Koliko tehta "COP: GO" po namestitvi

Veliko igralcev računalniških iger je vsaj enkrat igralo v CS: GO. Ne samo navadne igralce, po kateri je bila sprejeta kot kibernetska disciplina. Ne da bi se igrala sama zase, ne moremo razumeti, zakaj se zanj "COP: GO" pritoži, jo uresničijo šele po več večerih v krogu prijateljev, igrajo v "kaescu", kot pravijo v ljudeh. Ta članek govori o tem, koliko tehta "COP: GO", kot tudi razlike med piratsko različico in originalno različico naše najljubše igre.

Nekaj ​​besed o "COP: GO"

V daljni preteklosti in, natančneje, 8. novembra 1998 je izšla svetinja Half-Life. Do takrat je bila krona evolucije računalniške grafike, najbolj premišljena ploskev in noro, v dobrem smislu, igranja. Half-Life ima več logičnih podaljškov, toda prvi del bo za vedno ostal v spominu pri vseh Counter-Strike entuziastih. Konec koncev, na podlagi te igre leta 2004, je bila ustvarjena aplikacija po meri, ki se je ponosno imenovala Counter-Strike 1.6.


Bistvo igre je bilo v boju od 5 do 5, kjer je vsaka oseba igrala pomembno vlogo za celotno ekipo, je bil majhen zobnik iz velikega mehanizma, če ga lahko rečete na enak način. Samo dve ekipi sta bili:
 • teroristi, katerih namen je bil zadržati talca, namestiti bombo in preprosto uničiti nasprotnike;
 • protiteroristi, bili so niz borcev najboljših organov kazenskega pregona, njihov cilj, kar je nenavadno, je bil preprečiti bombno bombardiranje, odstranjevanje bomb in reševanje talcev.
 • Seveda se lahko zdi konceptprecej mračno, vendar bodo milijoni igralcev po vsem svetu rekli veliko drugače. Konec koncev, v igri obstaja veliko zemljevidov, drugih načinov, kot tudi veliko dodatkov, tako uradnih in ne zelo. Primer kartic po meri je lahko zombi način, ki je igral skoraj vsak amaterski CS. Vendar pa imajo vsi ti dodatki in zemljevidi svojo težo, zato bo ta članek govoril o tem, koliko tehta "COP: GO".


  Koliko tehta "COP: GO" v "pari"

  Če se odločite med piratsko različico in izvirnikom, bodo mnogi rekli, da je bolje porabiti 300-400 rubljev in vedno imeti pri roki osebno kopijo igre, ki ima veliko funkcij, ki niso v piratu. Vsakih nekaj mesecev pride do velikih in pomembnih dodatkov, od katerih se igra spremeni, če ne popolnoma, potem pa deloma zagotovo. Vse vrste sezonskih zemljevidov, debla, nagrade, teksture orožja in še več, vendar se po drugi strani pojavi vprašanje: ali so vsi ti dodatki tehtni, zasedajo prosti prostor na trdem disku in namestite brez soglasja namestitve - koliko tehta "COP: GO" Steam? Odgovor je zelo preprost: samo 166 gigabajtov. Glede na sodobne standarde, to ni preveč celotne zmogljivosti trdega diska, zato jo lahko kdorkoli kupi ali prenese. Vse zato, ker je igra ustvarjena za množice in ne za ozek krog ljudi.

  Koliko piratske teže "COP: GO"

  Za razliko od uradne različice pirat ima več prednosti in slabosti. Ena od glavnih pomanjkljivosti je, da bo dostop do uradnih strežnikov do trenutka trajno zaprtdokler ne kupite licencirane različice CS: GO. Ta pomanjkljivost se lahko šteje za precejšnjo, saj je najljubši poklic igralcev v CS-u ocenjevalna igra, kjer tekmujejo najboljši igralci z vsega sveta. Ne bodite razburjeni, ker obstajajo lastni strežniki, kjer se lahko zabavate brez slabšega.
  Iz prednosti je mogoče razlikovati, da ni treba plačati kopije igre. Kot smo že omenili: stroški se razlikujejo v območju 300-400 rubljev. Med novoletno prodajo lahko kupite le za 120 rubljev, vendar je še vedno denar, ki ga ne želijo vsi porabiti za igro. Tudi ta različica je primerna za tiste, ki še niso igrali CS-ja in ga želijo preizkusiti, ne da bi za to plačali peni. Po logičnem branju se boste vprašali: koliko pomeni "COP: GO" za piratsko različico? Piratske različice se na splošno redko posodabljajo, zato se teža bistveno razlikuje od originalne, ki jo lahko prenesete v "Promise". Zadnja piratska različica tehta približno 14 gigabajtov.

  Dodatek k CS: GO

  CS: GO je v tem času najnovejša različica kultne serije igre, tako da proizvaja precejšnjo količino neformalnih zemljevidov, tekstur, načinov in še več. Vredno je nameniti posebno pozornost, saj imajo vsi ti dodatki možnost tehtanja in, natančneje, zasedajo prosti prostor na trdem disku. Seveda, z dovoljenjem puščajo, nekateri pa lahko nenamerno kliknejo, kar bo naložilo nekaj dodatnih gigabajtov. Koliko igra "KS: GO" z dodatki? Vse je odvisno od števila in teme prenesenih aplikacij. Velikostlahko začne s 16 gigabajti in se konča s skoraj neskončnostjo.

  Zaključek

  Upamo, da bo članek odgovarjal na vprašanje, koliko tehta "COP: GO", in da ste se o njem veliko naučili. Spomniti je treba, da je širjenje in uporaba piratske programske opreme, kot tudi iger, odgovornost in je lahko podvržena velikim denarnim kaznim.

  Sorodne publikacije