HP ProBook 4320S: specifikacije, napajanje, procesor, pregledi fotografij in mnenja

Pred približno osmimi leti je družba Hewlett-Packard predstavila vrsto poslovnih naprav, imenovanih ProBook. Vsi se razlikujejo v večini diagonale zaslona in le manjše spremembe so vplivale na niz čipov. HP ProBook 4320S je junior series izvršni direktor in lastnik najmanjšega 133-palčnega zaslona. Vsi modeli, vključno z modelom 4320S, so korporativne rešitve in so namenjeni predvsem malim in srednjim podjetjem. Preprosto povedano, HP ProBook 4320S je pisarniški prenosnik. Kljub dostojni starosti, model ponuja lastniku dobro premišljeno ergonomijo, dobro funkcionalnost in dostojno (za pisarniški računalnik) zmogljivost. Toda mnogi domači potrošniki, ki gledajo na značilnosti HP ProBook 4320S, ga obravnavajo kot napravo za domačo uporabo. Ta članek vsebuje informacije, ki vam bodo pomagale razumeti to težavo in ugotoviti, ali se spodoben model imenuje "domov" ali izključno korporativni, kot vztraja proizvajalec.


Pregled prenosnika HP ProBook 4320S. Upoštevane so glavne značilnosti modela, njegove prednosti in slabosti ter primernost nakupa. Lepton se še vedno lahko najde v prodaji v blagovnih znamkah blagovnih znamk, sekundarni trg pa je bogat tudi z napravami te serije.

Videz

Vsi modeli v tej seriji imajo posebno zunanjost, ki jo je težko zamenjati z drugimi prenosniki Hewlett-Packard. Tukaj je zgodba o vrstiravnilo za vizitke. Skoraj vsi proizvajalci poskušajo narediti svoje naprave racionalizirane, svetle, z originalnimi vložki.
Za razliko od ostalih pa je celotna serija (vključno s HP ProBook 4320S) dobila zadržan in konzervativen videz. Neposredne oblike, izraziti koti, temne barve in pomanjkanje racionalizacije - to je tisto, kar loči model modela od drugih prenosnih računalnikov.


Oblikovne lastnosti prenosnega računalnika HP ProBook 4320S so impresivne. Ohišje je izdelano iz kvalitetne polirane kovine, ki roko prijetno hladi in daje visoke stroške. Podrobnosti, za razliko od plastičnih dvojnikov, ne praskajo, ampak zbirajo prstne odtise bistveno bolj aktivno. Sodeč po povratnih informacijah lastnikov, se znebiti njih ni problem, vendar morajo povsod nositi prtičke. Tudi suho čiščenje očisti prah z umazanijo in ne opraska telesa.

Oblikovne značilnosti

Notranja dekoracija pravilno združuje kovino in plastiko. Rešitev tudi za svoj čas izgleda sveža, ne moti z nobeno redkostjo, kot pri drugih modelih blagovne znamke. Čutijo se le konservativizem in strogost. HP ProBook 4320S tehta nekaj več kot dva kilograma, kar je povsem sprejemljivo za dimenzije (324 x 228 x 27 cm). Sodeč po povratnih informacijah, so kakovost izdelave in zanesljivost naprave spoštljivi, zanje ni vprašanj: nič ne škripi, se ne sesuje, vsi elementi so na svojih mestih tesno sedeli.

Zaslon

Model je dobil 133-palčni zaslon s premazom proti bleščanju. Matrika ima resolucijo 1366 s 768 točkami, za kar je povsem fizična velikostdovolj Sodeč po povratnih informacijah lastnika, pikselacija ni čutena, če pa pogledate natančno, lahko vidite posamezne točke.
Zaslon je matiran, tako da lahko deluje z uličnimi pogoji. Pri neposredni sončni svetlobi je matrica skoraj slepa, vendar na otrli dan in v senci, ne čutijo nelagodja. V prostorih se informacije popolnoma preberejo iz zaslona. Nekateri lastniki se pritožujejo zaradi pomanjkanja kontrasta, zato je barva nekoliko slaba, slika se ne zdi tako sočna in nasičena, kot bi bilo zaželeno. Toda v tem trenutku, skoraj nobene pozornosti, in mnogi zelo zadovoljni s stopnjo kontrasta. Vidni koti na dostojni ravni. Tudi z močno spremembo kota barve ne hitenja v ples, in slika ustrezno obnaša.

Tipkovnica

Lastniki pustijo samo pozitivne povratne informacije o tipkovnici prenosnega računalnika. Tipke otoškega tipa so dobro ločene in se nahajajo na sprejemljivi medsebojni razdalji. Enostavno je tipkati na tipkovnici, tudi po nekaj urah neprekinjenega dela ni občutka nelagodja.
Gumbi so praktično tihi, vendar imajo jasen trenutek delovanja. Vse črke so dobro prebrane, kot tudi posebni znaki funkcijskih tipk. Ena od glavnih prednosti, ki so jo lastniki namenili posebno pozornost v svojih pregledih - je vodotesnost delovnega območja. Seveda, ne morete kopel v kopalnici, vendar obilno navlažite krpo z vodo za pranje - to je mogoče. Za ljubitelje, pour kavo na tipkovnici za takšno rešitevnikakor ne bo mogoče.

Učinkovitost

Delovanje temelji na naboru čipov i5-480M. Video adapter iz serije Intel GMA 4500MHD. Komplet čipov se lahko spreminja, ker je proizvajalec izdal več sprememb za to serijo, vendar je najbolj razširjen 480M s 4 GB RAM-a.
Trdi disk lahko znaša od 250 do 500 GB. Dostop imata tako MEMORY kot trdi disk uporabnika, zato pri nadgradnji ne bi smelo biti resnih težav. Po posodobitvi gonilnikov za HP ProBook 4320S je na voljo podpora za najnovejša mesta RAM. Lahko postavite trdi disk na 1 TB in dodajte še 4 GB RAM-a, s čimer povečate skupni volumen do 8 GB. Lokalna grafična kartica ni primerna za igro, zato lansiranje in sodobne zahtevne igre ne bodo delovale. Možno je računati na aplikacije ravni "Kriza 1 2", Borderlands 1 2 ali navadne platforme, kot je Rayman Legends. S preprostimi igrami ne bo težav.

V zaključku

Pred vami je tipičen predstavnik vaših pisarniških prenosnih računalnikov. Model je prijeten za lepo sliko, sprejemljivo zmogljivost, visoko kakovostno montažo in odlično tipkovnico. Za reševanje pisarniških opravil - to je idealna možnost, vendar pa je za ljubitelje iger in tistih, ki se resno ukvarjajo z grafiko ali videom, bolje prehoditi.
Na voljo so vsi potrebni vmesniki za priključitev pisarniške periferije na napravo, nekateri pa so podvojeni. Lastniki se dobro odzivajo na modele in dajejo visoke ocene na "Yandex.Market", vendar je treba spet razumeti, da je ta tehnika namenjenadelo s pisarniškimi aplikacijami in v celoti obvladuje naloge. Na žalost ni potrebno čakati na nekaj nadnaravnega.

Sorodne publikacije