Kje so posnetki zaslona, ​​shranjeni v "Warface": način za shranjevanje

Mnogi igralci računalniških iger želijo deliti svoje dosežke v socialnih omrežjih (in ne samo). Za vse ni jasno, kje so posnetki shranjeni v Varfeysu. Ta članek bo obravnaval to vprašanje. Vi šele potreba, da se seznanijo z nianse dela stranke program "Game Center".

O igri

Warface je projekt skupine Mail.ru kot spletni strelec za tretje osebe. V središču zgodbe je soočenje iste skupine velikih črnih korporacij po vsem planetu. Preden boste razumeli, kje so posnetki zaslona shranjeni v "Warface", morate razumeti, zakaj so potrebni. Posnetek se izvede v naslednjih primerih:
 • igralec naleti na napako in želi prenesti informacije v podporno ekipo;
 • uporabnik naredi vodnik o prehodu posebne operacije;
 • kot dokaz nečesa pomembnega ali z namenom deliti radost z drugimi (doseči);
 • pri pisanju informacijskega članka o projektu.
 • Game Center

  Za fotografiranje je dovolj, da pritisnete bližnjico na tipkovnici v možnostih. Privzeto je to Alt + F3. S klikom na zaslon se prikaže pot, kjer lahko najdete datoteko.


  Če se nič ne spremeni, slike padejo v mapo na: C: /iѕегѕ /username /saved games /Moje igre /Warface /ScreenShots Za udobje je bolje, da greste v možnost odjemalca (glej sliko spodaj) in postavite želeni imenik, kjer so shranjeni posnetki zaslona "Varfeys". Na "Winds 10" je sistem podoben in tudimožnost določanja želenih map.
  Med drugim lahko v možnostih nastavite gumbe za posnetek aktivnega območja, izberete obliko, v kateri so shranjeni dokumenti (png ali jpg) in kakovost, ter odprete imenik iz samih nastavitev (s pomočjo tipke »Odpri mapo«).

  Zaključek

  Če povzamemo, je treba opozoriti, da ni tako težko narediti posnetek zaslona in še lažje je najti rezultate "dela" - dovolj je navesti želeni naslov. Za še posebej leno, je najbolje, da izberete "namizje" svojega računalnika. Potem pa bo prenatrpan z zasloni različnih igralnih dogodkov. Potrebno je redno čistiti. Najpomembnejši razlog za snemanje posnetkov je goljufija. Kljub dejstvu, da je igra pod zaščito antičnega MRAC-a, ni nikamor nemočnih ljubiteljev lahkega denarja. Takšni scammers ne pustite, da projekt cool za navadne poštene igralce. Zato hitra serija posnetkov zaslona prispeva k določanju neskladnosti s pravili. Obveščanje podporne službe, podprto s posnetimi slikami, pomaga hitro kaznovati storilca. Do blokiranja računa.

  Sorodne publikacije