Inženiring, Vvv: grafika, liki, zaplet, igra, vodniki in črpanje

Inženirji lahko ustvarijo tudi rakete, ki povzročijo določeno količino udarcev na sovražnika, nebeškega popotnika Golema, robotov, ki opravijo potrebno, teleportno napravo. Noben inženir v igri ne bi bil tako zabaven.

Potrebne sestavine

V Vvv 335 vodnik "Engineering" vključuje zagotavljanje vsega, kar je potrebno za delo. Inženirji bodo potrebovali grob kamen, kovinske ingote, vključno z bakrom, bronom, jeklom, mifrilom, okuženim železom in številnimi drugimi. Poleg tega potrebujemo usnje, tkanine, delce zemlje in ogenj, vodo. Priporočljivo je, da se zaloge materialov kolikor je mogoče, saj se bodo potrebe po njih povečale na ravni vaše spretnosti. Inženiring in rudarstvo se zelo dobro medsebojno povezujeta, da ju dobro razvijejo skupaj.


Če želite hitro prenesti svoje spretnosti, dobite kovance in kupite sestavine na dražbi.

Plot

Skratka, zgodba je ista. Sargeras je bil titan, ki je hotel uničiti vse na Azerothu. Imel je nepoštene demone, ustvarili so gorečo legijo. Orki so bili miroljubni ljudje, toda zaradi demonov so postali barbari in začeli vojno. Kasneje so se spremenili v Horde. Titan je bil sposoben podjarmiti Mediva, čarovnik pa se je obrnil k Gul'danu, orku-knjišarju. Skupaj so odprli portal za Azeroth, skozi katerega je Horda vdrla v zemljo, začela napad na Stormwind in ga zasegla. Vitez, ki mu je bilo ime Andouin Lothar, je bil združen že v samem začetkuin odšel v Lordaeron. Med drugimi ljudstvi je našel zaveznike, takrat je bilo ustanovljeno zavezništvo. Horde je vodil Orgrim Hammer leta. Gul'dan je izdal svoje zaveznike in se odločil iskati artefakte. Horda se je odločila umakniti. Orgrim in Anduin sta se borila, slednji je bil ubit, toda njegov spremljevalec - Turalion - je uspel premagati Hordo in uničiti portal.


Poraženi ostanki Horde so šli pod začetkom Ner'zule, šamana Orkov. Ker je hotel odpreti druge portale, je potreboval nekaj potrebnih stvari. Vedel je, da obstajajo artefakti na Azerothu, da je bil eden portal do Drenorja, skozi katerega je prenašal orke. Zavezništvo se je o tem naučilo in začelo napad na Drenorja. Šaman je odprl portale, preveč jih je bilo, zaradi česar se je Drennor razdelil, zdaj pa se ta kraj imenuje čez noč. Orki so bili ujeti, Tral pa je postal šaman, odpustil jih je in združil. Odšli so v Kalimdor. Arthas Menetila je govoril v obrambo kraljestva, vendar ga je Ner'zul uspel privabiti na svojo stran. Trall je pozval Horde, da se pogovori z zavezništvom proti Legiji. V Črni gori je zmaj Nefarian uredil poskuse z uporabo krvi drugih zmajev. Odločil se je, da mora vsa zemlja poleg njega pripadati njemu. Tisti, ki so pobegnili iz Horde, so se mu pridružili, prišlo je do bitke s škrati za posedovanje gore. Zmaj je bil ubit, vendar je ustvaril pošasti, ki jih je lahko sprostil. Hakkar, Bog krvi, je bil poklican na svet prek svojih ministrov, zavezništvo in Horde sta se spet združila, da bi preprečila katastrofo.

Novoletni sejem

V inženirju VVVNa desni strani si lahko prenesete na sejem nove lune tako, da dokončate iskanje, imenovano "Stvari tankov". Če želite to narediti, poiščite Rinlinga, ki vam pove, da se je zlomilo več tankov.
Obiskovalci se zelo radi borijo za tanke, vendar se te stvari zlomijo. Tu je zemljevid za njihovo iskanje. Vzemite izvijač!
Ko popravljate cisterne, boste dobili izkušnje, žetone, številne predmete in 5 inženirskih točk. To lahko naredite vsak mesec.

