Yaroslav Levashov je strokovnjak na televizijski oddaji "Glavna cesta": biografija in zanimiva dejstva

Obstaja ena japonska modrost, ki pravi, da naključnost sploh ni naključna. Vse, kar se dogaja v našem življenju, ni naključje okoliščin, temveč tisto, kar se je odločilo za usodo že dolgo pred našim rojstvom. Pri tem lahko verjamemo ali zanikamo japonsko resnico, toda tisti dogodki, ki so prispevali k življenjskemu oblikovanju današnjega junaka, članku Jaroslava Levashova (da postane to, kar je zdaj), bo bralca ponovno pomislil na modri izraz.

Yaroslav Levashov: biografija in znak usode

V družini dednega mornarja Dmitrija Jevgenoviča Levashova, čigar oče je bil re-admiral mornarice Sovjetske zveze in je vodil vojaške pomorske baze, se je 26. maja 1974 rodil sin Yaroslav. Fant je imel čast nadaljevati tradicijo izbire prihodnjega poklica. Mimogrede, tudi sam Dmitrij Jevgenovič, oče Jaroslava Levashova, je bil tudi doktor znanosti s pomorsko zadevo in je vodil Oceanografski raziskovalni laboratorij v Moskvi. Ker je bila šola Nakhimova v Sankt Peterburgu izbrana kot izobraževalna ustanova za izobraževanje, pa je zdravniška komisija dečka razrešila zaradi težav z vidom. Istega leta se je pridružil Fakulteti za računalništvo in informacijsko tehnologijo Univerze v Moskvi. Leta 1997 je pridobil visoko izobrazbo. Kot študent je pomagal ustvariti najbolj znani spletni vir v Rusiji, FIDONET, ki je takoj postal pomembna oseba, ker je bil aktiven v sporih z uporabniki natemo delovanja starih tujih avtomobilov. Kljub temu, da je bil takrat dokaj mlad človek, so ga že poslušali in občutek, da fant res razume temo, o kateri govori.


Kariera

Leta 1993 je Yaroslav Levashov delal v reviji Kommersant kot asistent za promocijo publikacije na svetovnih spletnih straneh. Toda mlada oseba je bila zanimiva ne samo za informacijsko tehnologijo, avtomobile in računalnike. Znan je po tem, da je napisal veliko člankov o potovanjih in turizmu, mobilnih komunikacijah in drugih. Yaroslav Levashov ima dokaj dober epistolarni žanr, toda dokaz knjige "Auto Second Hand - Evropa, napake, nesreče, kriminal", ki ga je napisal. Tu Levashov daje dragocene nasvete o izbiri rabljenih avtomobilov v tujini in opozarja bralca na številne nepremišljene odločitve, ki lahko povzročijo težave.


Leta 1995 je Yaroslav Levashov postal direktor podjetja "Avtotreyd", ki se je ukvarjal z destilacijo in nadaljnjo prodajo rabljenih tujih avtomobilov. Vredno je reči, da je podjetje pod vodstvom Levashova prišlo na vodilno mesto v prestolnici. Ob istem času, direktor "Autotrade" s svojim prijateljem Mihailom Rogalsky začel razvijati znane v naši državi internetnih storitev auto. Leta 1998 je gospodarska kriza v Rusiji prinesla ogromne izgube podjetju pod vodstvom Levashova, in se je odločil, da bo ponovno kvalificiral podjetje: "Autotrade" se je začel opominjati po nesreči v avtu.
Soočeni z ogromnim tokomYaroslav Levashov je spoznal, da mnogi ljudje v izrednih razmerah izgubljajo in ne vedo, kako ravnati pravilno v primeru trčenja. Autocart - portal za pomoč takim državljanom, ki ga je ustvaril Levashov in je najstarejši tak vir na spletu. Zaradi svoje priljubljenosti na internetu je Levashova opazil producente glavnega kanala ruske televizije. Sedaj avtokritar Yaroslav Levashov je nespremenjen vodja priljubljenega tedenskega programa "Main Road".

Avto Levashova

Veliko število tistih, ki sledijo življenju Jaroslava Levashova in ne zamudijo nobene fraze o motornih vozilih, zanima, kateri avto vozi avto-strokovnjak. Ko je delil te informacije: izbira Levashov - levo krilo Toyota Crown 1967 z omejeno izdajo, izdano v Evropo.

Ljubezen do Lexusa

Mimogrede, Levashov Yaroslav, katerega fotografija je predstavljena v članku, je priznal iskreno ljubezen do Lexusovih avtomobilov. Glavni dokaz je izumljena spletna stran z istim imenom. Dodal bi tudi, da je Levashov utelesil številne inteligentne in potrebne ideje. Njegovo resnično zanimanje za tehnološki napredek in inovativnost je užitek. Možno je, da bo čez nekaj časa svetu odprl veliko zanimivih virov, ki bodo, tako kot sedaj, povpraševali po uporabnikih.

Sorodne publikacije