Dober poceni monitor: pregled, specifikacije, proizvajalci in pregledi

Izbira monitor - nekaj, kar enostavno. Kupiti dober napravo, morate pretehtati prednosti in slabosti. To ne bi samo poglej za poceni monitor pa pravi diagonalno, proizvajalca, tip matrike in več. Ta zaslon na trgu, je tako veliko, da izberejo dobre gaming monitor po nizki ceni, je mogoče, vendar je težko zaradi raznolikosti.

Merila

Preden pogledamo nekaj priljubljenih modelov, vem, katera merila jih je treba izbrati. Prva stvar, kupec bi moral pogledati - to je v velikosti. Glede na destinacijo, bi morali izbrati udobno diagonalo zaslona. Naslednja merila - ergonomija in videz. Za nekatere je to morda zdi nepomembno drugim, nasprotno, na prvem mestu.Po pregledu dovoljenih. Lahko so zelo raznolika, še posebej v primeru WQHD najnovejših modelov in UltraHD. To je najbolj priljubljena merila, za katere kupec plača pozornost. Ampak ne pozabite nastavitvah naprave. Poceni dober monitor še vedno mora imeti kakovostno matriko visoko zornih kotov, zmerno kontrast, svetlost in več.

diagonalna

Izbira tega kriterija, je pomembna za vsakega uporabnika. Seveda, bo velikost zaslona je odvisna od stroškov, tako da, če menimo, da je proračunski odsek, preglejte zaslon z diagonalo več kot 30 centimetrov, je brez pomena. Na splošno je velikost enostavnega zaslonskim v bližini 18-20 centimetrov. To je možnost, proračun,ki je pogostejša v pisarnah. Nizka cena vam omogoča nakup takšnih naprav za zaposlene.


Za masovni segment je idealen monitor z diagonalo do 24 palcev. To je priljubljena možnost, ki jo uporabljajo navadni domači uporabniki, med katerimi so tudi igralne možnosti. Modeli z velikostjo 27 palcev ne spadajo več v kategorijo poceni naprav.
Ocene priporočajo, da še vedno gledate na modele s 24 centimetri. Prvič, obstajajo dragi modeli te velikosti in poceni monitorji. Drugič, ugodnost takšnih dimenzij pozitivno vpliva na uporabo. Tretjič, zasloni običajno živijo dlje kot 10 let, zato je najbolje, da kupite obetavno možnost takoj, da se zaslon ne spremeni vsakih nekaj let.

Oblikovanje

To merilo za uporabnika ni pomembno ali igra pomembno vlogo. V zadnjem času se pogosto pojavijo zasloni brez okvirjev ali z zelo tankim robom. Izgleda modno in lepo. Razmislite lahko o razpoložljivih priključkih na monitorju, prisotnosti kontrolnih gumbov, osvetlitvi ozadja in še veliko več. Nekateri kupci morajo imeti zaslon enostavno prilagoditi. Njegov položaj v tem primeru se lahko spremeni v različnih smereh. Prikaže se zaslon, vrne se na vse štiri strani, zavoje itd.

Dovoljenje

Drug enako pomemben parameter je tudi dovoljenje. Vse je odvisno od nalog, ki jih bo monitor opravljal za računalnik. Nakup naprave s standardom HD ali FullHD je poceni. Obstajajo tudi različice WQHD in UltraHD. Da bi slika izgledala dobro, jo morate dvignitiuravnotežena diagonalna ločljivost. Če kupite monitor velikosti 30 palcev, vendar z ločljivostjo HD, je slika raster in zamegljena.
Poleg tega parametra upoštevajte tudi razmerje stranic. Do sedaj so v prodaji "kvadratni" modeli, ki so zdaj zelo nerentabilni za nakup. Najbolj priljubljen je razmerje 16: 9. Po ocenah je primeren tako za oblikovalce kot za računalniške igre.

Parametri

Nato opozarjamo na tehnične značilnosti. Matrika vpliva tudi na številne kazalnike, kot so kontrast, kakovost, barva, svetlost itd. Vendar je takoj potrebno reči, da idealna matrika ne obstaja. Naprave iz TN so izračunane po proračunskih modelih. To je najbolj preprosta in nevsiljiva možnost. PVA in MVA sta univerzalna matrica za monitorje za domačo uporabo. Modeli z njo imajo nizko ceno, dobro hitrost in dober kontrast. IPS je draga različica matrice, ki, čeprav ni realistična, prenaša sliko, vendar jo odlikuje natančen prenos barve, visok kontrast. Idealno za fotografe in grafične urednike. Poleg matrike lahko upoštevate tudi stopnjo odziva. Ta možnost je pomembna za igralce. Običajno skoraj vsi igralniški monitorji reagirajo s hitrostjo 1 ms. Drug Ohio-Imperial parameter je hitrost osveževanja. Poceni igralni monitor verjetno ne bo prejel 144 Hz, čeprav je za igralce to idealna možnost. Kljub temu, če ste igralec novice, lahko izberete zaslon s 60 Hz. Če boste hkrati imeli kakovosten sistem,produktivno, z dobro grafično kartico, nato pa hitrost osveževanja bo dovolj.

