Modri ​​Zmaji v Herojih 3 so najmočnejša bitja v igri

Modri ​​zmaji v "Herojih 3" so se pojavili v "Blade of Armageddon". So nevtralna bitja. Vendar pa se glede na njihove parametre in sposobnosti štejejo za najmočnejše v igri, tako da so lahko odlična okrepitev vaše vojske in kakovostno obvladovanje zaščite gradu.

Legenda o njihovem izvoru

Modri ​​zmaji v "Herojih moči in magije 3" živijo na zmrzanih gričih. To je posledica njihovega izvora: domnevajo, da izvirajo iz dežele snežnih vilinih ptic. Včasih lahko te zmaje najdemo na vrhovih Bracada: svoje brate so razselili - zlate in zelene zmaje. Nekateri so se srečali s temi skrivnostnimi bitji, zato zelo malo vedo o svojem načinu življenja. Modrost modrega zmaja je legenda: velja za eno najbolj inteligentnih in ponosnih bitij. Zato se ta junak pridruži le najbolj drznim in vrednim.


To vključuje Mutare, katerega specializacija je Dragons. Poveča parametre napada in zaščite v vseh teh bitjih, vključno z modrimi. Ona je prva, ki je uspela združiti te ponosne zmaje, da bi sodelovali v slavni bitki zmajev. Drug junak, kateremu se lahko pridružijo, je Zmaj. Kljub temu, da je njegova specializacija čarovniki, je zelo močan čarovnik, ki lahko obvlada tudi Modrega Zmaja.

Značilnosti

Modri ​​zmaji v Herojih 3 so med najboljšimi bitji, zato je njihova prisotnost v vojski znakov zelo zaželena. Njihovasposobnosti dajejo prednost boju, še posebej, če jih spretno uporabljajo.


 • Modri ​​zmaj v "Herojih 3" se nanaša na velika bitja in ima dve celici - to je treba upoštevati pri umeščanju čet.
 • Premikanje po celotnem zemljevidu - je zelo priročno v boju proti strelcem.
 • Zmajev dih napade dve celici. S pravilnim napadom lahko hkrati prizadete več sovražnih enot. Ampak morate biti bolj previdni s svojimi četami: z uporabo diha kot obrambe se lahko zmaj dotakne tudi zavezniških bitij.
 • Učinek strahu: napad, Modri ​​zmaj z verjetnostjo 10% lahko prestraši sovražnikovo enoto in bo zamudil premik. Toda število zmajev ne poveča verjetnosti, da bi udejanjili strah. Ta sposobnost deluje samo na živa bitja.
 • Kot vsi zmaji ni izpostavljen urokom od 1. do 3. stopnje.
 • Vendar prednost teh bitij sploh ni v navedenih značilnostih. Modri ​​zmaj v Herojih 3 presega svoje parametre: število zdravja (1000), napade in zaščita (za 50). Zato je njihova cena najvišja v igri.

  Značilnosti najema

  Kako priti do modrega zmaja v vaši vojski? Upoštevati je treba, da se ta močna bitja ne pojavljajo v taboru plačancev. Lahko jih najamete samo v svojih domovih - Frosty cliffs. Prav tako z uporabo portala klica v gradu frakcije "Temchy" lahko pokličete (samo če ste že zasegli njegov dom).
  Njegov dobiček - 1 bitje na teden. Toda to, kar ta lik razlikuje od drugih enot v igri, je velikovisoki stroški Za nakup enega modrega zmaja boste potrebovali 30.000 zlata in 20 lončkov živega srebra. Seveda je glede na svoje parametre ta cena povsem upravičena. Toda, če nimate močne vojske, in gospodarstvo ni tako dobro razvito, potem ne smete hiteti za nakup Modrega Zmaja. Lahko kupite eno bitje in pustite na straži gradu - tako da se lahko premikate po zemljevidu brez skrbi, kaj lahko vaš grad ujame. Modri ​​zmaji so velika izboljšava vaše vojske.

  Primerjava z drugimi zmaji

  Zmaji v "Heroes of Might and Magic 3" so med najmočnejšimi bitji v igri. Od tistih, katerih stanovanj je mogoče zgraditi v gradu, izstopajo črne (frakcija "Temznia") - njihovi parametri so višji kot v drugih in imajo imuniteto do čarovnosti katere koli ravni. To je njihova prednost pred Modrimi Zmaji v Herojih 3.
  Če jih primerjamo z drugimi bitji 10. stopnje, potem presegajo druge le po svojih parametrih. Drugi zmaji imajo več sposobnosti in niso nič manj učinkoviti v bitki. Kristalni zmaj ima na primer potencial, da se upre magiji in proizvaja kristale; Rusty ima kisli vdih, ki lahko zmanjšajo obrambne možnosti sovražnika, pravljice pa lahko napišejo uroke na višji ravni. Vendar pa so vsi enaki v eni - imajo zelo visoke stroške najema. Ni presenetljivo, da so bili zmaji izbrani kot najmočnejša bitja v igri. Navsezadnje so bila ta bitja od nekdaj utelešenje moči, modrosti in skrivnosti.

  Sorodne publikacije