Minecraft: zasebno ozemlje. Kako očistiti mrežo?

Ko je leta 2011 švedski programer z imenom Nothc (resnično ime Marcus Persson) napisal Java igralni motor, v katerem bi igralci lahko zgradili različne predmete iz blokov in preprosto razvili svoj svet. Zdaj je ta projekt prelomil v podjetje z več milijoni dolarjev, preselil se je iz računalniških platform na mobilno in konzolo, ljudje, ki so nekoč začeli snemati v tej video igri, so postali milijonarji (in nekdo je celo dobil naziv najbolj priljubljenega igralca na svetu). Seveda, govorimo o Minecraftu.


Multiplayer v Minecraftu

V tem peskovniku lahko igralci ustvarijo svoj lasten svet in ga individualno zgradijo, lahko pa se tudi združijo na strežniku in naredijo isto v skupini prijateljev. Res je, da so včasih strežniki prisotni ne le s prijatelji ali dobri prijatelji, temveč tudi s tistimi, ki se ne odzivajo na goste strežnika, in njihov edini namen je uničenje tujih zgradb. Imenujejo se tudi copati. So zaščiteni pred njimi? Ali lahko ohranite svoja dela, umetniška dela nedotaknjena in varna? Da! Samo pod enim pogojem: če ima strežnik zasebni vtičnik spletnega mesta. Ta članek ponuja odgovore na različna vprašanja, ki se nanašajo na zasebno področje. Kako očistiti mrežo? Kako do ozemlja? Kako očistiti mrežo po tem, ko ste vzpostavili stik? Kaj je zasebno območje? Če bi se to zgodilo v resničnem svetu, bi se to imenovalo privatizacija. Igralec osebno izbere parcelo, ki jo želi imeti, in jo pridržuje za sebe in svoje prijatelje (če se želi).Poleg njega in tistih, ki jih je dodal pisma, nihče ne more vstopiti v to območje.


Proces zasebnega ozemlja

Za začetek postopka privatizacije se morate prijaviti v strežnik za klepet in vnesti ukaz //wand in klikniti Enter. V igralčevem inventarju se bo pojavila sekira, ki jo je treba razdeliti na dva bloka v katerem koli območju. To bo omogočilo imeniku, da zgradi privilegirano območje v obliki prizme.
 • Nastalo območje se lahko znatno razširi z /expand.
 • Za povečanje števila blokov n, morate zapisati //razširiti n navzdol.
 • Za izvedbo podobnih dejanj, vendar le pri zgornjih delih, je treba besedo spremeniti navzdol.
 • Pozor! Na ta proces absorpcije ni konec. Najpomembnejši element je ostal. Ko je izbrano območje izbrano z zgoraj navedenimi ukazi, morate vnesti ime ukaza * /rg *. Namesto * imena ozemlja * morate vnesti ime, to pomeni, da daste ozemlju ime. Karkoli obleke: beseda, vzdevek igralca - ni pomembno, glavna stvar je, da ne nasprotuje pravilom strežnika. Da bi lahko gostili in gradili prijatelje igralca v osiromašeni regiji, jih morate dodati na pismo. To naredimo na naslednji način. Vnesite /rg addmember * ime ozemlja * * nick *, in namesto * vzdevek * morate na strežnik zapisati ime igralca.
  Da bi ugotovili, kdo je bil dodan beli črki, morate v pogovor napisati ukaz /rg info. Nato se bo pojavilo sporočilo, v katerem bo nasprotni grafikon lastnikov označil lastnika ozemlja in nasprotno, člani odbora se bodo zdeli tem igralcem,ki so bili vpisani v beli seznam.

  Odgovor na vprašanje: "Kako odstraniti zasebno omrežje v Minecraftu?"

  Treba je omeniti, da po zasebnem ozemlju obstaja rdeča mreža, ki prikazuje rezervirano območje. Igranje z njo je očitno neprijetno. Kako očistiti mrežo? Če se želite znebiti neželene zasnove, vnesite //sel. To je precej preprosto, zato vprašanje, kako odstraniti mrežo privilegiranega "Mainkrafta", očitno ni pomembno. Lahko se zgodi tudi, da je igralec po naključju zlorabil območje, ki ga potrebuje. Kako očistiti mrežo v tem primeru? Če želite odstraniti zasebno, se morate obrniti na /rg remove * ime ozemlja *. Potem bo prosto območje preklicano in območje bo postalo javno.

  Značilnosti strežnikov

  Pri predvajanju na katerem koli strežniku morate upoštevati pravila, ki jih je določila uprava portala. Vedno je treba upoštevati, da se po naključju ne izkazuje nespoštovanje do drugih igralcev ali da se karkoli pomirijo, ustvarjalni projekti in drugi predmeti. Na nekaterih strežnikih se igralcem dodeli strogo določeno število blokov za privilegij. Kakorkoli, to je brezplačno. Preostanek bo treba kupiti na zahtevo.
  Mimogrede, če igralec nenadoma pozabi ekipo, potem lahko gre na klepet z vprašanjem, na primer, "kako odstraniti zasebno omrežje?" In obstaja možnost, da se bo nekdo odgovorno odzval od administratorjev ali da bodo drugi igralci.

  Sorodne publikacije