Kje so tajni avtomobili v GTA 5?

GTA V - to je skrajni del serije iger in tudi akcija z največjim številom različnih avtomobilov. Flota je tako raznolika, da v nekaj urah ne boste večkrat vozili po istem avtu. Praviloma so razvijalci redko uredili vse prevoze. Nekatere avtomobile lahko zlahka najdete na vseh semaforjih, drugi pa bodo morali poskušati priti do drugih. Oglejmo si bolj natančne avtomobile v "GTA 5". Dejstvo je, v igri desetine avtomobilov, ki se pojavljajo manj pogosto kot drugi ali le v parceli nalog. Govorili bomo o prevozu, ki stoji na nenavadnih mestih in običajno ne pade v oči s preprostim prehodom linije parcele.

Stretch

Dolga limuzina, katere običajna različica je precej pogosta v igri. Ta kopija je namreč naslikana v rožnato barvo in se nahaja le v West Waynu. Težko je priti do tega, da ga je mogoče ujeti na cesti le ponoči.


Boxville

Ta avto je dvosed, vagon cestnih delavcev. Pripadnost avtomobila mestni službi dokazujejo cestni stožci, pritrjeni na sprednji odbijač. Poiščite avto na vodovodni in elektrarni.

HVY Dump

Eden najbolj impresivnih skrivnih avtomobilov v GTA 5. Velik tovornjak za delo na kamnolomih. Stojim, kot lahko uganete, v kariero Davisa Quartza. Videza ni mogoče spremeniti. Kapaciteta je samo voznik.

Traktor

Konvencionalni zarjaveli traktor, kiv bližini svetilnika. Če želite to narediti, boste morali izpolniti še en pogoj: dokončanje naloge programa "Epsilon" brez ubijanja.

Osvoboditelj

Standardna pot za vsak del serije Čakanje na igralca blizu zgradbe radijske postaje na podeželju. Izgleda ni mogoče spremeniti, zato morate biti zadovoljni z barvanjem barv ameriške zastave.


Roosevelt

Retro avto, ki ga uporabljajo liki v igri snemanja filmov. V skladu s tem stoji na mestu v bližini lokalnega filmskega studia. Ponaša se z veliko zmogljivostjo do 6 oseb.

Rokavica Redwood

Ta dirkalni avtomobil bo moral biti premagan, saj se izda kot nagrada za zmago vseh serij v dirkalnem avtomobilu. V prihodnosti se lahko spremeni v lokalnih delavnicah. Je edinstvene barve.

Kosilnica

Igra omogoča vožnjo tudi na veliki kosilnici. Obiščite lokalno igrišče za golf, kjer se nahaja tajni stroj "GTA 5". Obarvan je v zeleni barvi, precej počasen, zato je primeren le za zabavo. Navedeni modeli niso edinstven prevoz v GTA V. Nekateri avtomobili dosežejo igralce samo za dosežke, nekateri pa so na voljo samo v GTA Online.

Sorodne publikacije