Lokacija in uporaba napetih fragmentov v Dark Souls 3

Dark Souls 3 je posebna sestavina, ki vam omogoča povečanje volumna bučke z Estuzom. S tem lahko pogosteje obnovite zdravje svojega junaka ali pa občasno dopolnite zalogo njegove koncentracije, ki je potrebna za uporabo urokov in posebnih sposobnosti.

Problem je, da so fragmenti dobro skriti. Tudi po končani igri ni dejstvo, da boste vse našli. Vendar še vedno, če želite povečati svojo bučko, vam bo ta članek pomagal v tem težkem poslovanju. Iz nje se boste naučili, kako pridobiti vse fragmente napetega v Dark Souls 3 in kako jih uporabiti.


Uporaba

Ko boste šli skozi pokopališče Ashes, boste padli v ognjeni tempelj - posebno mesto, ki je neke vrste "osnova" vašega junaka. Tu se boste seznanili z več liki, ki vas bodo seznanili s potekom dogodkov, prodali nekaj uporabnih predmetov in vam omogočili črpanje nivoja. Med njimi je potrebno izbrati kovača z imenom Andre, ker je on tisti, ki vam pove, kako uporabljati koščke napetega v Dark Souls 3. Poleg tega lahko popravi opremo in očara orožje. Na splošno samo nenadomestljiv stric.
Torej, ko je dobil naslednjo opornico, se vrni v tempelj in se približa kovaču. Nato v pogovornem meniju izberite "Strengthen Flask with Estus" in potrdite dejanje. To je vse, delček je izginil iz inventarja in največje število kompletov za prvo pomoč se je povečalo za eno. Prav tako ne pozabite, da je Andre sposoben prerazporediti fragmente med njiminavadnega in pepelnega estuusa. Če želite to narediti, se boste morali z njim ponovno pogovoriti, vendar izberite vrstico "Distribucija Estus". To je vse, zdaj ste se naučili teorije in lahko greste na iskanje.


Odlomki na prvotnih lokacijah

Prvo deblo najdete v temnih dušah 3 v ognjenem templju. Za to morate iti v stolp, ko ste v Servantu predhodno kupili ključ, se povzpnite na njegov vrh in skočite iz mostu (približno od sredine) do ene od streh. Nato pojdite do konca strehe, se spustite pod njo in vzemite opornik na enega od balkonov. V igri Lothick Wall, takoj ko aktivirate drugi kres, se spustite eno stopnico in zavijte desno. Pojdite do konca strehe in spet navzdol ter izkoristite lestev. Sedaj se morate odpraviti po hodniku, dokler se ne znajdete v sobi z votlim parom in psom. Na oltarju, ki se nahaja tukaj, boste našli drugo opornico.
Ko pridete do podzemnega naselja, bodite pozorni na goreče drevo. Nedaleč od njega boste našli še en fragment, ki leži na truplu nekega ubogega človeka. Samo bodite previdni, ker vdolbina, ki moli ob bok, ne sedi samo tukaj. Naslednji fragment vas čaka na poti žrtve. Morate se okrog kapelice (iz katere čarovnik ustreli) premikati na levi strani, se ukvarjati z dvema podvodnima sondama, skakati navzdol in iskati mrtve. Odprite ogenj "Citadela Farron" na isti lokaciji, pojdite na levo, dokler ne najdete polžev. Ob tebi bo ležalo truplo, ki bo preiskal kaj, dobil boš drugo, že peto po računu,Gred napetega v Dark Souls 3.

Na lokacijah endehem

Tukaj ste dosegli prvo lokacijo endeam - Temple Glibin. Tukaj čakate na bolj nevarne sovražnike, kot tudi na drug fragment melodije v Dark Souls 3. Najti ga je treba blizu kapele z drugim kresom. Mejnik bo skupina votlih, ki molijo blizu določenega obeliska. Toda na mestu drevesnega jezera bo zelo težko najti opornico. Morate se preseliti v središče "Noč čarovnic starega kralja" in udariti orožje ob stene. Ena od njih je iluzorna, zato bo izginila po posnetku. Prehod, ki je odprt za njim, vas bo popeljal v skrivno sobo. V vrtu Poje kralja, ki ga boste morali negovati. Najprej se teleportirajte v ognjišče plesalca, nato pa vzemite lestev in zavijte levo. Pojdi na dvigalo in, preden se spusti do dna, skoči na majhno ploščad. Kamenje leži na truplu. Ko potujete z Anorjem Londom, obrnite hrbet k megli, ki vodi do Aldricka. Boste šli na desno od vas, in za njo boste našli prsni koš z eno več ostankov. V jezeru Iridlle boste prešli na most, ki ga varujejo potapljači. Za njim je soba s prsnim košem, ki se izkaže za mumijo. Ubijte pošast in dobite razpoko kot nagrado. In nazadnje, zadnja trobenta napetega v Dark Souls 3 boste našli v Lothic gradu. Pojdite na streho Velikega arhiva in ga najdite blizu treh angelov.

Koristni nasveti

In končno, nekaj nasvetov in zanimivih dejstev v zvezi z fragmenti:
  • Skupno lahko dobite 15 pristojbin zavašo bučko. Preprosto štetje, dodajanje do 4 zagonskih stroškov, dodatnih 11 v igri.
  • Delce se lahko zbira v katerem koli vrstnem redu.
  • Igra ima dosežke "Absolute Estus". Dobili ga boste takoj, ko boste našli vseh 11 fragmentov.
  • Prav tako ne pozabite, da v Dark Souls 3 opornica ustusa ni stvar, ki je obvezna za prehod. Igro lahko popolnoma dokončate z začetnim polnjenjem bučke.

    Sorodne publikacije