Nasveti

Pri študiju na inženirskem področju je potreben vodnik, vendar je treba razumeti, da je optimalnost verjetna. Torej, ustvarite vse, kar lahko. Obstaja veliko receptov ali reagentov, ki morda ne ustrezajo navodilom. Ne pozabite pogledati receptov in ohraniti stvari, ki jih potrebujete pozneje. Bolje, da je več kot hiti. Izkušeni igralci pravijo, da mora Zangarotops najti Maku Diverja in mu dati 20 delov parne črpalke. Po tem vam bo dal risbo izpušnega kondenzatorja. Podrobnosti ležijo na dnu posušenega jezera in v Mrtvem morju. Ko dobite sesalnik, ga nosite s seboj in ne boste imeli pomanjkanja reagentov. Dobiva plin iz plinskega oblaka. V Northshoreu in na Zahodu lahko najdemo oblake s kristaliziranim ognjem, vodo in zemljo.
Če ste član zavezništva, potem boste potrebovali istega Zanderkruppa Telderderja - poiščite ga tam. V zvezi z igro igralci pravijo, da je poklic zelo uporaben, saj lahko kjerkoli uredite popravilo, izdelate nakit. TudiOpozoriti je treba, da hišni ljubljenčki prodajajo dovolj dobro. Glavna stvar, to je pogosto za pregled dražbe in ugotoviti, kdo želi kupiti.
V zvezi z grafiko igralci iger niso imeli nedvoumne zamisli. Nekdo se rad spreminja, drugi pravijo, da se na nekaterih mestih ni bilo treba spreminjati.

Kako začeti

Če želite prenesti inženirsko zadevo iz VVV, pridite do vseh varovancev v vašem mestu in vprašajte, kje se mora učitelj naučiti njegovega inženirskega posla. Najprej boste študent, a občasno se morate obrniti na učitelje in se naučiti drugih receptov. To je vredno razmisliti, da ko dosežete določeno raven, boste potrebovali več sestavin. Najpomembnejši liki VV so učitelji, ki vam bodo omogočili učenje receptov.
Iz grobega kamna morate narediti eksploziv in iz bakrenih ingotov - bakrenih vijakov. Izkušenim igralcem svetujemo, da ne gredo nikamor, da bi jih prodali, ker bodo kasneje zelo koristni za vas. Takoj, ko je vaša spretnost enaka 50, lahko dobite raven vajenca. Sedaj boste potrebovali bakrene vijake, ki jih nikjer ne boste razdelili. Od teh in eksplozivnih zberete bombo. Iz grobega kamna naredite nizkocenovni eksploziv, prav tako ni priporočljivo, da se ga znebite, zaželeno je, da ga naredite več. Toda iz bronastih ingotov lahko naredite več škatel mehanizmov za uro. Skrivnost je, da če jih uporabite, vam bo vsaka postavka dala plus eno za črpanje.

Clever Artist

Na nivo 125, greš v Nordscola in postanešobrtnik Ko naredite bronaste mehanizme, kot tudi težke eksplozive. Podobno vam ni treba prodajati in je zaželeno narediti več. Potrebovali boste usnje in volno, iz katere naredite okostje. Iz jeklenega ingota morate izdelati orodje za žiroskop. Vedeti morate, da bo recept postal rumena, tako da boste dobili spretnost in morda ga ne boste dobili. Toda ta stvar vam bo zelo koristna, zato je priporočljivo, da jo ustvarite enako. Iz trdega kamna naredite trden eksploziv, ki ga priporočamo tudi za shranjevanje vsaj malo.

