Kako do BrowseForFolder v Internet Explorerju namestiti: navodila

Napake, povezane s poročanjem uporabnikov, da objekt ne podpira lastnosti ali metode Browseforfolder, se v večini primerov primerja z delovanjem sistema spletnega bančništva "VTB-24", čeprav je lahko samo ta storitev težava in ne zdravite Kljub temu, kot je ta položaj zelo razširjena, bomo to natančno preučili, izhajajoč iz uradne dokumentacije "VTB Bank" in nekaterih drugih priporočil strokovnjakov na področju takšnih nastavitev.


Bistvo pojavljanja napak, povezanih z Browseforfolder

Za začetek z nekaj besedami o tem, kaj predstavlja določen problem. V bistvu je, ko poskusite dostopati do storitve in prejeti odziv strežnika, slednji ne more določiti mape za shranjevanje začasnih uporabniških datotek. To velja samo za Internet Explorer. Glavni razlog je, da izberete objekt Browseforfolder, skript VBS ne deluje pravilno (ali pa sploh ne deluje), kar povzroči sporočilo o disfunkciji.
Ampak samo ta problem ni omejen. Zdi se, da se je lažje prijaviti v sistem z drugim brskalnikom? V večini primerov to ne zagotavlja učinka, saj je storitev sprva podprta samo z IE. Zato, preden se uporabnik vpraša, kako namestiti Internet Explorer v Browseforfolder in s takšnimi parametri, tako da storitev prepozna lokacijo imenika. Privzeti imenik se nahaja v korenski mapi sistema Windows, če pa je na enemV terminalu je registriranih več uporabnikov, ki se lahko razdelijo na račune (imenik za končne uporabnike INetCache v ustreznem uporabniškem razdelku v mapi Uporabniki na sistemskem disku).


Težave pri posodabljanju brskalnika

Druga stvar je, da se lahko tudi pri uporabi brskalnika IE pojavi napaka. Tu je začetni problem, da Internet Explorer 9 ni primeren za dostop. Storitev se razvija in tako rekoč prehaja v nove tipe, podpora za starejše različice IE pa se ne izvaja več. Preden nadaljujete z odpravljanjem težav, se morate znebiti Internet Explorerja 9 in namestiti različico 11, da bi začeli.Prenos namestitvenega programa je priporočljiv samo iz uradnega Microsoftovega vira, pri čemer opazite, ali to različico podpira sprememba operacijskega sistema. To vsaj v mnogih primerih rešuje problem. Veliko, vendar ne vseh. Pogosto boste morda morali konfigurirati mapo Browseforfolder v Internet Explorerju, brezplačno namestiti dodatno programsko opremo (modul za kriptografsko zaščito) in včasih posodobiti nekatere pomembne platforme. In za začetek bomo razmislili o namestitvi pravilnih nastavitev v sam brskalnik. Verjamemo, da se uporablja 11. različica.

Kako namestiti Internet Explorer v Browseforfolder - mapo za začasno shranjevanje datotek?

Prva stvar v samem brskalniku je, da prek storitvenega menija vnesete lastnosti brskalnika in na splošnem zavihku uporabite gumb za brisanje začasnih datotek.
Nato na istem zavihkuboste morali obrniti na podlagi brskanja, kliknite Možnosti in si oglejte trenutno lokacijo kataloga. Da bi Browseforfolder v Internet Explorer namestiti novo lokacijo, uporabite gumb za gibanje in nato izberite želeno novo lokacijo. Potem samo shranite spremembe. Toda to je želeni učinek ne more dati, kot to zahteva možnosti nastavitev.

Namestite pravilne nastavitve za Internet Explorer Browseforfolder 11

Zdaj po varnosti, ki je potreben, da zmanjša svojo raven. Strokovnjaki Bank priporočajo namestitev drsnik v srednjem položaju, če pa nima vpliva, samo ga v spodnjem položaju, vendar mora vrstico Enable Protected Mode.
Opomba: za povprečno varnost aktiviranje ta način ni potrebno, ker je sama pomenilo. Po končani namestitvi, zaprite brskalnik, se znova in preizkusite vhod v službi.
Če je vhod ni mogoča, na isti kartici, boste morali iti na območju, izberite seznam varnih spletnih mest in dodajte želeni spletni vir (v tem primeru bco.vtb24.ru). Nato boste morali izvesti popolno ponovni zagon sistema, pojdite na koreninski sistem, omogočajo prikaz skritih predmetov in izbrisati mapo datoteke MessagePRO razreda Preneseno Program Files. Če se po bo ta napaka izdano, pojdite v imeniku System32 filtrov datoteke po vrsti in odstranite dva knjižnice s končnico DLL: mespro in mesproax. Morda boste prav tako želeli izbrisati datoteke iz mesproŠiritev SIG Po zaključku vseh korakov boste morali ponovno zagnati sistem.

Aktiviranje elementov ActiveX in nadgradenj platforme

Če vse zgoraj navedene rešitve ne dajejo pozitivnega rezultata, boste morali onemogočiti blokiranje pojavnih oken na zavihku varnosti.
Nato pojdite na varnostne nastavitve (»Drugo«) in omogočite dovoljenje za uporabo kontrolnikov ActiveX za preverjene domene. Po tem boste morda morali znova zagnati brskalnik.
Če to ne deluje, popolnoma posodobite .NET Framework in Java tako, da prenesete namestitvene distribucije z uradnega Microsoftovega spletnega mesta in jih namestite sami. Če so na spletnem mestu za prenos na voljo tako imenovani spletni namestitveni programi, jih lahko uporabite. Kraji ob zagonu trajajo red manjši, vendar za namestitev potrebujete neprekinjeno povezavo z internetom. Če sploh ne pomaga, uporabite nastavitve brskalnika in dokončajte ponastavitev. V nekaterih primerih, tudi po ponastavitvi, boste morali izvesti nekaj zgoraj navedenih dejanj. Opomba: Če ni na voljo nobenega učinka, se obrnite na bančno podporo ali katero koli drugo storitev, ki ni dostopna.

V zaključku

Gre pravzaprav za vprašanje, kako nastaviti potrebne nastavitve za mapo Browseforfolder v Internet Explorerju. Kot primer so bile upoštevane možnosti, ki so bile ponujene za storitev "VTB-24", vendar se z enakim uspehom lahko uporabljajo tudi za druge potrebe. V tem primeru spremeniterazen imena zaupnega vozlišča, ki je vključeno v seznam, in morda raven varnosti. V vsakem primeru pa metoda odpravljanja težav z napako, opisano na samem začetku, ostaja enaka.

Sorodne publikacije