Darion Mograin je Najvišji Gospodar Reda Črne Blade

V tem majhnem pregledu vam predstavljamo zanimiv značaj igre World of Warcraft z imenom Darion Mograin. Ta vrhovni vladar reda vitezov črne rezine se bo srečal z igralci, ki so se odločili, da bodo zaslužili ugled v tej frakciji.

Zgodovina

Darion Mogrein je sin velikega poveljnika Alexandrosa Mogreina, enega od voditeljev palete Srebro in ustvarjalca mečja Ispelitel. V tem fantu iz otroštva je čutil neko neznano moč, ki jo je uporabil v imenu dobrote. Po smrti očeta, izdajalca, ki ga je ubil njegov lastni sin Reno, se je mladi bojevnik odločil, da ga ne bo vrnil v življenje. Da bi to naredil, je odšel v Naxxramos. Toda poskus ni bil zelo uspešen - Darion Mograin je izpustil svojega očeta, vendar je sam padel pod vplivom kralja Liča in se pridružil vrstam nemrtvih. Ko je postal nov poveljnik vitezov smrti, je prejel od lastnika ukaz, da je končal Red Red in Silver Dawn.


Osvoboditev iz ujetništva

V bitki za kapelo zadnje upanje je bil poveljnik poražen, čeprav je bila njegova vojska veliko močnejša od nasprotnikov. Toda nekaj je šlo narobe in Darion Mograin se je vrnil k svojemu gostitelju s poročilom. Kralj Leach mu je povedal, da je svoje vojake izrecno poslal na smrt, samo da bi privabili Fordinga. Poletel v bes, se je poveljnik vrgel k svojemu gospodarju, vendar mu ni uspelo pridobiti zmage.
Vreden in zlomljen, vrgel je meč "Buča" na Folding in orožje je bilo čudežno očiščenoroke pobožnega viteza, ki je Lich Kinga zapustil bojišče. Osvobojeni Darion je vse življenje zaobljubil nekdanjega lastnika in za to je ustvaril red, v katerega so bili vključeni tudi njegovi sodelavci.


Vitezi črnega rezila

Ta strašna sila je postala glavni nasprotnik Batogijev. Njihov spremljevalec je lahko kdorkoli, pa naj bo to ork ali človek. Kje najti to frakcijo? Da bi se pridružil Vitezom Črne Blade, mora igralec iti na ledeno goro v Severni Osetiji. Na tej lokaciji živi Vrhovni Gospod - Darion, s katerim se boste večkrat srečali, če greste v red Reda. Da bi vaš lik postal bolj dostopen predstavnikom frakcij, kot tudi dnevnim nalogam, morate opraviti iskanje "Trdo delo". Ta misija je preprosta, morate iti k čarovniku Dwarf in uničiti Grobljanskega kralja. Po tej nalogi boste postali novinec v frakciji, vendar se bo sčasoma vaš ugled povečal in imeli boste dostop do številnih zanimivih misij, kot so "Od pepela do vzpona", "Zlo ljubi ogenj!", "Zbiranje informacij" in druge.

Kako izboljšati svoj ugled?

Red Vitezov Črne reznice, katerega ustanovitelj je Darion Mograin, lahko poveča ugled njegovih privržencev z nakupom priporočilnih značk tega ukaza. Če jih želite pridobiti, mora igralec oditi v ledeno krono ali doloran. Na teh lokacijah lahko najdete trgovca, ki te predmete prodaja v zameno za kapitalske točke. Po prehodu začetne verige gostov se lahko obrnete k Dorianu Mogreenu inkupite mu grb. Potem jo mora igralec nositi, ko je v temništvu, izračunan vsaj za 80. stopnjo. Za vsako takšno potovanje se bo ugled značaja znatno povečal. Takoj, ko dosežete največje spoštovanje, vam bodo na voljo redki in epski elementi tega ukaza. Poleg tega boste prejeli dosežek "Vitezov črne rezine".

Sorodne publikacije