Ko inženirski inženir pri IE doseže 205 stopnjo, boste postali čarovnik, potem pa boste odprli 2 specializaciji. Postanete lahko inženir ali gnomi, goblini. Kaj je drugače? Posebnost goblinov je tehnika. Je nekoliko nestabilen in lahko eksplodira, najpogosteje se uporablja v PVP. Gnomi ustvarjajo zanesljivo tehniko. Načeloma lahko izberete katerokoli. Če vam ni všeč, potem pojdite na Tanaris in spustite to specializacijo v knjigo, za to boste potrebovali 150 zlata. Vendar morate vedeti, da bodo recepti, ki so trenutno na voljo, izginili. Zato je priporočljivo preučiti ta seznam teh receptov - pogledati in razmisliti o tem, kaj vam je bolj všeč. Nato ustvarite nestabilno lansirno napravo iz trdnega eksploziva, ki je prav tako priporočljivo, da ne dobite nikjer in ustvarite več. Enako velja za mifril plating. Na ravni 280 greš na eno od dveh mest: bodisi je Shattrath, bodisi polotok Hell's Flame. Obstaja trener, ki vam bo dovolilpostal mojster inženiringa. Na tej ravni lahko uporabite torijeve ingote, iz katerih naredite cev. Z nečistočo nečistoče izdelujete vijake. Nato lahko naredite eksplozivni element elementov, za katerega potrebujete ognjene in zemeljske delce, ki jih potrebujete, ne potrebujete ga prodati. Iz razmaščenega železa naredite podlogo, vendar boste še vedno potrebovali takšne kose 15, zato je priporočljivo, da jih držite, dokler spretnost ni siva.

Veliki mojster

Na ravni 350 pojdite na Dalaran ali Rore fjord, borejska tundra se bo prilegala. Tam boste našli učitelja in postali velik učitelj. Sedaj lahko ustvarite kobaltne ingote. Iz nje naredite peščico vijakov, ki jih boste potrebovali tudi v prihodnosti. Iz kristalizirane vode naredite nestabilen detonator, ga shranite. Enako je treba narediti s kondenzatorjem, ki je izdelan iz kristalizirane zemlje.

Kataklizma

V kataklizmi postanete slavni mojster na 425 stopnjah. Zdaj lahko delate z obsidanom. Z nestabilno podlago in elementom izdelamo škatlo z orodjem, ki ni priporočljiva niti za prodajo niti za odmetavanje. Lahko greste v Twilight Highlands in zamenjate orodja za to škatlo - so analogi draguljev. Če imate 84 ravni znakov, boste videli NPC, ki prodajajo recepte. Prav tako boste morali narediti nekaj nalog. Če imate popravek 4.1, potem se recepti kupijo v glavnih delih vaše frakcije.

Ravni 500-600

Na stopnji 500 postanete zen master in lahko delate z duhom ghost. Iz njega naredite vijake, jih morate shraniti. Potrebovali vas bodoza izdelavo zmajev, niz mehanike.
Z nivojem 580 bo to nekoliko problematično. Glede na to, koliko časa in potrpljenja imate. Če želite prenesti hitreje, morate ustvariti termalno nakovalo. Točno število predmetov je približno 22, lahko pa je 25. Če ustvarite ta znesek, boste dodali 15 točk k vaši sposobnosti. Vendar pa ta metoda ni ekonomična, saj bo zahtevala veliko inotov ironičnega železa. Najbolje je najti duh harmonije, saj vam omogoča, da naredite zelo redke recepte. Vsak tak recept daje 5 spretnosti. Da bi ustvarili duh harmonije, potrebujete 10 delcev harmonije. Lahko jih dosežemo tako, da ubijemo NPS 90. Priporočljivo je, da si bodisi ogledate usodo ali očala za meglo. Na ravni 595 je najbolje opraviti duh harmonije in zgoraj omenjenih tem.

