Kaj je CP v "PAKEMONS"?

Pokemon Go - mobilna igra, ki je z nenavadnim konceptom razstrelila javnost. Poleg dejstva, da je projekt klasična RPG od ustvarjalcev iger v tej seriji, obstaja tudi element socialne interakcije z mestnimi ulicami in drugimi igralci. Da bi igralci lahko svobodno tekmovali v moči svojega Pokemon, so ustvarjalci predstavili edinstven sistem za merjenje moči - CP. Razumeli bomo, kaj je CP in kakšne številke znakov bo vplivala na to številko.

Kako se dešifrira?

Za začetek upoštevajte okrajšavo te opredelitve. CP pomeni Combat Power. Ta izraz je preveden kot "vojaška sila". Parameter ni edini znak uspešnosti igre, na katerega vpliva tudi HP, ki je odgovoren za število pokemonov. Ime in okrajšava se ne prevajata ne glede na jezik same igre.


Na kaj vpliva?

Iz prevajanja besedne zveze se lahko razume, da ta parameter vpliva na bojno sposobnost Pokemon. Vse je drugače. Tudi razvojni potencial se spreminja. Na primer, na začetnih paketih indeks ne sme preseči 200 točk, poznejša in redka bitja pa lahko imajo na začetku približno 500 točk. Vsi Pokemon se lahko razlikujejo od prvotnih točk, tudi če predstavljajo eno vrsto. Mnogi verjamejo, da občasna porazdelitev ob pridržanju vpliva na najvišjo vrednost CP, ki jo taka odločitev slabo vpliva na splošno ravnovesje igre v bitkah z drugimi akterji. Vendar pa to ni tako - pri najvišji stopnji razvoja vsake vrstePokemon je lahko fiksna količina energije. Lahko ga dvignete malo višje z uporabo buffs ali začasnih blokov.


Kako povečati bojno moč?

Zdaj veste, kaj je CP. Še vedno je treba razumeti, kako izboljšati ta kazalnik. Spodaj so prikazane vse metode in dejanja, ki vam bodo omogočila, da razvijete kateregakoli Pokemon:
  • Proces evolucije. S pomočjo premikov, ki so bili izvedeni med bitko, lahko igralci dvignejo raven CP. Razvoj dosežemo s spreminjanjem vrste na bolj popolno. Tudi pokemon po evoluciji bo prejel znatno povečanje vrednosti zdravstvenih točk.
  • Črpanje. Ta način razvoja se nekoliko razlikuje od evolucije. Če se v evolucijskem procesu spremeni oblika Pokemon, potem lahko v procesu črpanja razvijete bitje znotraj lastne vrste. Popolnost zahteva sladkarije in zvezdni prah.
  • Dodatne informacije

    Da bi popolnoma razumeli, kaj je POK v Pokemon, se pogovorimo o več podrobnostih. Vedeti morajo, če želite čim bolj učinkovito razviti svojo vojsko. Delna hitrost razvoja je odvisna od samega trenerja. Na primer, ko povečate svoj profil, povečate možnost iskanja Pokemona z začetnim visokim CP. Prav tako je višji nivo trenerja, večji je pomen vseh bitij. Obstaja tudi velika razlika med divjimi in razvitimi Pokémoni. Dejstvo je, da bodo tista bitja, ki so bila ujeta, na nižji ravni od tistih, ki so jih razvili ročno. Vaše znanje o tem, kaj je CyPi v igrinasprotnikom, zato vam ni treba podcenjevati svoje bojne moči. Ko obiščete areno ali telovadnico za trening, imate vedno možnost, da ocenite moč sovražnika in si ogledate značilnosti njegovega Pokemon. Če je raven in moč sovražnika veliko višja od vaše, je najbolje, da ne napadate - celo osebna spretnost ali taktika ne bo pomagalo spremeniti bitke v njeno korist.
    V igri je več ducatov očitnih igralcev, ki želijo dobiti vse igralce. Eden najmočnejših je Mew in njegova druga oblika - Miu. V slednjem, več kot 4 tisoč CP, da ta znesek vam omogoča, da ubije vse sovražnika. Najšibkejše vrste so Vidl in Kakuna.

    Sorodne publikacije