"GTA San Andreas": goljufija orožja, značilnosti gemplie, zanimiva dejstva

"GTA San Andreas" je revolucioniral industrijo video iger. Zahvaljujoč odprtemu svetu in svobodi delovanja so ga oboževalci oboževal. Igra je zelo zanimiva za igranje. Razmišljate za GTA San Andreas in prevarate oznake. Z njihovo pomočjo lahko igralec dobi celoten nabor orožja, ki lahko zagotovi veliko zabave in lažje izvajanje misij.

Igranje s goljufa

"DTA" s posebnimi kodami postane nekajkrat bolj zanimivo. Vendar jih igralec ne sme zlorabljati, saj lahko goljufija pokvari nekatere misije. Obstajajo kombinacije, ki igralcu dajejo ravno redko orožje. Te vključujejo:
 • AFZLLL. Ta goljufija daje igralcu posebne bombe, ki eksplodirajo s pritiskom na levi gumb miške. Uporabnik bo imel tudi raketni lansirnik z avtomatskim vodenjem. Igralcu ni treba ciljati dolgo, bazuka bo naredila vse za njega.
 • BAGOWP. Posebna koda za goljufanje daje najbolj redki arzenal. V njem je skate, vložek z barvo, gasilni aparat, SBG. Posebna streljanja s takšno kombinacijo ne delajo, toda za užitek igralca je lahko zelo veliko.
 • UNLIMTD. Ta goljufija ni opazna. V setu je nekaj zanimivih pušk. Ti vključujejo mini ultrazvok in AK-47. Dodana temu goljufiji in motorni žagi.
 • Poleg tega lahko igralec vnese kombinacijo, ki bo lahko nosila dve orožji v rokah. Za to morate vnesti PROFESSIONALKILLER v angleški postavitvi. Povečanje spretnosti orožja na celotnem oboroževanju. Znak bo lahko nosil samoenako in lahko orožje. Vključuje rezanje, mini ultrazvok, SBG in druge vrste orožja. Poleg tega bo junak povečal natančnost streljanja in zmanjšal udarec.


  Kode, povezane z orožjem

  Če igralec želi nekaj novega, predlagamo uporabo goljufij, ki bodo pomagale izboljšati nekatere trenutke v igri. Poleg tega lahko z njihovo pomočjo dobite veliko zabave.
 • AIWPRTON. Zahvaljujoč tej goljufiji na igralčevi glavi odlaga pravi rezervoar. Uporabniki naj si zapomnijo, da se na takem avtomobilu samodejno poiščejo tri zvezdice. Rezervoar je zelo počasen, vendar se lahko ustreli s temi projektili. Obstaja trik, zaradi katerega se avto pospešuje. Če želite to narediti, morate razširiti topovi nazaj in ustrelil. Tako bo iz udarnega vala rezervoar hitreje dosegel hitrost.
 • CELOTNI KLIP. S tem bralnikom lahko igralec ustreli brez ponovnega nalaganja. Poleg tega se vrnitev orožja ne bo bistveno povečala. Pri nekaterih različicah igre ta kombinacija ne deluje. V tem primeru morate odstraniti vse spremembe tretjih oseb.
 • IAVENJQ. S tem goljufom postane peta protagonista pravo orožje. S pomočjo kombinacije bo oseba lahko ubila ljudi iz ene kapi. Tudi če se slučajno dotaknete mimoidočega. Upoštevajte, da bodo s temi goljufi ljudje odleteli stran od udarca.
 • To so vse kombinacije, ki se nanašajo na orožje in njegovo uporabo. Sposobni so povečati udobje igre. Poleg tega njihova uporaba prinaša veliko zabave.


  "GTA San Andreas": goljufija za orožje

  To je značilnost igrekot skoraj vsak igralec. To je zahvaljujoč goljufa na orožju "GTA San" se spreminja. Z njihovo pomočjo lahko oseba hitro gre skozi misije in preprosto ustreli člane tolpe. Tukaj je pištola na Gt San Andreas.
 • KJKSZPJ. Ta komplet orožja vključuje močno puško "Desert Eagle", ameriški puško M4 set granat, in še več.
 • LXGIWYL. Ta komplet streliva je eden najboljših v igri. Ima dobro puško, minigana, molotovljeve koktejle, bazuka. Idealno za organiziranje vojne.
 • UZUMYMW. Ta goljufija z orožjem v "DTA" je zadnja. To je lahek gangster. Ima RPG-e, tihe avtomobile in ameriško puško M4.
 • To so vse pištole v GTA San Andreas, ki so v igri. Treba je opozoriti, da strojnica na ta način ni mogoče dobiti. Nahaja se na enem od mestnih mostov. Če ga želite uporabiti, morate trdo delati.

  Drugi goljufiji

  Posebne kombinacije dajejo igralcu ne le strelivo. Veliko jih zanima goljufanje "GTA San Andreas" na orožju in strojih hkrati. Najbolj priljubljene kombinacije med igralci so naslednje.
 • GBDLCID. S tem bralcem moški prejme ogromno džipsko pošast.
 • "JUMPJET" Ta kombinacija daje igralcu pravega boreca, pomembno je, da vnese kodo na prostem, letalo pa bo obtičalo v teksturi. S to kombinacijo črk je lažje priti
 • Na GTA San Andreas je tudi goljufija, ki ureja vse pošto z vstopom v FOOOXFT.Igralec mora zapomniti, da bodo v tem primeru vsi ljudje, ki obkroža, sovražni. Če uporabnik strelja na eno osebo, ustreli z vsemi pešci.

  Uporaba šifrirnih kod

  Delovne kombinacije ne glede na nameščeno postavitev na računalniku. Če želite aktivirati bralca, mora oseba med igro vnesti kodo, ki jo potrebuje. Uporabiti jih je treba, če se želi igralec zabavati in nove izkušnje iz igranja. Vendar pa ni potrebno nenehno vnašati goljufij. To lahko pokvari odnos do parcele. Oseba bo z lahkoto prestopila vsako misijo. Strelivo in orožje ne skrbita več za igralca. Točno to ima škodljiv učinek na igranje.

  Zanimivosti o igri

  Razvijalci so ta del "DTA" napovedali leto pred objavo. V zvezi s tem so imeli igralci veliko predpostavk, povezanih s ploskvijo. Igra je izšla leta 2003 in takoj postala priljubljena. Po 2 letih je bila izpuščena na konzole. Od leta 2013 lahko igralci sprožijo San Andreas na svojih telefonih. V svetu DTA je veliko sklicevanj na politiko, kulturo in umetnost. Vse igralske scene so bile skrite pred razvijalci. V CIS, "DTA" uradno pojavil v ruščini samo v letu 2010.

  Sorodne publikacije