Najboljša programska oprema za iskanje podvojenih fotografij

Očitno danes ne bo osebe, ki ne bi aktivno uporabljala računalnika ali drugih prenosnih naprav. Praviloma se sčasoma na osebnem računalniku nabere ogromna količina popolnoma enakih datotek. Iskanje in brisanje v ročnem načinu je precej problematično in dolgo. Na srečo vam danes ni treba zlomiti glave, kako izdelati podatke o manipulaciji. Razvijalci sodobnih aplikacij so že dolgo prišli do programske opreme za iskanje podvojenih fotografij na računalniku. Oglejmo si najboljše od njih, pa tudi različne grafične datoteke, ki jih pogosto morate izbrisati.


Kaj so iste slike?

Običajno prenosni računalniki shranjujejo slike iz več kategorij:
 • Identične datoteke. V tem primeru gre za situacije, ko uporabniki preprosto kopirajo iste datoteke in jih prilepijo v druge mape v računalniku.
 • Slike z enakimi imeni. To se pogosto zgodi pri uporabi fotoaparatov v različnih blagovnih znamkah. Praviloma dodeljujejo enaka imena datotekam.
 • Neuspešni posnetki. Danes profesionalni fotografi pogosto uporabljajo serijsko fotografiranje določenega predmeta. Kot rezultat, obstaja fantastična količina istih fotografij, ki se razlikujejo le v nekaterih odtenkih.
 • Spremenjene slike. V tem primeru govorimo o fotografijah, ki so bile zmanjšane, povečane, zrcaljene ali spremenjene
 • Na internetu, program iskanjaEnostavno najdete podvojene fotografije. Glavna stvar je, da jih pravilno namestite.


  Kako prenesti

  Najbolje je iskati datoteke za prenos aplikacij, da bi našli in odstranili podvojene fotografije na uradnih straneh razvijalcev. Ustvarjalci programske opreme praviloma uporabnikom omogočajo uporabo okrnjenih različic pripomočkov. Prenos aplikacij iz neuradnih virov je poln posledic. Zelo pogosto se virusi odkrijejo v zagonski mapi.

  Duplicate Cleaner

  To orodje je odlično za iskanje in odstranjevanje podvojenih fotografij na prenosnih računalnikih. Če se želite znebiti nezaželenih datotek, ki le upočasnijo delovanje trdega diska in zasedajo veliko prostega prostora, je dovolj, da uporabite Duplicate Cleaner, ki očisti omrežje in lokalne pogone. Poleg tega aplikacija najde enake avdio, video in besedilne dokumente.
  Če govorimo o glavnih značilnostih tega pripomočka, je vredno opozoriti na dejstvo, da iskanje poteka ne samo na imenu, temveč tudi na vsebini datotek. Tukaj lahko nastavite nastavitve po meri. Zvočne datoteke se skenirajo v vseh znanih in trenutnih oblikah. Kot del programa lahko izvozite in uvozite rezultate iskanja v obliki CSV, da najdete podvojene fotografije. Prav tako lahko uporabnik sledi in si ogleda velikost, datum nastanka in druge podatke o datotekah. To pomaga pri odločanju, katere dokumente je najbolje odstraniti.

  AntiDupl

  Ta program je namenjen iskanju istegaFotografije omogočajo hitro prepoznavanje vseh podvojenih dokumentov na trdem disku računalnika. To orodje je popolnoma brezplačno, poleg tega podpira vmesnik v več jezikih, vključno z ruskim.
  Pripomoček teče zelo hitro in je značilen z minimalnimi zahtevami za sistemske vire. Poleg tega program ne more biti niti nameščen, samo kopirajte ga na bliskovni pogon in ga uporabite v katerem koli imeniku.
  Aplikacija odlično obdeluje veliko količino informacij in vam omogoča, da hitro najdete celotne sezname identičnih datotek. Glavno okno programa vsebuje osnovne kontrole, katerih pomen postane jasen na intuitivni ravni, zato lahko uporaba pripomočka celo neizkušena oseba. Med najbolj zanimivimi možnostmi je poudariti možnost iskanja okvarjenih datotek. Izberete lahko tudi vrsto dokumentov, ki jih lahko izgubite med iskanjem. Poleg tega program za iskanje podvojenih fotografij v ruščini omogoča iskanje datotek v dostopnih in skritih mapah. V nastavitvah lahko uporabnik določi, ali želi izbrisati zrcaljene slike ali datoteke, ki so spremenile velikost slik. S takšnimi prilagodljivimi možnostmi je dvojno odstranjevanje zelo hitro in visoko kakovostno. Po izpolnitvi vloge se izda podrobno poročilo.

