Kako dobiti spominke v CS: GO? Kaj morate storiti?

Razvijalci popularne igre CS: GO poskušajo privabiti čim več igralcev na vse načine. Še bolje pa jih poskušajo obdržati v igri. V ta namen so zasnovani različni načini, vključno s posebnimi seti spominkov. Takšni kompleti se razdeljujejo brezplačno, za njihovo pridobitev pa sploh ni treba porabiti denarja, vendar to ne pomeni, da vam ni treba storiti ničesar. Seveda, igralci želijo vedeti, kako dobiti spominke v CS: GO, tako da je za njih poseben način. Našteli bomo enega od načinov. Mogoče obstajajo več.


Zakaj potrebujete set spominkov CS: GO in kaj je notri?

Razlikovanje spominskega kompleta od običajnega je možnost, da ga odprete brez ključa. Ob odprtju je mogoče spustiti drago ali poceni orožje (ki je že srečo), označeno s "Souvenir". Tudi na njej bodo nalepke turnirskih ekip, orožje pa bo imelo rumeno barvo. Spominki sodijo naključno, a glavna stvar - so brezplačni in od njih lahko dobite pravi denar. Zato je včasih koristno vedeti, kako spraviti spominke v CS: GO. Nekateri dobijo spominke in jih prodajajo za pravi denar.

Sprejem klicanja

Torej, kako priti do spominkov v CS: GO? Glavna sestavina pri pridobivanju tega niza je sreča. Da bi to naredili, skoraj nič ni potrebno. Dovolj je, da gledate igre GOTV. Nahaja se v glavnem meniju, na vrhu pa je beseda "v živo". Oglejte si tudi tekmelahko na Twitterju ali MLG.
Odvisno od konfrontacije med posameznimi ekipami in na kateri kartici ste videli, so lahko spominčki poceni ali dragi. Na primer, kompleti vlakov so verjetno poceni, tlakovani kompleti so dragi. Zdaj veste, kako izločiti spominek v CS: GO.


Toda kako je bolje gledati oddaje turnirjev? Najlažji način za to je prek Twitcha. Za to pa morate sinhronizirati račun Steam. To je enostavno narediti: stopite v stik z Twitch, priključite svoj račun Steam in sledite enostavnim navodilom spodaj. To vam bo omogočilo, da udobno spremljate tekme in sprejemate spominkov, ki jih igralci zelo cenijo.

Navodila za priključitev računa Steam na Twitch

Samo prijavite se in se prijavite na Twitch, nato pa poiščite nastavitve tam. Gumb "Nastavitve" je skrit pod vašim vzdevkom v zgornjem desnem kotu. V nastavitvah iščemo »Connect«. Obstaja priložnost za upravljanje računov. Na voljo bo tabela "Priporočena povezava", v kateri boste takoj videli logotip Steam. Nasprotno pa bo kljukica, lebdela nad njo, pojavil se bo gumb "Poveži". Ko kliknete nanj, se takoj prikaže okno za avtorizacijo računa Steam. Vnesite podatke o računu in kliknite »Prijava«.
Vaš račun Steam bo zdaj priključen na Twitch. V nastavitvah se bo prikazalo: kljukica pred Steam ne bo siva, ampak zelena. Sedaj samo počakajte na tekme, si jih oglejte in dobite spominke.

Kako nastavite spominke v CS: GO?

Ni posebnega sistema, po katerem bodo igralci prejeli spominke. Srečni lahko prejmejo dva ali tri pakete s spominki, nekateri igralci pa si že več let ogledajo in nikoli ne dobijo ničesar. Zato ne mislite, da boste zagotovo prejeli darila, saj ne veste, kako lahko dobite spominek v CS: GO.
Število gledalcev ima ključno vlogo in vpliva na to, ali dobiš darilo ali ne. Ampak pošteno je, da več ljudi gleda tekmo, več "padcev" se na koncu odigra. Sama kapljica pade po koncu kroga. Če ocenjujete, bo odstotek padlega "padca" 1% od števila gledalcev, ki gledajo tekmo. Takoj, ko uporabnik prejme paket, se informacije o tem takoj prikažejo. Zdaj veste, kako dobiti spominke v CS: GO. Res je preprosto.

Kaj storiti potem? Posebnost takega niza je presenečenje. Igralci ne vedo, kaj je notri, dokler jih ne odprejo. Nekateri so skušani in ga odprejo, drugi pa ne. Mnogi uporabniki raje prodajajo takšne komplete na trgovalnih tleh ali pa jih sploh zamenjajo za pravi denar. Stroški takšnih sklopov niso nikjer navedeni, igralci se sami dogovorijo o ceni. Ključni faktor tt je definicija vira tega niza. Če jo je uporabnik dobil med gledanjem tekem na kartici s peščeno ploščo, se vrednost takega niza in njegova realna denarna vrednost poveča. Z lahkoto in enostavno je zaslužiti denar samo z ogledom tekemTwitche

Sorodne publikacije