Kje najti sad Pashe v Widget 3 in druge koristne informacije

Vprašanje, kje najti sad pashu v pripomočku 3, skrbi veliko število uporabnikov. To igro je zaznamoval velik sistem plovil z navzočnostjo neverjetne količine sredstev, ki jih je mogoče najti v odprtem svetu. Ta članek bo pojasnil, zakaj potrebujete strast za iskanjem, in zagotovite druge koristne informacije o tej temi.

Uporaba sestavine

Mnogi igralci se zaman sprašujejo, kje naj najdejo sadove pashu v pripomočku 3. Ta vir, na prvi pogled, je navadna rastlina in spada med tiste, ki so običajni v vsej pustolovščini. Njegovo resnično vrednost bodo razumeli le tisti uporabniki, ki želijo sami ustvariti rdeče mutagene. To so posebne snovi, ki se vstavijo v celico v bližini izbranih veščin in jih razširjajo. Rdeči so odgovorni za moč napada, majhna za 5%, povprečje za 10%, veliko za 15%. Takšno povečanje se močno čuti v bitkah, vendar uporabniki, ki se osredotočajo na fizične napade, iščejo način za ustvarjanje mutagenov.


False quest

Svet te igre je ogromen, lahko se prosto giblje po lokacijah. Zdi se, da uporabniki ne bi smeli čutiti problema s tem, kje najti sadove pashe v Widgetu 3, vendar je situacija drugačna. Ljudje pogosto iščejo lažne odločitve in preživijo veliko časa zaradi tega. Razširjena metoda je potovanje med naselji in obisk vseh trgovcev na zemljevidu. Takoj je treba opozoriti, da ta izdelek niprodanih v NPC, delaš podobne stvari koristno, vendar ne s pasmo. Drugi igralci lahko potujejo na lokacijah v bližini gozdnega območja. Tukaj lahko dobite več rastlin, Geralt pa s svojo posebno vizijo vidi grmovnice, ki so na voljo za zbiranje virov. To je delovni način, ko gre za alkemijo, toda pašl ne raste na običajnem območju. Obupani igralci lahko poiščejo kodo na pashu - Witcher 3 ne obstaja.


Pravilno pridobivanje virov

Zgornje napake vam bodo prihranile čas, porabljen za druge dogodivščine. Pravzaprav je vprašanje, kje najti sad pashu v Widgetu 3, uporabniki, ki niso bili v rastlinjaku junaka junaka v Korvu Bjanku. Ta čudovit kraj je lahko dom Geralta, tukaj se bo tudi odločil premakniti Triss, če bi bil z njo čarovnik v romantičnem razmerju. Da bi to omogočili, morajo imeti uporabniki nameščeno aplikacijo Blood and Wine. Ne glede na volitve je glavna zgodba DLC prešla v last Geralta. Toussaint je rob, ki slovi po vinu, saj večino zemljišča zavzemajo vinogradi. Obstaja tudi rastlinjak, v katerega lahko vstopite. Tam rastejo isti pashmade sadje. Te jagode so rdeče, ostre od spodaj, lahko enostavno razvrstite opis.

Koristne informacije

Igralci bodo zdaj vedeli, kje naj sprejmejo pasijonko v Widgetu 3. Pomembno je, da po nekaj časa v rastlinjaku dopolni zaloge virov, njihovenenehno jemljete, da ustvarite mutagene. Če igralci menijo, da je ta proces preveč zapleten, potem lahko v bojih obiščete farmacevtski reagent. Mutageni so del telesa mrtvih bitij, ponavadi gre za neprijazne pošasti. Rdeči padejo manj pogosto kot drugi, samo na tem ozadju je postal priljubljen recept z modrimi, zelenimi mutageni in sadovi pashe. Po prejemu majhnih vrst virov se lahko kombinirajo za pridobitev povprečij, nato ponovite postopek in strgate velike. Dajejo + 15% fizični škodi zaradi izbranih veščin v celicah. To še posebej pomaga v bitki s šefi, ki se pojavljajo v dodatnih misijah in glavni zgodbi.

Sorodne publikacije