  CloneSpy

  Ta zelo majhen pripomoček vam bo omogočil hitro čiščenje računalnika pred nezaželenimi datotekami. Takoj po namestitvi in ​​prvem zagonu programa se izvedesamodejno iskanje in nadzor vseh datotek v sistemu. V tem primeru program popolnoma ignorira datum nastanka, velikost in druge kazalnike dokumentov.
  Vendar programski meni nima možnosti, da onemogoči prikaz datotek z istimi imeni. Vendar, če menite, da je to brezplačen izdelek, lahko nekatere odtenke odložite.

  Primerjava slik

  Ta programska oprema za iskanje podvojenih fotografij je zelo priljubljena med uporabniki. Na splošno se lahko šteje za najbolj produktivno in funkcionalno. Na voljo za plačano in brezplačno različico te aplikacije. Če govorimo o prednostih programa, je vredno posvetiti pozornost hitrosti iskanja in prikaza dvojnikov. To je optimalna rešitev za tiste, ki prihranijo terabajte informacij na svojem računalniku za ogromno časa.
  Vendar pa ni bilo nobenih slabosti, na katere je veliko uporabnikov posvečalo pozornost. Najpomembnejša pomanjkljivost je vidna po namestitvi programa. Vmesnik programa je zelo neprijeten. Enako velja za obdelavo datotek. Če si želite ogledati datoteko, jo morate izbrati in klikniti na puščico. Šele potem se lahko v glavnem oknu prikaže sličica dokumenta. In kaj želijo tisti, ki imajo več kot 200 fotografij, izbrisati ali obdelati? V tem primeru bo manipulacija 400 ali večkrat. V tem primeru mora uporabnik še vedno zapomniti imena datotek, ki jih potrebujejo. Mnogi so tudi opozorili, da metoda ni zelo primernaPoiščite dvojnike v številu podobnih slikovnih pik. Zato je po eni strani zelo težko reči, da je to najboljši program za iskanje podvojenih fotografij, na drugi strani pa ima program veliko prilagodljivih nastavitev.

  VisiPics

  Ta aplikacija pokriva vse zapise s številom prenosov v tujini. Po eni strani je to posledica dejstva, da je to brezplačna različica in morda "za grbom" obstajajo velike težave z dostopom do takšnih programov. Ampak, glede na ocene, ima res veliko pozitivnih lastnosti. Med njimi je treba omeniti odlično funkcionalnost. Nastavitve so zelo občutljive, kar uporabniku omogoča, da samostojno prilagodi iskalnik podobnim izhodnim slikam.
  Prikaz identičnih datotek se res dogaja zelo hitro in kakovostno. Mnogi so opazili, da je ta program za iskanje podvojenih fotografij nekoliko bolj povezan s svetlobo slike, kar v nekaterih primerih lahko povzroči zmedo. Ko govorimo o slabostih, glede na povratne informacije uporabnikov, so opozorili tudi na nevšečnosti vmesnika. Povečane slike si lahko ogledate šele, ko je kazalec na sliki daljši čas. To daje sličico z ločljivostjo le 48 slikovnih pik, da bi videli vsaj nekaj, kar je zelo težko. Zato je neprimerno uporabljati program za izkušenega fotografa. Prav tako je treba omeniti, da vmesnik pripomočka ni preveden v ruski jezik, zato bodo tisti, ki ne govorijo angleško, sprva težko.

  Photo Database 4.5

  Ta program je namenjenIskanje podvojenih fotografij pogosto uporabljajo strokovnjaki, ki delajo s fotografijami, ne samo za iskanje enakih datotek, temveč tudi za številne druge funkcije. Od različice 4.5 se je v pripomočku pojavila nova mapa z imenom "Zbirka", kjer lahko najdete kategorijo "Podvoji". Ona je samo odgovorna za iskanje pravih datotek. Ko odprete ta imenik, program samodejno poišče podvojene fotografije.
  V pripomočku je na voljo tudi hitra navigacija, ki je odgovorna za prehod v mape z izbranimi slikami. Odstranitev poteka na zelo priročen način. Če želite to narediti, preprosto izberite vse nezaželene datoteke v Raziskovalcu s pomočjo tipk za bližnjico. Po tem je dovolj, da pritisnete vse 1 tipke »Za brisanje«. Vse označene fotografije se premaknejo v smeti in odstranijo iz zbirke. Na voljo je tudi samodejno brisanje datotek. To naredite tako, da kliknete ustrezen gumb na dnu opravilne vrstice. Izberete lahko tudi več slik in se znebite le njih.

  V zaključku

  Ta članek obravnava brezplačen program, ki ga je mogoče zlahka odkriti ali prenesti prek torrenta. Primernejše so za zasebno domačo uporabo. Seveda obstajajo tudi komercialne različice skoraj vseh programov. Vendar pa takšna velika funkcionalnost ni vedno potrebna osebi, ki želi preprosto hitro izbrisati iste datoteke. Praviloma jih uporabljajo samo izkušeni fotografi, ki nenehno delajo z velikimštevilo slik.

  Sorodne publikacije