Na kratko in razumeti, kako uporabljati Guiminer

V tem članku vam bomo podrobno in razumljivo povedali o tako odlični aplikaciji za Windsor kot Guiminer. Je enostaven za uporabo, toda mnogi začetniki imajo vprašanja o tem, kako ga uporabljati. V tem članku bomo poskušali odgovoriti nanje. Preden se naučite uporabljati Guiminer, morate najprej razumeti, kaj je tisti program, ki je lahek. To je inovativen preboj v programski opremi za rudarstvo bitcoinov. Njegovo načelo rudarjenja temelji na delu procesorjev in grafičnih kartic. V našem primeru program uporablja kartice NVIDIA in procesorje AMD. Uporabnik lahko izvleče kriptografijo neodvisno ali z nekom. Če želite to narediti, mora določiti seznam virov, iz katerih bodo izbrani viri, potrebni za zaslužek kriptovalyut.


Dodatna skripta za Guiminer

Številni strokovnjaki na področju valutnih špekulacij na trgu dodelijo program ločenemu bloku optimalne programske opreme na platformi Windows za pridobivanje kripto valut. Za pridobivanje lektinov potrebujete skript GUIminer-Scrypt, ki je podružnica splošne baze GUIminer. Program ima intuitiven vmesnik, ki ne zahteva uvedbe dodatne programske kode za upravljanje proizvodnje kripto valut. Ne zahteva dodatne manipulacije s spremembo ali dodajanjem konfiguracijskih map.

Značilnost GUIminer in GUIminer-Scrypt

Funkcionalni programi so idealni za rudarsko kriptovalyutbitcoin in lightbox. Njihova funkcionalnost je zelo blizu splošni funkciji na podlagi platforme Windows. Lahko se ukvarja tudi z najbolj neizkušeno osebo, ne zavedajoč se zaslužka elektronskega denarja na takšnih platformah, in celo ne ve, kako uporabljati splošno informacijsko infrastrukturo. Zato lahko vsakdo razume, kako uporabljati Guiminer.


Če želite začeti služiti s tem programom, ga morate prenesti in namestiti v računalnik. Po namestitvi morate izbrati seznam virov, ki bodo uporabniku omogočili, da v prihodnosti dobi grobno valuto. Nato morate določiti potrebne podatke za proizvodnjo kriptovalyut in začeti proces njegovega pridobivanja.

Guiminerjev opis in nastavitev

Program GUIminer-Scrypt je destinacija za pridobivanje takega kriptovalyuta kot lightboxes. Razvila se je kot podružnica Guiminnerja. Posebnost prvega je omejeno število strežnikov. Poleg zgornjih programov sta še dva: Reaper in Cgminer. So bolj zapleteni v uporabi in razvoju, zato niso primerni za začetnike. Vendar so procesi bolj univerzalni. Program ima tudi Guiminnerjevo nastavitev, ki zelo poenostavi proces dela z njim. Vmesnik je vreden le razumevanja, ostalo pa ni zapleteno.
Da bi razumeli, kako uporabljati Guiminer, morate obvladati princip delovanja ukazne vrstice operacijskega sistema. Preden začnete, morate prenesti in namestiti sam program. Posodobite ali namestite najnovejši gonilnik za grafično kartico.Poleg tega lahko namestite orodje AMD APP SDK, ki prav tako pomaga pri izdelavi kriptovalyut. Za delo bo potrebna servisna datoteka OpenCL, zato je namestitev orodja AMD APP SDK prav tako pomembna za delo. Guiminerjev opis in konfiguracija je ločena datoteka, ki je prisotna med namestitvijo.

Prednosti in slabosti programa

Glavna in morda glavna pomanjkljivost tega programa je njegova lokacija v fazi razvoja. Zato se lahko začetniki soočajo s takimi trenutki, kot so pojavljanje napak, ki jih izboljšujejo razvijalci. Namestitvena datoteka vsebuje tudi datoteko, ki jo antivirusni programi definirajo kot virus. Dejstvo je, da ni virus in nikakor ne more poškodovati operacijskega sistema ali dela računalnika kot celote. Prednost takšnega programa je, da lahko vsakdo razume, kako uporabljati Guiminer. Če želite začeti, se morate registrirati tudi na spletni strani Coinotron, ki bo uporabljena kot vir za pridobivanje kazni.

Sorodne publikacije