Kako "Sims 3" pripraviti ambrozijo: navodila in nasvete

Mnogi igralci srečajo simulatorje v resničnem življenju. Najbolj priljubljena linija tega žanra je The Sims. Z vsako generacijo in dodatkom so igralcem na voljo vse več priložnosti. Ogromna priljubljenost je vrstica "Sims 3". Neverjeten svet dogodivščin, spretnosti in stvari privlači ljubitelje simulatorjev. Tukaj lahko podaljšate mladost ali oživite mrtvo simo. Vse to je narejeno z jedmi Ambrosia. Kako "Sims 3" kuhati? In ga uporabite? Odgovori na vse to in ne samo bodo predstavljeni spodaj.

Opis

Ambrosia je ime čudežne jedi v The Sims 3. Je čarobna torta, ki vam omogoča boj proti starosti in smrti. Ko je pojedel kos ambrozije, bo lik nadaljeval svojo mladost. Ta jed se uporablja med vstajenjem simsov.


Toda kako v "Sims 3" pripraviti ambrozijo? To ni tako težko, kot se zdi, vendar je še treba narediti. Še posebej za prenos iger na srečo. Brez njih ne bo delovalo.

Kaj je potrebno za jed

Kako "Simčki 3" pripravijo ambrozijo za oživitev značaja? Za to morate pripraviti nekaj spretnosti in sestavin.
 • recept "Ambrozija";
 • sad življenja;
 • ribja smrt;
 • angelska riba;
 • spretnost kuhanja 10.
 • Brez vsega tega ne bo uspelo. Potem pa se pogovorimo o tem, kako in kje najti ustrezne predmete in kako razvijati spretnosti. Za to je potreben čas, vendar ni resničnih težavtreba. Še posebej, če onemogočite potrebe sima v času črpanja smuči.


  Plod življenja

  Problematično je, da ga dobimo v zgodnjih fazah igre za lik. Sprva mora igralec prenesti spretnost vrtnarjenja na 7. stopnjo. To lahko storite tako, da skrbite za rastline in drevesa. Ko dosežete raven 7 vrtnarskega značaja, morate najti "posebno seme". To je na zemljevidu. Če iščete semena zarodka življenja, je treba omeniti, da se najpogosteje nahaja na pokopališču in v bližini znanstvenega inštituta. Takoj, ko semena najdemo, jih je treba posaditi na mestu. Ko odrasteš, lahko igralec zbere plodove življenja.

  Ribe-smrt

  Kako "Simčki 3" pripravijo ambrozijo? Za to morate prenesti spretnost "Ribištvo" na raven 10. Na primer, lovljenje rib v jezeru ali branje strokovne literature. Ribolovne spretnosti prenesene? Čas je, da gremo v rezervoar blizu pokopališča. Ribiči tam od severa in pred zoro, sedem bo lahko ulovilo ribe-smrt. Pomembno je: uporabljati ribo, medtem ko bo ribolov kot vaba imela angelsko ribo. Za drugo vabo riba-smrt se ne ujame.

  Ribji angel

  Ribe angelov se lahko ujamejo v katerem koli vodnem telesu z dobro preneseno ribolovno spretnostjo. Zato bo igralec moral prenašati potrpljenje. Ribjega angela, ujetega na somo. Lahko se ujame v vodne karte, ki se nahajajo na zemljevidih ​​ali kupijo v živilih.

  Recept "Ambrosia"

  Kako kuhati v ambergrisu "Sims 3"? Ko so vsi viri zbrani, morate iti v knjigov trgovini Tukaj je potrebno kupiti sedem za knjigo 12.000 gramov po receptu "Ambrosia". Po tem morate prebrati. Možnost je na voljo, ko dosežete Cookbook ravni 10. Prenesete jo lahko s strokovnimi knjigami in kuhanjem.

  Pripravite obrok

  Kaj sledi? Če je vse pripravljeno, lahko začnete kuhati čudežno jed. Če želite to narediti, morate navedene predmete namestiti v inventar, nato pa pojdite v hladilnik ali skledo.
  S klikom na ustrezen kuhinjski inventar igralec vidi možnost "Pripravi Ambrozijo". Morate klikniti nanj in počakati. Po nekaj časa bo sedem na mizo postavilo čudežno torto.

  Kode pomoči

  Kako narediti umor v Sims 3 s kodo? Igralcu lahko pomagate s prenosom znanja. To bo bistveno pospešilo proces priprave na ustvarjanje čudežne jedi. TestingCheatsEnabled true - bo pomagal onemogočiti igralčeve potrebe, če ga kliknete po vstopu v nabiralnik. Pomaga hitro in brez prekinitev črpati veščine. Pomembno: v igri ni ločene kode za ambrozijo.

  Sorodne publikacije