Kako varno zasukati uro "Prometej"

Steam - multiplayer platforma za distribucijo digitalnih kopij igralnih ključev in programov. Podobno »Stream« omogoča hiter dostop do prenosa.

Sprva je bila Steam sestavljena iz majhne shrambe ključev za igre in "knjižnice", ki je shranila predhodno kupljene digitalne kopije uporabnika. "Step" v svoji strukturi je podoben in drugim platformam, kot so Origin, Uplay in še veliko drugih lokacij. Vsi so odšli iz Stime. Knjižnica že od samega začetka njenega nastanka je zelo priročna značilnost, brez katere si je težko predstavljati Steam.


Steam: knjižnica

V knjižnici lahko preprosto odidete na stran igre v trgovini, si lahko ogledate tudi zaslužene dosežke, preverite, ali so na voljo posodobitve in datoteke za poškodbe, prikažete uro v igri, ki je postala popolnoma nepomembna za igralce. Čas, porabljen za aplikacijo za uporabnike, je na nek način indikator spretnosti in spretnosti. Mnogi res sedijo tam več tisoč ur, nekateri pa vedo, kako uganiti uro "Steam". To ni tako zapleten proces, in ta članek bo povedal o tem. Opisane bodo tudi sheme goljufov, ki želijo zaslužiti na vašem računu.

Kako "ujeti" igro v "Steam"?

Drsenje ur vam ne bo dalo znanja ali posebnih privilegijev, lahko pa se pohvalite s prijatelji. V sporni situaciji lahko opozorite svojega nasprotnika na to, koliko ur imate, in veste, o čem govorite. O tem, kako pripraviti časNa internetu je veliko materiala. Tukaj boste našli načine, kako ne morete okužiti računalnika in izgubiti svoj račun.


Prva metoda je, da morate samo voditi igro, jo zavrteti navzdol v ozadju in opraviti svoje. Slabosti te metode so obremenitev računalnika, odvisno od programa in da lahko samo povečate čas v eni igri. Drugi način za ovijanje ur v "Steam", kot ste morda uganili, je prenos programske opreme, ki je namenjena goljufijam. Takšni programi so ponavadi sposobni povečati čas naenkrat v več igrah, ne da bi se popolnoma naložil vaš računalnik. Ena taka aplikacija se imenuje HourBoostr. Morate ga prenesti in namestiti, nato ga konfigurirati tako, da izberete programe, v katerih morate povečati število ur in začeti proces goljufanja. "Step" bo pomislil, da v trenutku, ko igrate te igre, mirno štejete te ure. Uporabnike testirajo podobni programi in ne predstavljajo nevarnosti za vaš račun. Najpomembneje je, da pri prenosu preverite, ali so na voljo virusi, saj manjkajo v originalni programski opremi.

Storitve prevarantov za premeščanje ur v igri

Podobno nekateri igralci ne želijo čakati in iskati načinov, kako hitro ujeti urnike v naglici. Žal takšne metode ni in najverjetneje ne bo. Toda na internetu so storitve, ki vam ponujajo za plačilo ali celo popolnoma prosti čas, da se zbudite. Vse te storitve so prevare, namenjene tistim, ki ne vedo, kakoprebuditi ure v naglici in za nadaljnjo korist teh ljudi. Nikoli ne vnašajte podatkov na podobna spletna mesta. Ena težava, če je denar vzet od tebe in ura bo ostala ista. Pogosto pa lahko ukradete račun in vse vaše igre in programi padejo v roke goljufov. Po tem se lahko na okrevanju odvija veliko časa in živcev. Zato uporaba takih storitev ni priporočljiva. Zdaj veste, kako oviti uro v šivu .

Sorodne publikacije