Kako "zvočno izolirati" za aktiviranje zvoka in izboljšanje kakovosti posnetka

Karkoli je že bilo, ko pa se seznanite s katerim koli programom, bo neizkušen uporabnik naletel na določeno zapletenost, ki se bo lahko spopadla s samim seboj ali z internetom. Jezik bo namenjen programu "Bandics", natančneje, kako naj se zvok vključi v "Bandics". Seveda, ta možnost je smešna in skromna, glede na to, da je ta program prenesen za snemanje videa, in zvok je bolj verjetno privesek kot polnopravna možnost. Vendar se bodo vsi strinjali, da je zvok pomemben element v odprtem videu, zato te možnosti ni mogoče prezreti.


Kako vklopiti naprave za snemanje zvoka

Začnimo tako, da govorimo o tem, kako vključiti zvok v "Bandics". V neznanem naključju so razvijalci programov nekako odstranili možnost, ki je odgovorna za snemanje zvoka med standardnim razhroščevanjem programa. Vendar pa ne zahteva veliko razlogov in časa, da bi ga vključili. Vodeni po navodilih, lahko to opravite v nekaj minutah.
Če želite izvedeti, kako vklopiti zvok v "Bandics", morate najprej odpreti zavihek "Videos", ki se nahaja neposredno na glavnem zaslonu programa. Ko to storite, boste morali poiskati možnost »Možnosti«. Na tej stopnji pa lahko pride do težav, saj sta na tej kartici dve možnosti. V trenutku, ko nas zanima tisti, ki se nahaja zgoraj, bomo prešli na naslednjo malo kasneje. S klikom na nastavitve boste videli okno, v katerem boste le potrebovaliVstavite oznako poleg snemalnika zvoka. "In po vseh teh preprostih korakih ste se naučili, kako vklopiti zvok v" Bandits ", potem pa še vedno ne morete zaznati glasbe na posnetem video posnetku, zato gremo na naslednji element. 8)

Opredelitev avdio snemalnih naprav

Če ste označili in se zvočni posnetek ni začel, bi to lahko pomenilo le, da ste bili napačno izbrani snemalni aparati. obstajajo samo dve vrsti - glavna in dodatna, glavna stvar je jezik, to je snemanje Poleg mikrofona obstajajo sistemski zvoki, zvočni posnetek iz vašega mikrofona pa bo že prisoten, kot ste lahko opazili, da ima okno z nastavitvami ista polja z istimi tipi naprav za snemanje. zvočniki in mikrofon, če pa glasu ne želite posneti, na sekundarni napravi izberite "- Onemogočeno (priporočeno) -".

Izboljšanje kakovosti zvočnega snemanja

V zvezi z izboljšanjem kakovosti zvoka je vse preprosto. Vse kar morate storiti je, da dvignete vse zvočne parametre na maksimum. Kje lahko to storim? Samo v nastavitvah, ki so bile na dnu zaslona na kartici Video.
Torej, ko odprete zavihek in izberete nastavitve od spodaj, boste v oknu videli polje "Zvok". V njej je potrebno dvigniti le dva parametra - bitno hitrost in frekvenco. Torej pogumno izberite najvišje vrednosti iz padajočega seznama, in to vam bo zagotovilo visokokakovost zvoka, ki jo lahko dosežete v računalniku. To je vse, zdaj veste ne samo, kako vključiti zvok v Bandite, ampak tudi kako ga izboljšati.

Sorodne publikacije