosti storitve

  V levem delu vmesnika je uporabnik na voljo tako privzeto kot tudi s svojimi osebnimi seznami. Prvi je jasno podpisan in ima odličen nabor filtrov: "Trenutni", "Načrti za danes", "Legenda", "Posebno pomemben" in "Načrti za teden". Če potrebujete preprost in jasen načrtovalec opravil brez dodatnih dodatkov in kategorij, bo Wunderlist odličen dnevni pomočnik. No, tisti, ki ne morejo storiti brez oznak, številnih oddelkov in drugih spremljevalcev poslovne osebe, je bolje izbrati drugo storitev. Prednosti programa:
 • zelo preprost vmesnik;
 • odlična uporabnost;
 • ​​
 • podpora za priljubljene platforme;
 • brezplačna licenca za distribucijo brez kakršnih koli omejitev.
 • Proti:
 • Za to vrsto programa ni znanih kategorij in oznak.
 • TODOist

  To je spletna storitev za osebne računalnike in mobilne naprave. V prvem primeru je najprimernejša uporaba programske opreme kot dodatka za brskalnike Chrome in Firefox, v drugem pa kot samostojni Android pripomoček (pomoč za Google Play).
  Storitev ima minimalen nabor orodij, vendar se vse izvaja tako, kot bi moralo in deluje brezhibno. Aplikacija ne bo obremenila vašega brskalnika, ker potrebuje zelo malo pomnilnika in zato ne bo težav z zmogljivostjo. Aplikacijo lahko priporočamo individualistom, torej tistim, ki iščejo učinkovito in učinkovito orodje za izboljšanje osebne produktivnosti. Zaorganizacijskih vprašanj, tudi v majhni službi podjetja, žal ne bo delovalo - zelo skromno funkcionalno.

  Značilnosti storitve

  Nekateri uporabniki se pritožujejo zaradi posebnega nadzora v aplikaciji, kjer skoraj vse zahteve potekajo skozi oznake z znakom "@". Toda po nekaj dneh uporabe te funkcije se boste navadili nanj in ne boste več pozorni nanj. Prav tako je treba opozoriti, da storitev podpira veliko število hotkeys, kar bistveno poenostavlja uporabnost programske opreme. Številni filtri vam omogočajo razvrščanje nalog po prioriteti, nastavitve kadrov pa imajo pametno komponento: za obdelavo in dodajanje nekaj praviloma ni potrebno, saj vse deluje tako dobro. Razvijalec ponuja tudi razširjeno plačljivo različico, ki znaša manj kot 200 rubljev na mesec, kjer lahko uporabniki dodajo svoje komentarje za vsako nalogo, prejmejo SMS kot SMS in sinhronizirajo z »oblaki« Google Koledarja iz Outlooka. Prednosti storitve:
 • preprost in razumljiv vmesnik;
 • pristojno brskanje po spletu;
 • razpoložljivost brezplačne različice brez agresivnega oglaševanja.
 • Slabosti:
 • Začetnikom je težko krmariti po sintaksi sistema in se navaditi na "vroče tipke".
 • Strošek razširjene različice - približno 200 rubljev na mesec.

  Sorodne publikacije