Kako narediti volno v "Minecraftu" in kaj lahko naredite iz nje?

"Maincraft" je zanimiva in večplastna igra, ki temelji na ustvarjanju objektov za preživetje. Kako narediti volno v "Minecraft"? Konec koncev, volna je potrebna za ustvarjanje potrebnih predmetov, in za udobje v hiši.

Kako narediti volno v "Minecraftu"?

Ko potuje skozi neskončne biome, bo igralec prej ali slej našel čredo ovac. Lahko ubijete žival in tako dobite volno, lahko pa tudi preprosto škarje. Škarje so izdelane na stroju, izdelanem iz dveh železnih palic, razporejenih diagonalno. Ko igralec podre ovce, postane plešast, a čez nekaj časa ponovno zraste lase in lahko jo še naprej rezate. Ta možnost je primerna za tiste, ki ne vedo, kako narediti volno v Minecraftu.


Če želi igralec ustvariti čredo na svojem območju, potem je za ta namen potrebno zgraditi odred in postaviti ovce tam. Paša živine v igri je možna s pomočjo pšeničnih kalčkov, ne pa zrn. To je bil prvi primer, kako narediti volno v "Minecraftu", in tukaj je še en primer. Ko noč pade na svetlobo, je nevarno zapustiti hišo, saj sovražniki živijo povsod: zombiji, okostnjaki, pajki in drugi. Vsak od njih daje nekaj koristnega, zato je vredno oborožiti meč in očistiti ozemlje. Tu je še ena možnost za izdelavo volne v Minecraftu. Za izdelavo kocke volne potrebujete vrvico, ki pade samo iz pajkov. Število padlih niti se spreminja od enega do dveh. Na stroju je potrebnonaredite kocko iz štirih strun in en kos volne bo prišel ven.


Obstaja varna možnost za izdelavo volnene preje v Minecraftu. Vzame blok volne, ki je nameščen na stroju, in pušča dva kosa niti. Na ta način lik ni ogrožen, zapušča hišo ponoči v iskanju niti. Iz niti je mogoče ustvariti uporabno stvar za preživetje - ribiško palico. S to napravo jo lahko lovite in jeste.

Kaj lahko naredim iz volne v Minecraftu?

Najprej, volna je predmet barvanja, razen tiste, ki je že obarvana. Barve nastajajo na stroju s pomočjo rastlin in delov živali (vrečko hobotnice in polži). Če je barva videti preveč temna, jo lahko vedno olajšate z dodajanjem kostne moke barvi.
Najpomembnejša stvar v igri je postelja, ker igralec, ki jo je vsaj enkrat oblekel, ustvari točko ponovnega rojstva, tj. Če umre, bo oživel poleg postelje in ne na kateremkoli kraju. Postelja je narejena iz treh blokov volne in treh blokov plošč. Plošče so nameščene vodoravno v eni liniji na stroju, volna pa je razporejena na vrhu plošč in tudi v vodoravnem položaju. Posodobljene različice igre omogočajo, da posteljo vaše najljubše barve uporabite z ustreznimi volnenimi bloki.

Elementi dekorja

Iz volne lahko izdelate preprogo, ki bo ustvarila udobje in udobje v igralčevem domu. V ta namen bosta potrebna dva volnena bloka barve preproge. Oba bloka sta položena vodoravno in trije se izkažejoenote preproge.
Iz ene kocke volne in osmih krogov okoli nje je slika. Če vodoravno položite dve zgornji vrsti treh volnenih blokov in v srednji blok spodnje vrstice položite palico, se bo prikazala zastava.

Zanimivosti

\ t
Preden je bila igra dodana koži, je bila volna uporabljena za ustvarjanje oklepa za igralca. Bloki volne so lahko vnetljivi in ​​hitro uničeni z ostrimi predmeti, na primer z mečem. Če barvo ovce pobarvate v določeni barvi in ​​jo nato obrežete, bo porasla z volno barve, v kateri je bila barvana. Črne kocke volne se vedno najdejo v vaseh, s svojimi stebri za luči. V isti vasi najdete trgovca z ugledom "pastir", ki bo kupil volno. Vendar kupuje samo belo volno.

Sorodne publikacije