Ancient Pokemon: Opis najmočnejših bitij

Starodavni Pokemon redko najdemo tako v seriji kot v igrah tega vesolja. Razlog za to je v njihovi izumrli obliki. Trenutno je od prvih šestih generacij znanih le osem učencev s svojimi evolucijskimi oblikami. So različno močne in imajo različne močne napade. Oblačenje takšnega boreca v svojo zbirko je naloga vsakega trenerja, zato morate poznati njihove sorte.

Prva generacija

Začetne sezone serije so takoj pokazale občinstvu, kdo so takšni Pokémoni, in zakaj so tako močni. Prvi je bil Omaniut - majhna žepna pošast, ki je videti kot polž. Njena lupina se razlikuje po trdoti. On, tako kot njegova evolucijska oblika Omaestra, ima napade kamenja in voda.
Pojavlja se zelo redko, pri igrah pa pogosto raste s pomočjo inkubatorja in fosilov. Drugi znani Pokemon v tej kategoriji je bil Kabuto - starodavna želva z gladkim oklepom. Naselili so jih v starih časih in jih je bilo veliko. Po doseganju iger na ravni 40 je evolucija v Kabutops. Ta vodni plenilec se je prilagodil življenju na zemlji, saj je rudarjenje pustilo vodo. Le nekateri stari Pokémoni se lahko ujemajo s silami. Njegova smrtonosna rezila na njegovih tacah lahko v nekaj sekundah povzročijo veliko škode. Zadnji tak tip je Aerodacle - pošast, ki je zelo podobna strukturi letečega dinozavra pterodaktila. Ima napade letenja in vrste zmajev.Nadaljnje sorte

Starodavni Pokemon je bil predstavljen tudi v naslednjih generacijah. Najbolj primitivna je bila Anoret, ki je bila bolj podobna bakteriji, ker je lahko obstajala samo v vodi in ni storila nobenega napadalnega dejanja. Na 40. stopnji se razvija v Armaldo in se drastično spreminja. Telo je prekrito z oklepom, veliko moči in vzdržljivosti. Podobna situacija s Cranidosom, vendar se je lahko branil zaradi močne pazduhe na glavi. Njegova evolucijska oblika Rampaddos je sposobna frontalnih napadov, da uniči nasprotnike, tudi na oddaljenih razdaljah. Zadnji od teh trojk je Sheldon, ki je specializiran za zaščito skozi telo, prekrito z oklepom. Na 30. stopnji se spremeni v Bastionon. Noben stari Pokemon ne more prebiti obrambe številnih takšnih borcev, celo samega Rampadrosa.Nedavne znane vrste

Zapre seznam bitja pod imeni Tirtuaga in Archhen. Prvi Pokemon je naveden kot kamen in voda, drugi pa se šteje za prednika vseh ptic. Njihove druge oblike - Karracosta in Arheops - imajo pomembne dimenzije in tudi moč. Prvi lahko uniči tanker v eni potezi, hitrost drugega pa doseže parametre zvoka. Vse starodavne Pokemon "Maincrafts" so prisotni in jih je mogoče sklepati. Če želite to narediti, morate ustvariti inkubator, ki jih bo animiral, pa tudi fosilizirano rudo v notranjosti. Igralec ne bo mogel natančno ugotoviti, koga bo izvlekel, dokler proces ne doseže konca. S pozitivnim rezultatom bo uporabnik dobil močnega vojaka. Nekaj ​​usposabljanja in evolucijeUstvarite iz nje nepremagljivo pošast, ki se lahko bojuje na enakopravni ravni z legendarnimi bitji.

Sorodne publikacije