Brezžična tipkovnica in miška: najboljši kompleti

Priročnost dela na osebnem računalniku ni odvisna samo od tehničnega dela sistemske enote in monitorja, temveč tudi od tipkovnice z miško. Tudi najmočnejši "nadev" in osupljiva vizualna komponenta bodo izničili vse uporabnosti, če imate povprečne vhodne naprave. Kot alternativa vodilnim napravam mnogi uporabniki raje uporabljajo brezžične tipkovnice in miške. Priročnost takih kompletov je povsem očitna. Napravo lahko postavite brez pogleda na vedno zmedeno vrvico in zanke. Seveda, igralci računalniških iger lahko zanikajo, da so brezžične tipkovnice in miške zelo odzivne, to pomeni, da se odzovejo na dejanja uporabnika z nekaj zamude. Današnji protokoli komunikacije so omogočili doseganje izjemnih rezultatov, problemov v dinamičnih igrah pa praktično ni. Tukaj je treba omeniti, da bo dobra brezžična tipkovnica z miško stala precej več kot "vezane" naprave. Izbrati morate samo ustrezen komplet. O tem bomo govorili v našem članku.


Poskusimo torej določiti seznam najboljših brezžičnih kompletov tipkovnice in miške, ki so vključevali najbolj inteligentne naprave, ki so se razlikovale od njihove kakovostne komponente in veliko število pozitivnih povratnih informacij uporabnikov. Vse spodaj opisane pripomočke lahko kupite brez povezave in v spletu, tako da z občutkom ne bo težav.

Podjetje Microsoft Sculpt Ergonomic Desktop

"Microsoft" z zavidljivo pravilnostjo nas veseli z novimi izdelki, kjer lahko skoraj vsak uporabnik napravo prevzame po vašem okusu in barvi. Nov sklop vhodnih naprav za računalnik - brezžično tipkovnico in miško Sculpt Ergonomic Desktop - sta rafinirani različici najnovejše generacije Natural Ergonomic.


Prva stvar, ki se pojavi, je zunanjost tipkovnice. Prvotni videz je mnogim uporabnikom povzročil mešano reakcijo. Za nekatere je brezžična tipkovnica in miška videti kot napredna naprava prihodnosti, vendar se zdi, da je model nekoliko sprevržen. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je bil prvi veliko več. Prav tako je treba omeniti odlične gradbene materiale. Tipke so prijetne na otip, enostavno in jasno pritisnjene, telo pa ne zdrsne na površino. Položaj gumbov lahko imenujemo priročen za slepi tisk. Nekateri se pritožujejo nad premalo funkcijskih tipk na vrhu delovnega območja, vendar se z njimi hitro navadite.

Značilnosti kompleta

Uporabnikom je bila všeč tudi posamezna digitalna enota, ki se lahko nahaja kjerkoli, vendar je preprosto ni treba odstraniti. Sami ključi niso dobri, vendar je delovno območje sijajno, zato zbira prah kot sesalnik. Na srečo, znebiti se - ni problem, ker ni veliko vrzeli in razpoke po obodu gumbov.
Brezžična tipkovnica in miška izgledata kot celota in manipulator popolnoma dopolnjuje zasnovo glavnega delovnega območja. V primerjavi s prejšnjimi generacijami Ergonomic, miškadodana v teži in rahlo božana, postaja vse bolj zaobljena. Glavna cona je sijoča, stranice pa so iz teksturirane mehke plastike. Sličica dodaja udobje upravljavcu udobja, interpretativni laser pa je učinkovitost.
Proizvajalec z brezžično tipkovnico, miško in digitalno enoto ni pozabil dati baterij za vsako napravo in adapter USB za sinhronizacijo z operacijskim sistemom. Zato ne bi smelo biti težav z začetkom dela. Poleg tega je naprava dobro prilagojena okolju "Vetrovi". Stroški brezžične tipkovnice in miške v "DNS" in "Citylink" se gibljejo znotraj 6500 rubljev.

RAPOO Wireless Mouse & Amp; Tipkovnica Combo 8000

Kljub častitljivi starosti kompleta je še vedno v prodaji, pomembna in široko iskana v vseh kategorijah uporabnikov. In to je vredno tandema po zelo nizkih stroških, v primerjavi z anketirancem iz preteklosti. Komplet privlači predvsem minimalizem. Toda iz tega ne postane manj funkcionalen.
Celotno delovno območje je sestavljeno v en blok, vendar pa tipke "ne prisegajo" in so med seboj dobro prilagojene. Uporabniki v svojih pregledih so se posebej zahvalili proizvajalcu za široko tipko "Enter", kjer se "Slash" premakne na drugo mesto in ne obreže najpomembnejšega gumba. Prav tako je treba omeniti prisotnost membranskega sistema, ki praktično odpravlja hrup. Tipke pritisnete enostavno, jasno in jasno, kar je zelo pomembno za hitro klicanje. Na splošno, sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je priročna tipkovnica: lepo jo je natisniti, ne da bi zdrsnila na mizo zaradi gumiranegaosnove.

Razlikovalne značilnosti množice

Medvedova originalnost se na žalost (in za nekoga, morda in na srečo) ne more. Manipulator je preprost, z osnovnim kompletom ključev in običajnim kolesom. Tukaj ni nobenih dodatnih gumbov, zato je za igralce to daleč od najbolj privlačne možnosti. Za reševanje neke vrste posebnih nalog, komplet morda ni zelo dober, toda za tiskanje na računalniku ali povezavo z medijskim centrom - to je to. Na splošno je komplet osredotočen predvsem na udobje in varčevanje z energijo, hkrati pa žrtvuje funkcionalnost. Ocenjeni stroški seta - okoli 1500 rubljev.

