Katera vrsta hruška je boljša - "Radio Interception" ali "Eagle Eye"? Opis, značilnosti in priporočila

Od 6-7 stopenj cisterne oprema za črpanje začne zahtevati ogromno izkušenj. Od tega trenutka je pomembno, da izberemo pravo smer razvoja posadke. Konec koncev, ne boste le imeli čas, da povečate svoje izkušnje na 100%, ampak tudi, da prenesete dodatne spretnosti. Danes bomo pogledali takšne parabole, kot so "Radio Interception" in "Eagle Eye", pa tudi njihovo sinergijo.

Sistem spretnosti

Preden se odločite, kateri je boljši - "Eagle Eye" ali "Radio Interception", morate skrbno preučiti igro. Dejstvo je, da se v skladu z WoT sistemom spretnosti, posadke lahko naučijo popolnoma vse spretnosti. Zato ni smiselno izbrati "Radio Interception" ali "Eagle Eye". Preprosto se morate odločiti, katere veščine potrebujete. Treba je omeniti, da vsaka naslednja spretnost zahteva dvakrat več izkušenj. Zato je določanje prednostne vrste zelo pomembno.


Razumeti je treba tudi, da se ta znanja in spretnosti med seboj ne izključujejo in da se njihovi bonusi seštevajo. Še več, spretnosti začnejo delovati po prvem odstotku študija. Torej vam ni treba voziti naprej, medtem ko igrate na najvišjih rezervoarjih. S temi spretnostmi, tudi če kljub visokim stroškom učenja izkušenj, boste dobili veliko prednost pred maskiranimi nasprotniki.

Eagle Eye

Oglejmo si, kako se "Eagle Eye" razlikuje od "Radio Interception". Za to je dovolj, da preberete opise obeh perkov."Oko" je spretnost, ki jo lahko zajame samo poveljnik posadke. Omogoča 100-odstotno povečanje za vsak pridobljeni učni delež in 2% za celotno študijo.


Njegova glavna prednost je povečanje območja zaznavanja sovražnika s poškodovanimi napravami za nadzor. Do 20% pri maksimalnem pretoku. Obstaja dilema glede učinkovitosti uporabe tega popra na različnih vrstah strojev. Toda o tem se pogovorimo malo dlje.

Prestrezanje radia

Pregledali smo poper "Eagle Eye". "Radijski prestreznik" je načeloma podoben, vendar ne prinaša dodatnih koristi. To spretnost lahko preuči le radijski operater. To je, mimogrede, eden od razlogov, zakaj ni vredno izbirati med danimi veščinami za nas. Če je potrebno, lahko najprej preučite oba. V količini "Radio Interception" je do 3% oddaljenosti gledanja pri maksimalnem črpanju spretnosti. Zanimivo je, da je ta spretnost praktično edini uporaben radijski operater, tako da boste najbrž prvi, ki ga bo vseeno preučil. Prav tako je radijski operater eden najboljših članov posadke za prenos sekundarnih veščin. S študijem za njega, na primer, "Popravila" boste prejeli 25% bonus za hitrost okrevanja opreme na tehnologiji s 4 osebami. Torej boste morali izbrati med sekundarnimi spretnostmi in "Hekanje" namesto "Eagle Eye".

Lahke cisterne

Glavna naloga lahkih cistern v igri je raziskovanje. Pridobivanje predhodnih informacij o sovražniku je zelo pomembno tako za preživetje samega LT-ja kot za celotno ekipo. Izboljšati možnosti za osvetlitev sovražnika, ki se igra na toVrsta tehnike ni potrebno izbrati, kaj bratje - "Radio prestrezanje" ali "Eagle Eye". Na srečo sta ti dve veščinah učinki in delujeta hkrati.
Samo dejstvo, da dodatni učinek "Oka" deluje po poškodbi naprav, je pri lahkih cisternah neuporabna. Ali ste takoj uničeni, ko ste zadeti, ali pa ostanejo nevidni odtenek in se izmikate sovražnim lupinam. Medtem ko preučujete obe veščini, dobite 5% bonusa glede na obseg ankete ali za odkrivanje nasprotnika, če je torej raziskava maksimalna in enaka 445 metrov.

