Kako preveriti tipke s programom za preverjanje tipkovnice prenosnika

Ena od najpomembnejših vhodnih naprav je prenosna tipkovnica, brez katere bo uporaba opreme težka in v nekaterih primerih nemogoča. Če želite ugotoviti, kateri ključ ne deluje, morate s programom preveriti tipkovnico prenosnega računalnika. To programsko opremo lahko prenesete prek interneta ali uporabite spletne storitve, ki omogočajo hitro in učinkovito preverjanje.

Programska oprema za preverjanje prenosne tipkovnice

Če želite preveriti tipkovnico prenosnega računalnika, obstajajo takšni programi, ki bodo na voljo na seznamu. S temi pripomočki lahko ne samo preverite ključ za učinkovitost, ampak tudi določite učinkovitost barvnih indikatorjev, hitrost ponovljenih stisk in notranjih tipkovnic ter kako se natančno odzove na tisk, ki bo razumel, kako dolgo traja prenosna tipkovnica.


 • PassMark KeyboardTest - pripomoček, ki je namenjen testiranju ne le tipkovnice, ampak tudi miške. KeyboardTest vam bo omogočil, da določite natančnost klika, hitrost reakcije na ponovno tiskanje in učinkovitost barvnih indikatorjev. Ta program je vmesnik iz enega glavnega okna, ki ima virtualno tipkovnico. Ko kliknete na te tipke v oknu vmesnika, se prikažejo popolne informacije o delovanju ključa (do interne kode).
 • Tipkovnica Test Utility je odličen program, ki vam omogoča, da preverite tipkovnico za notranje napake. Tako kotPrvi program je sestavljen iz okna vmesnika, ki prikazuje virtualno tipkovnico. Ta pripomoček shranjuje podatke o preteklih preverjanjih, vendar se lahko, če je potrebno, te informacije izbrišejo. Program ima tri barve tipkovnice.
 • Prenesite program za preverjanje tipkovnice prenosnika lahko preko torrenta ali brezplačnega spletnega downloaderja. Primerna sredstva za to danes dovolj. Vendar poskusite uporabiti samo preverjena spletna mesta.


  Spletne storitve za preverjanje delovanja tipkovnice

  Če uporabniku ni treba stabilno testirati tipkovnice, lahko uporabite spletne programe, katerih funkcionalnost je malo, vendar je za preprosto preverjanje idealno.
 • Keyboardtester - priročna spletna storitev za preverjanje tipkovnice. To je okno z virtualno tipkovnico. Ko pritisnete tipko, se na tipki, ki jo je izbral uporabnik, prikaže barvni indikator. V zgodovini bodo prikazani tudi vsi tipkani ključi.
 • Key-Test - program z lepim in preprostim vmesnikom, ki je primeren za razumevanje s strani vsakega uporabnika. Prikaže ključ, ki prikazuje barvo njegove sposobnosti za delo, in shrani zgodovino predhodno izbranih ključev v zgodovini.
 • Sklepna ugotovitev

  Preverjanje delovanja tipkovnice ne bo velik problem. Preprosto prenesite poseben program in diagnosticirajte ali uporabite spletne storitve.

  Sorodne publikacije