modelov

Do leta 2017 model izbira proračun ni težko. Te možnosti so vsi proizvajalci, ki ustvarjajo izdelek. Torej, kupiti poceni računalniške monitorje v Kijevu, Moskvi ali lahko Minsku skoraj povsod. Nato si bomo ogledali nekaj priljubljenih proračunskih možnosti ne samo za vsakdanjo uporabo, pa tudi za delo in zabavo.

Philips

Ta proizvajalec predstavlja veliko število poceni modelov. Tako lahko 111 dolarjev kupiti 200V4LSB. Proračun narekuje poceni strošek matrika TFT TN, diagonalo 20 palcev, z odzivnim časom - 5 ms. Za igralce, seveda, ta možnost ni najboljša, vendar pripombe kažejo, da je primerna za domačo uporabo.
223V5LSB - zelo podoben modelu, ampak kot pove že samo ime, je bilo nekoliko večje diagonale 22 palcev. 226V4LAB 22-palčni monitor, ki vas bo stalo 120 $. Vsi ti modeli so skoraj enakega videza. Imajo modno oblikovanje ali bezramochnoy prilagoditev neverjetno parametrov. Ampak za to ceno ni več vredno čakati.

Samsung

Poceni spremlja ponudbo in podjetje Samsung. In dovolj možnosti. LS19F350H - kompakten model z diagonalo 19 palcev. Kljub najlažji resolucije - 1366h768 slikovnih pik, ki je močno pohvalyshsya, se je podjetje odločilo, da se odpirajo dobre matriko PLS. Ampak na splošno, glede na odzive, najbolj primeren model za pisarnoosebje. S22F350F je naprednejša možnost, ki se poveže prek priročnega vmesnika HDMI. Kot pri prejšnjem modelu se je diagonala do 22 palcev povečala. Ločljivost je bila tudi boljša - 1920 x 1080 slikovnih pik. Navedeni v tem primeru samo matrika TN, čeprav s takim dovoljenjem, izgleda dostojno.
Toda LS22E390HSO izstopa med vsemi svojimi pogledi. Pod imitacijskim modelom je imitacija. Stojalo se je izkazalo za zanesljivo, vendar prijazno. To je najboljši model med njimi. To je posledica podpore digitalnemu vmesniku HDMI in razpoložljivosti visokokakovostne matrike PLS ter dopolnjuje vse ločljivosti 1920x1080.

ASUS

Težko si je predstavljati segmente brez izdelkov podjetja ASUS. V tem primeru cenovno ugoden monitor predstavlja model VX229H. Kljub navideznemu, na prvi pogled, videzu, se zaslon izstopa med vsemi. Z vrha in s strani praktično ni omejitev. Pod širokim panelom so bili izbrani funkcionalni gumbi in logotip podjetja. Zanimiva oblika in podpora za zaslon. Značilnosti tega modela so povprečne. Toda glavna prednost je matrika IPS. Velikost velikosti diagonale je 22 palcev, dopolnjena z ločljivostjo 1920x1080. Stopnja odziva je 5 ms. Seveda, idealna možnost za igralce, kot pravijo pregledi, vendar še vedno nekdo bo zagotovo všeč.

Studio

Analiziranje cenovno ugodnih studijskih monitorjev omogoča prikaz številnih zaslonov za tiste, ki delajo v studiu. V resnici pa so monitorji v tem primeru stolpci, ki so predstavljeni v enem kosu. Izbirate lahko med številnimi možnostmipotreben model. Ker pa je izbira te naprave omejena v primerjavi z zasloni za računalnik, se najpogosteje pojavijo isti modeli. Yamaha HS50M je dobra izbira, ki je po ocenah idealna za elektronsko glasbo, zato je zaželeno, da jo uporabite v parih s subwooferjem. Behringer Truth B1030A je drugačen sistem zvočnikov, ki je primeren za DJ monitor. Zato nekateri strokovnjaki proti dejstvu, da je ta model padel v segment studio monitorjev. Mackie MR5 MK2 se je izkazal kot model zlate sredine. Zabeležili smo rahlo neravnovesje frekvenc. Loši fantje so se prikazali bas. Pioneer S-DJ50X, zahvaljujoč svojemu pomembnemu proizvajalcu, ostaja dober proračun. V zvezi z vstopno stopnjo je priporočljivo za DJ-e za usposabljanje v domačem studiu.

Sorodne publikacije