Kaj storiti, če naprava BlueStacks ni podprta in kako namestiti ta emulator?

Vsi živimo v digitalni dobi, kjer tehnologije niso vzpostavljene. Do nedavnega se je zdelo, da so prenosni telefoni čudežni izumi, zdaj pa si je težko predstavljati človeka srednjih let brez pametnega telefona ali tabličnega računalnika. In kaj reči, to so skoraj vsi učenci. Priljubljenost takšne elektronike ni presenetljiva, saj so nam pripomočki postali preprosto nenadomestljivi pomočniki v številnih vidikih življenja. Potrebujete spletno povezavo? Vedno je pri roki. Kalkulator, svetilka, koledar, budilka, organizator? Zdaj je vse to vsebina ene majhne naprave.


Elektronski pomočnik

Take naprave imajo veliko funkcij, za katere so se imenovale "žepni računalniki". Dejansko so številne uporabne in potrebne funkcije delno izposojene od običajnih stacionarnih osebnih računalnikov. Seveda je še vedno veliko področij človekovih pravic, kjer se uporabljajo samo računalniki. V drugem pa jih lahko nadomestijo pripomočki. Med njimi je vredno poudariti tiste, ki delujejo pod nadzorom Androida. Ta operacijski sistem ne more razkriti celotnega potenciala naprave. O demokraciji in funkcionalnosti "Android" se ne govorijo, da pozna vse svoje uporabnike. Velika prednost tega OS se lahko šteje za podporo za večino mobilnih aplikacij. Toda kaj ljudje nimajo mobilnih naprav? V tem primeru bo emulator "Android" prišel prav. Danes bomo govorili o eni izmed najbolj prenesenih in uporabljenihemulatorji, imenovani BlueStacks 2. Spoznali boste njegov neposredni namen in osnovne zmožnosti. Razumemo tudi, kaj storiti, če naprava BlueStacks ni podprta.


Android Emulatorji - kaj so in zakaj jih potrebujejo?

Emulatorji (še eno ime - simulatorji) so posebni programi, ki omogočajo namestitev mobilnih aplikacij za Android. To je neodvisen operacijski sistem znotraj drugega operacijskega sistema. Z namestitvijo ene od teh aplikacij v računalnik dobite popoln vmesnik za mobilni operacijski sistem. Pred tem je moral uporabnik za takšne manipulacije imeti nekaj znanja na področju računalnika in prenesti emulator, ki je del razvijalca Android SDK, ali uporabiti virtualni stroj. Vse to je proces namestitve mobilne aplikacije na računalnik precej okoren, dolg in zapleten. Vendar pa se je s prihodom BlueStacks 2 vse spremenilo. Ta program ima preprost in intuitiven vmesnik in ne zahteva veliko truda za njegovo nalaganje. Z njim lahko svoje priljubljene mobilne aplikacije zaženete neposredno iz računalnika. Program lahko prenesete s uradnega spletnega mesta BlueStacks. Ali vaša naprava ne podpira aplikacije? Potem bo reševal tudi emulator. Čeprav imate pripomoček, nekateri programi morda ne bodo podprti. Na primer, zastarela različica »Android« ali neustrezne značilnosti naprave. Govorimo o namestitvi BlueStacksračunalnik

Namestitev in zagon emulatorja BlueStacks

Kot smo že omenili, lahko prenesemo brezplačno datoteko z uradne strani. Sam postopek namestitve se nekoliko razlikuje od drugih programov za Windows. Program se dobro počuti na "Winds-7", vendar bo primeren za XP, vendar bo funkcionalnost rahlo obrezana. Med namestitvijo bo program zahteval samoprenositev datotek z interneta, da bi se izognili prihodnjim problemom, je bolje, da jih prepovemo. Bodite pripravljeni, da bo postopek namestitve dolg, vseeno, to je neodvisna lupina. V tem času je bolje pustiti računalnik sam in ne nalagati sistema z dodatnimi nalogami.

Kako se emulator obnaša na šibkih računalnikih? Opozorjeni ste tudi, da je lahko program za nekatere aplikacije neproduktiven. Na primer, če ste lastnik slabega prenosnika ali netbooka, bodite pripravljeni na upočasnitev emulatorja. Če vidite sporočilo, da naprava BlueStacks ni podprta, verjetno specifikacije računalnika ne omogočajo namestitve tega emulatorja. Do te težave lahko pride tudi pri prilagoditvi iz Windsorja 8 ali 10. Če določena aplikacija BlueStacks na vaši napravi ni podprta, morda ne boste imeli dovolj dela za to posebno aplikacijo, na primer nekatere aplikacije zahtevajo dostop do kamere, merilnika pospeška, navigacije In tako naprej, in na PC-ju to ne bo tako, BlueStacks na Androidu je dobro samo za običajne aplikacije, ki delujejo brez dodatnih povezav.

BlueStacks ni podprt na vaši napravi

Nazaj na zahtevne aplikacije. Mnogi ljudje napačno verjamejo, da če se program ali igra lahko zažene na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku, bo računalnik in pripomočki delovali. Konec koncev je računalnik a priori veliko močnejši in ima veliko boljši spomin. Vendar pa aplikacija morda ne teče samo zaradi dejstva, da imate šibek računalnik. Najpogosteje se to zgodi s 3D igricami, vendar preprosta 2D dela za razvedrilo. Opozoriti želim, da morate za uporabo storitve BlueStacks pridobiti Google Račun. Nato poiščite program, ki ga želite igrati v trgovini Play Market (Google Play) in ga namestite.

Dodatne funkcije

Posebna značilnost BlueStacks je, da aplikacije lahko prejemajo sporočila, prav tako kot v mobilni različici. V opravilni vrstici se bo prikazalo novo sporočilo. Poleg tega se lahko s pripomočkom sinhronizirate in namestite iste programe, ki so že nameščeni v tabličnem računalniku ali pametnem telefonu.

Sorodne publikacije