Kako spremeniti dirko v Skyrimu: navodila

Elder Scrolls V: Skyrim je velika in globoka igranja vlog, v kateri morate ustvariti lik z edinstvenim videzom in občutkom. Včasih se zgodi, da med prehodom igralec želi spremeniti tekmo "Skyrime". V tem članku bomo pogledali, kako to narediti.

Začnite znova

Prva in najbolj nerodna sprememba spremembe dirke je nova igra. Dejstvo je, da po končni potrditvi modela junaka ni mogoče spremeniti skozi igro. To lahko storite samo pri urejanju junaka ali uporabi konzole. Torej, takoj pojdite na drugo metodo.

Uporaba konzole

Če želite spremeniti dirko Skyrim in ne ponastaviti vsega napredovanja na nič, morate uporabiti posebne ukaze konzole. O njih se še razpravlja. Za začetek morate aktivirati posebno konzolo s tipko "~". Po tem se prikaže vrstica, v katero morate vnesti ukaze v angleščini. Igralec mora vnesti showracemenu. Po tem se na zaslonu pojavi okno za ustvarjanje znakov, kot na samem začetku odlomka. Izbrati morate drugo dirko in shraniti spremembe. Hkrati pa vse veščine in črpanje ostajajo na isti ravni!


Druga možnost je ukaz player.setrace. Namesto ID je potrebno vstaviti vrednost dirke. Če želite dobiti edinstveno kodo dirke, morate uporabiti pomoč za dirko 0. Potem se na zaslonu prikaže seznam vseh ID-jev, ki jih lahko premikate s tipkama Page Up in Page Down. Druga možnostrazlikuje od zgornje sintakse. Namesto danega ukaza lahko vnesete: playersetrace.

Sprememba

Dirko lahko spremenite v igri "Skyrim" z uporabo posebnega moda, ki doda element "Spremeni dirko" za prenos. Ime enega od teh dodatkov je alternativna možnost ShowRaceMenu. Če nenehno preizkušate nastavitve znakov, lahko to spremembo postavite enkrat, namesto običajnega vnosa kode.

Sorodne publikacije