Kako priti do premiere FV4202 v World of Tanks?

World of Tanks je ena najbolj priljubljenih računalniških iger za več igralcev našega časa. Morate upravljati rezervoar, izdelan v največji skladnosti z realnimi tehničnimi lastnostmi bojnega vozila in se boriti z resničnimi nasprotniki. V tem članku boste izvedeli, kako pridobiti premijo FV4202. Ta premium tank je zelo priljubljen, vendar ne gre daleč od vsega. Seveda jo lahko vedno kupite v trgovini, vendar bo to zelo drago, zato boste najverjetneje morali porabiti pravi denar. Če tega ne želite, potem je vaš izhod test. Res je, da morate biti pozorni na dejstvo, da morate pred testi že imeti rezervoar Centurion Action X. In kako v tem primeru dobiti prem FV4202 brezplačno? Igralec mora opraviti bojne teste, od katerih ga bo vsak korak približal želeni trofeji.


Srečna bitka

Če želite vedeti, kako priti do premiere FV4202, morate začeti s prvo nalogo, ki jo morate opraviti natančno v zgoraj opisanem rezervoarju Centurion Action X. Morate imeti naključno bitko z vsaj 750 čistimi enotami. izkušenj, tj. brez upoštevanja vseh bonusov, ki jih imate na vašem računu. Prosimo, upoštevajte, da se ta test lahko izvede samo enkrat na dan, tako da, ko ga obdelate, začnete opravljati naslednje naloge. To je samo prvi korak na poti, preden dobite FV4202 prem.


Del 1

Prvi korak je zadaj in celo želite ugotoviti, kako priti do premije FV4202. Če pa pričakujete kakšno nenavadno in edinstveno nalogo, potem ste razočarani. Dejstvo je, da je naslednji korak enajstkrat opraviti prvo nalogo. V skladu s tem, če imate veliko srečo in boste lahko v vsakem boju dobili pravo količino izkušenj, boste potrebovali dvanajst dni za dokončanje teh dveh faz.

Del 2

Vendar pa ne smemo misliti, da je vse to konec. Če res želite razumeti, kako dobiti FV4202 prezgodaj, potem morate spoznati vse testne elemente. Dejstvo je, da morate spremljati ne le pridobljene izkušnje, ampak tudi izgubo. Kot je navedeno v tretji točki, morate za celoten čas, ki bo še naprej testiral, naložiti 450.000 enot škode. Seveda za to postavko obstajajo tudi dodatni pogoji:
  • Najprej bo upoštevan le tisti, ki se bo pojavil v naključnih bitkah.
  • Drugič, splošna škoda je škoda, ki jo povzroči nadzor nad posodo nad osmo stopnjo. Kot lahko vidite, opravljanje naloge ne bo tako enostavno, kot se je zdelo na prvi pogled.
  • Zadnji korak

    Zadnji korak je najlažji, saj postavlja točko v vseh preskušanjih. Samo izpolniti moraš še eno priložnostno borbo po izpolnitvi pogojev iz prejšnjih dveh delov. To pomeni, da boste igrali dvanajst naključnih bitk, od katerih jih bo enajst dobilo več kot 750 enot izkušenj in jih dalo 450.tisoč kosov škode. V tem zadnjem boju ne potrebujete več posebne izkušnje ali povzročite določene škode. Ko boste igrali to bitko, se bo v vašem hangarju pojavil nov dolgo pričakovani rezervoar.

    Sorodne publikacije