Povprečni rezervoarji

S temi stroji je nekoliko bolj zapleteno. Lahko sodeluješ pri streljanju. Moč vaše tehnike je večja in lahko prenašate kritične zadetke. Obstajajo elementi pozicijske borbe in počasnega funta fronte.
Igranje na povprečnem rezervoarju je odvisno od modela. Na hitrih in okretnih avtomobilih je bolje, najprej preučiti obe sposobnosti, ki jih razmišljamo. Za počasnejše bo bolje, da najprej vzamete šesti smisel od poveljnika. Na splošno odkrivanje sovražnika ni vključeno v glavne naloge srednje velikih rezervoarjev. Vendar pa zaradi "velikega beloruskega naključja" ekipi morda manjka LT in potem morate prevzeti njihovo vlogo. V takih primerih bi bilo bolje uporabiti "Radio Intercept".

Težki tanki

Počasna in ranljiva, dovolj čudna. Ko se peljete po TT, bodite pripravljeni, da se skrijete za zavetiščem in naredite kratke poteze. "Z njimi morate izbrati, kaj naj greste pred -"Radijski prestreznik" ali "Eagle Eye". Kaj je bolje izbrati? Po eni strani imate poveljnika. Potrebovali boste spretnosti "šesti čut" in "boj proti bratstvu". Prav tako potrebuje "Popravilo". Vendar pa bo "Eagle Eye" odrešitev za poškodbe naprav za nadzor, ki se v TT pogosto pokvarijo. Po drugi strani - radijski operater. Ima tudi pomembne splošne spretnosti - "Popravljanje" in "Borbena bratovščina", vendar praktično ni koristnih posebnih šol. Torej je "Eagle Eye" ali "Radio Interception" boljši? Po črpanje vseh splošnih spretnosti poveljnika bo bolje, da "Šesti občutek", in radijski operater - "Radio prestrezanje." Vendar pa takoj po tem lahko swing in "Eye".

PT-SAU

Podobno je s to vrsto tehnologije. Dodane so tudi splošne spretnosti "Maskiranje". "Radijski prestreznik" se preučuje tudi pred enim rangom. Po drugi strani pa se veliko PA zavzema za igranje "ostrostrelcev", ki se skrivajo na enem mestu. Zato je zanje zelo pomembna možnost odkrivanja sovražnika na daleč. Najprej lahko preučite obe teh veščin in nič od tega ne boste izgubili. Takoj bodo dodali 5% vaše ocene, z dodatno opremo, kot je "Stereotube", pa boste lahko odkrili tudi najbolj prikrite nasprotnike.

SAU

Pri tej vrsti tehnike se ne boste morali odločiti, kaj boste sprejeli - "Radio Interception" ali "Eagle Eye". Razpon samopregledovanja za AAU ni pomemben. Uporablja podatke, ki ji jih posredujejo drugi člani bitke. Zato je nesmiselno posneti "Radio Interception" ali "Eagle Eye". Če je takoZa prevzem teoretičnega modela, v katerem se SAU bori v urbanih razmerah in igra vlogo neke vrste PA, je največja vrednost, ki jo lahko zagotovi lastnik nesrečnega stroja, Radio Interception. Daje večji bonus, medtem ko je "Eye" učinkovit le, če so poškodovani moduli opreme.

Sklepne ugotovitve

Na podlagi zgoraj navedenega lahko povzamemo nekaj sklepov o tem, kaj je boljše - "Radijski prestrezanje" ali "Eagle Eye". Ne glede na to, kateri stroj igrate in kateri stil bitk vam je bolj všeč, je bolj donosno, če vzamete "Radio Interception". Prvič, samo zato, ker med drugimi veščinami radijskih operaterjev nima primerne alternative. "Eagle eye", "Radio-prestrezanje", koliko dajejo lastnosti? Prvi zagotavlja bonus 2% na črpalki in 20% v primeru preloma. Drugi - 3%. Glede na to, da dober tanker redko dobi kritično škodo, je bonus iz prve spretnosti zelo dvomljiv in tu spet zmaga "Prestrezanje". Enako velja za hitrost prejemanja. "Prestrezanje" se črpa veliko hitreje, spet zaradi dejstva, da ima poveljnik resnično koristne in učinkovite veščine, ki jih je treba prenesti prej. Torej, povzamemo. "Eagle Eye" ali "Radio Interception"? Kaj je bolje? Definitivno - "Prestrezanje radia". Če imate dilemo, da zanihate, jo izberite, ne zamudite.

Sorodne publikacije