Logitech Wireless Combo MK520

Logitechova brezžična tipkovnica je opremljena z novo zasnovo in privlačnimi funkcijami. Telo je dobilo poenostavljeno obliko, ključi pa so izvedeni v anatomskem ključu, torej ponavljajo obliko prstov z utopitvijo v središče.
Pokritost delovnega območja je mat, kar odpravlja koncentracijo prahu in umazanije. Poleg čiščenja slednje je zelo dobra. Na obodu lahko vidite privlačno pregledno potezo, ki dodaja pripomoček izvirnosti.

Značilnosti kompleta

Delovno območje je precej nasičeno in poleg običajnih tipk QWERTY in funkcijskih gumbov obstaja tudi multimedijska enota za upravljanje zvoka in posnetkov. Tipke "Enter" in Backspace so velike, "Slash" se prenese na njih "pod nogami", ne pa na vrhu. Ta trenutek so cenili programerji in uporabniki, ki v svojih recenzijah potrebujejo hiter prazen tisk.

Miška je enako udobna zaseObčutek je v rokah tako desničarjev kot tudi šulge, za kar se posebej zahvaljujemo proizvajalcu. Laserski manipulator je imel izjemno natančnost in se je odlično izkazal tudi na neravni površini. Prav tako zadovoljen s polmerom sprejemnika - 10 metrov, ki vam omogoča, da sedite nekje na kavču in mirno nadzorujete sistem. Približna cena seta - približno 3500 rubljev.

HP C2710 WL Ru

Klasičen, a eleganten videz kompleta privlači pogled. V "Citylink" brezžični tipkovnici z miško HP so le dve z majhno tisoč, ki je za napravo iz znane blagovne znamke, kar malo.
Proizvajalec je posebno pozornost namenil ergonomiji kompleta in v celoti je uspel. Uporabniki v svojih pregledih upoštevajo visoko stopnjo udobja pri delu s tipkovnico in z miško. Tipke imajo jasen, izrazit kap in vaši prsti se ne utrudijo, tudi če imate veliko ur.

Posebne značilnosti kompleta

Kakovost zbiranja in uporabljenih materialov sta v skladu z ravnijo blagovne znamke. Komplet je idealno sestavljen brez zamaha, razpok in razpok. Obe strani izgledata monolitno in navdihujeta spoštovanje. Delovni prostor je opremljen z vsemi potrebnimi osnovnimi ključi brez bloka za večpredstavnost. Zadnji trenutek je dovolil, da ne napihne dimenzij in omeji skromne velikosti ohišja brez poškodb na samih gumbih.
Poleg tega je opremljen z dostojnim trajanjem baterije in nemoteno sinergijo s katerim koli operacijskim sistemom. Naprave delujejonačelo Plug and Play, to pomeni, da ni treba iskati voznikov, kot tudi nepotrebne premike. Ocenjeni stroški seta - približno 2300 rubljev.

Logitech MK235 WL

Še en predstavnik podjetja Logitech, izveden v strogem in poslovnem slogu. Med drugimi prednostmi kompleta posebej, lahko opazite varnost tipkovnice pred vlago, ki bo zagotovo cenila navijače, da pijejo čaj ali kavo na delovnem mestu. Seveda, ne morete kopel v kopalnici, ampak veliko mokro navlažite s krpo, da odstranite umazanijo - ni problema.
Uspelo je tudi oblikovanje tipkovnice. Pravzaprav imamo samo eno delovno območje, okvir takega primera pa ni. Ključi dotika in dela so se pokazali izključno na pozitivni strani. Upravljanje z njimi je en užitek: mehka, jasna in plitka poteza. Številni uporabniki celo izvajajo analogijo delovnega prostora s prenosnimi računalniki vrhunskega razreda. Poleg tega obstaja posebna postavitev preklapljanja s Fn. Tipkovnica je precej dobra v vsem, vendar pa ni kot dobra polovica naprednih uporabnikov, to je tipka "Enter", ki ima "cut" pogled z zloglasnim "Slash" na vrhu. Programerji in tisti, ki so navajeni na slepe tisk na standardnih napravah, so proizvajalca večkrat omenjali kot slabo besedo za takšno "udobje". Drugi sploh ne pazijo na majhen "Enter" ključ in ga uporabljajo kot nič.

Značilnosti kompleta

Kar zadeva miško, tukaj imamo običajno in vsestransko možnost za levo in desno. Nič posebnega za manipulator je drugačen: dva velika gumba,kolo in prijeten videz oči popolnoma pade v slog tipkovnice. Premaz je mat, mehka plastika pa je vidna le na straneh. Primerno je delati z miško, če pa ste že uporabljali anatomske modele, je razlika zelo občutljiva. Opozoriti je treba tudi na dolgo življenjsko dobo baterije. Proizvajalec meni, da bodo standardne baterije AAA in tipkovnica in miška trajale vsaj eno leto. Glede na povratne informacije uporabnikov je tako, če vaš delovni dan ne presega osmih ur. Z najbolj aktivnim delovanjem se življenjska doba baterije skrajša na 7-8 mesecev. Toda to je zelo dober rezultat. Približna cena seta - približno 1500 rubljev.

Sorodne publikacije