Fifa 14: napaka e0001 ob zagonu

EA je ena od dveh družb, ki lansira nogometni simulator. V konkurenčnem prizadevanju kupcev podjetje poskuša vedno bolj izboljšati svoj izdelek, vendar te izboljšave pogosto spremljajo napake. Motnje z igro se dogajajo z zavidljivo frekvenco.

Napaka e0001

Leta 2013 je igra dobila nov motor. Celoten proces se je spremenil. Glavna napaka FIFA 14 je e0001. Začela je nadlegovati vse igralce od leta 2013, ko je bila igra predstavljena. Ne prenehajte trpeti zaradi lastnikov igre in po 4 letih.


Razvijalci so v letu 2013 močno spremenili igro v primerjavi z letom 2012. Potem se je taka napaka začela pojavljati na mnogih praktično redno.

Odpravljanje težav e0001

V primeru, da FIFA 14 izda napako e0001, ni treba takoj odstraniti igre in jo znova namestiti. Zelo pogosto se domneva, da se takšno obvestilo pojavi, ko je postopek namestitve napačen ali če protivirusni program deluje nepravilno. V resnici pa ni. Prvi način reševanja problema je sprememba ločljivosti zaslona. V sami igri ni mogoče spremeniti dovoljenja. To lahko storite na dva načina. Najprej lahko odprete konfiguracijsko datoteko, ki je v mapi z igrami. Ko odprete datoteko, morate nastaviti priporočeno ločljivost.
Če težave s programsko opremo ne morete odpraviti, jo poskusite narediti sami, tako da ročno ponovno zapisujete ločljivost zaslona, ​​tako da se odprete z besedilno datotekonastavitve igre Ta datoteka je v mapi igre in ima .ini format. Če ga želite videti, morate z desno miškino tipko odpreti datoteko z beležnico.


Težava grafične kartice kot vzrok napake e0001

Obstaja situacija, ko FIFA 14 odleti in na zaslonu se pojavi napaka, čeprav so bili vsi zgoraj opisani koraki uspešno izvedeni. Razlog je lahko v videokartici. Pri nameščanju operacijskega sistema je mogoče privzeto namestiti gonilnike za video vmesnik. V tem primeru upravitelj naprav določi grafično kartico kot standardni grafični vmesnik. To lahko preverite v upravitelju naprav. Da bi računalnik lahko videl grafično kartico, morate namestiti gonilnike. Model upravljalnika lahko najdete tudi v upravitelju naprav. To storite tako, da desno kliknite na adapter, nato kliknite Lastnosti. V odprtem oknu morate na kartico z informacijami in lastnostmi izbrati »Oprema ID«. Nato kopirajte prvo vrstico in jo prilepite v iskalno polje v brskalniku. V rezultatih izdaje bo ime modela grafične kartice. Po namestitvi trenutne različice gonilnika bo napaka e0001 v FIFA 14 z veliko verjetnostjo izginila. Toda to ni edini razlog.

Druge napake FIFA 14 .exe

Igra iz leta v leto navdušuje svoje oboževalce z veliko novostmi in izboljšavami. Vendar pa je, skupaj z inovacijami, produkt kanadskih strokovnjakov vse bolj primeren za napake, ki se pojavijo pri namestitvi igre. Skoraj vsi niso kritični in jih lahko igralec sam odpravi,če kopljete v nastavitve igre.
Datoteke .exe se uporabljajo za izvajanje ene ali druge funkcije. Računalnik jih vidi kot sistem navodil po korakih. Iz uporabnosti tega formata je pogosto izpostavljena virusnim napadom, kar povzroča napake pri zagonu datoteke. Ko se zažene FIFA 14, se pojavi sporočilo, ki kaže, da datoteke z igro ni mogoče najti. To lahko povzroči blokiranje datoteke s protivirusnim programom. V nekaterih primerih je to datoteko enostavno odstraniti iz karantene in jo dodati v izjeme, vendar je včasih potrebno ponovno namestiti igro. Poleg tega lahko protivirusni program blokira nekatere datoteke, razen FIFA14 .exe. To velja za datoteke .dll. Zelo pogosto antivirus obravnava škodljive datoteke, ki "zdravijo" igro. Najprej pa se lastniki piratskih kopij soočajo s tem.

Odhod zaradi C ++

Pogosto pri nameščanju igralcev ne pripisujejo velikega pomena vsem dodatnim pripomočkom, ki jih je treba namestiti skupaj z igro. Druga pogosta napaka pri zagonu FIFA 14 je pomanjkanje Msvcr.dll. Razlog za to je napačna namestitev knjižnic C ++ ali razpoložljivost starejših različic.
Za odpravo te napake, za razliko od napake e0001 v FIFA 14, uporabniku ni treba kopati v nastavitve igre. Preprosto prenesite najnovejšo različico knjižnice iz uradne strani.

Ustavljeno delovanje programa

Ko se igra zažene, se lahko prikaže sporočilo o zaustavitvi. To še posebej velja za operacijski sistem Windows 7. Za rešitev tega problema morate ponovno preveriti razpoložljivostPosodobitve gonilnikov grafike. Najbolje je, da imate čisto različico operacijskega sistema. Igra se priporoča, da se izvaja v načinu združljivosti. To storite tako, da z desno tipko miške kliknete bližnjico, odprete lastnosti, odprete zavihek Združljivost in izberete želene možnosti zagona.

Vsestranska rešitev za vse napake FIFA

Obstaja še en način za popravljanje odstopanj v vseh različicah igre FIFA. To je, da bi razbremenili pot do mape "Moji dokumenti" ruskih črk. To je zaradi dejstva, da je pot do mape ne le angleške črke, ki se lahko pojavijo v napaki FIFA 14 e0001 in drugih.
Če je treba ime računalnika, na primer "Anton-PC", preimenovati v Anton-PC. Če želite izvesti ta postopek, morate odpreti lastnosti računalnika (z desno tipko miške kliknite bližnjico »Moj računalnik«) in pojdite na razdelek, da spremenite ime. To lahko naredite na drug način. Odprite nadzorno ploščo, se prepričajte, da so prikazani vsi elementi plošče, izberite sistem in preimenujte ime. Po izvedenih manipulacijah morate znova zagnati računalnik.
Kot lahko vidite, igra ima veliko pomanjkljivosti. Napaka e0001 v FIFA 14 ni edinstvena, vendar se pojavlja zelo pogosto. Težave so mučile tiste igralce, ki so se odločili, da ne bodo kupili licenčne različice igre, ampak so prenesli piratsko kopijo. Vse te napake lahko uporabnik popravi samostojno, če vzrok njihovega nastanka ni v okvari zbirke same igre. V nasprotnem primeru morate poiskati delovno različico ali prenesti licenco. To je tone zadeva samo FIFA 14, ampak tudi druge različice. Mimogrede, zadnji dve različici igre nista lomili pirati, zato, če pride do napake, ko se igra začne, je razlog le v nastavitvah samega igranja ali pri delu računalnika.

Sorodne publikacije