Igra "Čarovnice": mimo ravni s Sabrino Glewissig

V igri Witcher 2: The Killers of Kings, se srečamo s Sabrino Glewissig med "Eternal Battle" in "The Curse of the Blood". Obe misiji sta pomembni in vključeni v razvoj glavne zgodbe. igrivost sama, za začetek se pogovorimo o tem, kdo je bil čarovnik in kakšna je bila njena vloga v The Witcher 2.

Original in videogame

Sabrina Glewissig je sekundarna narava: igra vlogo v zapletu, vendar za njo nima bogate osebne zgodovine. Omeniti je treba, da se v našem članku ne bomo zanašali na izvirni vir, torej na knjige, ki jih je napisal poljski pisatelj Andrzej Sapkowski. Ampak dajmo primere serije iger "Čarovnice", ki, čeprav vzame za osnovo izvirnik, še vedno lahko včasih vključuje številne razlike. V primeru Sabrina so razlike bistvene.


Nekaj ​​znanih dejstev

Sabrina Glewissig iz Ard Karraiga je bila zelo znana in mogočna čarovnica, ki je poleg tega imela velik vpliv na dogodke v severnih kraljestvih. Sodelovala je s kraljem Henseltom in je bil njegov sodni svetovalec. Čarovnik je igral ključno vlogo v bitki med Cadevnom in Demovendom in uničil skoraj vsako živo bitje na bojišču z ognjeno uroko. Zaradi nje je bila obsojena na nekaznovano kaznovanje - pekoč živ. Po nekaj dogodkih, ki so se zgodili z igralcem, je bila Sabrina imenovana za Sveto in v njeno čast je bila ustanovljena čaščenje njenega kulta.


Poleg tega je bila junakinja udeleženka salona Charoids, ki je igral eno od ključnih vlog v zapletu trilogije "Čarovnice". V svojem življenju je bila povezana z močnim prijateljstvom s Triss Merigold - oba so bila hkrati prijateljice in tekmeci.

Poznavanje

Poleg Čarovnika 2 se junakinja pojavlja tudi v prvem delu serije. Kljub dejstvu, da Sabrina Glewissig v glavnem zapletu ni bila prisotna, je bila njena vloga na majhni aplikaciji, ki je nastala v posebnem uredniku. Zgodovina "cen nevtralnosti" se sklicuje na eno od izvirnih zgodb iz knjig Andrzeja Sapkowskega.

Prehod "večne bitke"

V tem iskanju smo najprej seznanjeni s čarovnikom kraljem Henseltom in podali še več informacij o tem, kaj se dogaja v zgodbi. Vsa dejanja potekajo v drugem poglavju, zato vas bomo spomnili, da se vrnitev k prvemu ne bo zgodila. Philip in Detmold nam govorita o megli in o tem, kako jo rešiti. Da bi lahko uspešno prodrli v notranjost in se boril s stradalimi padlim vojaki, mora Geralt najti nekaj likov, od katerih vsak predstavlja eno od štirih lastnosti: pogum, sovraštvo, vera in smrt. Ko enkrat pridemo do vseh predmetov, lahko varno vstopimo v meglo. Med potovanjem na isti strani Geralda je nekaj duhov, zato bomo morali nekaj časa preživeti njihove spomine. Sprva je nekaj bojevnikov, skupaj s katerimi bomo preživeli svoje zadnje trenutke na bojišču. Na koncu se mora Geralt upreti proti Draugu, ki je eden izmed najmočnejših nasprotnikov v tem poglavju. Za boj z njimboste morali izbrati ustrezno taktiko, sicer boste lahko preprosto umrli.
Po zmagi postane Wittmak obseden z zadnjim dihom, tokrat z duhovnikom. Postal nam je jasno, kaj se je zgodilo na ta nesrečni dan. Umaknili smo se z duhovnikom in edinim odredom preživelih vojakov in se srečali s Henseltom. Resnica je pokazala, da je Sabrina krivda strašna tragedija. Čarovnik je odpeljan na ogenj, in smo priča njeni smrti.

Prehod "prekletstva krvi"

Umor Sabrina Glewissig je za kraljevim deležem pustil grozno senco. Izkazalo se je, da je čarovnik v času smrti poslal Henseltu prekletstvo, ki mu je zelo razočaralo življenje. Geralt ponuja svoje storitve in obljublja, da bo kralju Sabrina odvzela jezo, če bo dobro plačal. Za podrobnejše informacije o prekletstvu se obrnite na Detmold, po katerem je vredno pogledati na isto mesto, kjer je čarovnik gorel. Nato se srečamo v bližini več vojakov, ki nam povedo o navdihu in o "stražnem žeblju". Nazaj na pot, da se pogovorimo s prvim, pa tudi, da vidimo prodajalca, ki prodaja različne relikvije in artefakte. Med opravljanjem glavne naloge smo aktivirali nekaj dodatnih nalog. Z njihovo pomočjo bo Geralt prejel številne predmete, potrebne za dokončanje glavne naloge. Mimogrede, v "Prokletstvo krvi" se bomo srečali z več znanimi liki, kot so Roshe in Zoltan, s katerimi se lahko pogovarjamo in se zato premikamo naprej.
Na koncu iskanja, ko bodo čarovnicepripravljeni končati prekletstvo, gremo na mesto gorenja Sabrina skupaj s Henseltom. Tam imamo poseben ritual in imenujemo duha čarovnika, ki se takoj mudi, da nas napade. Geralt bo moral odvrniti duhove, dokler kralj ne bo predrl Sabrina Glewissig s sulico usode.

Sorodne publikacije