Drenor

Ko boste na začetni lokaciji naredili nekaj nalog, boste dobili drsnik. On vam bo pomagal, da prenesete inženirski posel na VVV, prav tako pa boste prejeli načrt za izgradnjo posadke. Če igrate zavezništvo, potem boste potrebovali Prebujenje senc, to je, ubiti Nerzula. To iskanje vam daje preroka Wehlen. Po tem boste morali odpreti prsni koš - darilo draeneys. Ko ga odprete, dobite oddajnik, boste imeli verigo gostov, povezanih s tem oddajnikom. Boste morali iti v dolino Ghostly Moon, poiskati Ocherryko in mu dati oddajnik. Naslednje iskanje se imenuje "Tie-hapa". Preide na isto mesto, mu da štorklje. Ko boste uspešno opravili to nalogo, boste dobili risbo za garnizijo in dobili boste inženirsko znanje. Če igrate Hordeboste morali narediti iskanje "Nagrada Kamerogov". Nahaja se v grebenu ledene piščali. Prejeli boste bombardiranje, po katerem boste opravili nekaj nalog in dobili inženirski posel. Če se "nagrada Kamerroga" ne odpre, potem pojdite na ledene skale, v garnizijo, vprašajte, kdo lahko popravi orožje. Na istem mestu boste našli velik top iz ledenega požara. Potem bo treba na drugi ravni izboljšati posadko, po kateri boste videli risbe za svoj poklic. Če nimate poklica, vendar ste zgradili hišo za njo, potem kupite drsnik, skozi katerega se lahko naučite različnih receptov. Tudi če imate samo eno stopnjo poklica, lahko po receptih delate stvari in črpate svoj poklic. Ne smemo pozabiti, da lahko pri ubijanju različnih NPC dobite fragmente za poklic. Morate združiti reagente in fragmente, potem boste dobili različne zanimive predmete. Inženirska delavnica na prvi stopnji vam bo omogočila izdelavo predmetov, ki poznajo inženiring. Na drugi stopnji lahko vaši sodelavci delajo tudi v delavnici, kar daje bonus. Prav tako lahko vzamete več kot eno naročilo in hkrati tri. Na tretji stopnji lahko vzamete 20 naročil. Potrebuješ tudi Walterja, ki ti bo dal dostop do banke. Če nimate poklica inženirja, bodo NPC-ji izdelali predmete za vas po receptih. Da bi dobili dodatno rudo, lahko zgradite rudnik Lune. Na prvi stopnji naredite mehano-raketno raketo, na drugi - cepilnik, na tretjem Kroshcherju, ampak za izboljšanje epskegane boste mogli Pomembno je vedeti, da lahko pri nekaterih mehanizmih na dan izdelate le določeno število kosov, zato bo trajalo 3 tedne ali po možnosti mesec dni.

Koristne stvari

Ko prenesete inženirsko podjetje v Vvv 335, lahko opravljate različne zabavne stvari. Verjetno najbolj občutljive stvari so delo, med njimi Blingtron 5000. Stane 100 delov mehanizmov.
Kaj mu je dobro? Od njega enkrat na dan lahko dobite zapečateno darilo. Bori se z drugimi roboti, vendar ne dobiš nobenih nagrad. Na tretji stopnji inženirske delavnice lahko ustvarjate mehanske živali, kot so merjasci vetra, mehanske akne itd. Najbolj uporaben je zbiralec trofej, ki vam bo zbral ves plen. Poleg orožja lahko izdelate ognjemet, tudi tiste, ki v nebo vlečejo embleme ali zavezništvo ali Horde. Zaščitna očala so prav tako zelo koristna. Na primer, mehanizmi nočnega vida dajejo plus vzdržljivosti, spretnosti ali inteligenci in lahko pogledate zelo daleč. Izdelate lahko tudi znamenitosti, ki so pritrjene na orožje dolgega dosega. Ta naprava lahko poveča stopnjo napada za določeno časovno obdobje.

Legion

Poleg legije inženirjev so naloge postale še bolj zanimive. Tako so uvedli goreče uničenje, kjer lahko uničite predmete, ki niso več potrebni, in jih ne morete prodati. Če je ta predmet uničen, se izkaže, da ga uniči, izboljša raven določenega predmeta.

Sorodne publikacije