Trgovalna platforma Avto-prodaja: pregledi, funkcije in storitve

Gospodinje, upokojenci, študenti, šolarji in druge kategorije državljanov iščejo dodatno vrsto zaslužka na internetu. Nekateri od njih so potrebni kot ponaredki, vendar obstajajo tisti uporabniki, ki se odločijo za stalno delo na spletu, kot so prostovoljci. Največje povpraševanje so pasivne vrste, kot so naložbe, prek interneta ali metode zaslužka, ki uporabniku praktično ne odvzamejo časa. To so možnosti, ki jih ponujajo številne borznoposredniške družbe, tj. Naložbe v PAMM račune ali projekte, ki imajo specializirana spletna mesta, kjer lahko z uporabo posebne programske opreme pridobite prihodek. Članek bo na primer zagotovil informacije o trgovalni platformi in preglede Avto Sale.


Oglaševalski blog platforme Avto-Sale

Preden začnete zaslužiti na internetu, morate temeljito pregledati vse razpoložljive informacije. Glede na povratne informacije o trgovalni platformi Avto Sale je povsem nejasno, kdo je avtor tega programa. Na žalost je svetovni splet dobesedno napolnjen z različnimi goljufivimi shemami in preprosto je nemogoče verjeti, da ga lahko kdorkoli naredi, zlasti ko gre za finančne naložbe. Ta platforma za zaslužek Avto Sale široko oglašuje na svojem blogu Sergey Nikolsky. Obljublja uporabnikom mesečni dohodek 15.000 $, brez napora, popolnoma v pasivnem načinu. Vendar pa z bolj podrobno obravnavo postaneJasno je, da je celotno spletno mesto g. Nikolsky enočlanska, z edinimi informacijami o tem programu, in nič več o zaslužku na internetu. Neposredno vodi v razmislek, saj avtor trdi, da je oseba, ki se ukvarja s preverjanjem različnih metod pridobivanja denarja preko interneta in jih naredi preglede.


Nedvomni trenutki trgovanja s plačami

Vsaka platforma, na kateri potekajo transakcije na finančnih trgih, sama po sebi preprosto ne bo delovala tako. Tudi če upoštevate, da se oseba ne bo ukvarjala s trgovanjem in bo na primer uporabljala robote ali druge avtomatizirane programe, potem pa še vedno dobite dohodek, potrebujete začetni kapital, to je naložbo. V prihodnje bo avtomobilski program po odprtju borznega računa in polnjenju depozita sam trgoval in trgovec bo prejel pasivni dohodek. Vendar pa so pogoji na platformi Avto Sale, glede na uporabniške ocene, popolnoma drugačni in se bistveno razlikujejo od pravil v borznoposredniških družbah. Prvič, v skladu z Sergey, ki aktivno oglašuje to stran, absolutno nobene naložbe so potrebne, razen za enkratne prispevke z zajamčenim dohodkom, ki načeloma ne more biti, saj je vsak dohodek naložbe vedno finančno tveganje in ne vključuje fiksne , natančni zneski zaslužka. Zato je ta točka na seznamu vprašljivih postavk pod prvo številko.

Video informacije o trgovalni platformi

Mnogi projekti imajo posebne video posnetke z izobraževalnimi vsebinamimaterialov. Z njihovo pomočjo se lahko naučite, kako se registrirati na spletnem mestu, začnete delati nekaj nalog in še veliko več.
Vendar pa material, predstavljen na trgovalni platformi, absolutno ne nosi nobene informacijske obremenitve in še bolj. Posnetek glasi profesionalni napovedovalec, katerega glas se lahko večkrat sliši na različnih goljufivih projektih. Poleg tega je iz video materiala popolnoma nejasno, katere značilnosti so predstavljene na platformi storitve Avto Sale in načelu njegovega dela. Takšna predstavitev samo vzbuja dvome o zanesljivosti zaslužka.

Zanesljivost informacij

Malo je, da se zadržimo na blogu samega Sergeja Nikolskega, saj močno spodbuja platformo Avto Sale in avtomatizirano trgovanje v pasivnem načinu. Pred odločitvijo o kakršni koli vrsti dohodka preko interneta je treba pridobiti informacije le iz zanesljivega vira, mimogrede, glede na povratne informacije uporabnikov, ki jih Sergej sploh ne obstaja. Dvomljiva dejstva:
 • Recenzije na njegovem blogu so oglaševanje po meri. Povsem nejasno je, kdaj so bili napisani, saj v njih ni omenjenih datumov. Poleg tega so v veliki meri napisani v istem slogu, kar ponovno potrjuje njihovo urejeno obliko.
 • Kartice na mestu, kjer ni gospodov. To nakazuje, da je namen ustvarjanja tega spletnega dnevnika samo zbiranje občinstva in preusmeritev prometa na vir, ki je potreben avtorju, to je Avto-Sale.
 • Fotografija je ponaredek in ne ustreza resničnosti, saj je preprosto ukradenadrugem mestu.
 • Iz vsega zgoraj navedenega je mogoče sklepati, da takšnega vira ni mogoče zaupati.

  Zaslužek na trgovalni platformi Avto Sale

  Preden začnete zaslužiti prihodke od trgovalne platforme Avto Sale, je priporočljivo pregledati prihodnje zaslužke projekta na podlagi ocen uporabnikov. Res so fantastični. S tem inovativnim, ekskluzivnim in edinstvenim programom lahko zaslužite do 60 tisoč rubljev. čez eno uro Tako visoke prihodke družba pojasnjuje z avtomatiziranim trgovanjem z vrednostnimi papirji na finančnih trgih. Na spletnem mestu ni drugih informacij o razvijalcih ali avtorjih same platforme. Čeprav v velikem številu obstajajo različne nagrade, potrdila in diplome, domnevno za najsodobnejšo tehnologijo. Seveda ni mogoče preveriti zanesljivosti dokumentacije. Tudi stiki za komunikacijo niso resnični.

  Registracija na spletnem mestu

  Vsaka resna organizacija bo zahtevala obvezno registracijo, v kateri uporabnik navede svoje verodostojne osebne podatke. Na primer, v številnih borznoposredniških družbah je treba pri odprtju računa preveriti, to je potrditev s pomočjo podvojenih dokumentov ali, po izbiri, pošiljanje v elektronski obliki.
  Glede na preglede v Avto Sale ni take trgovalne platforme. To pomeni, da lahko vnesete vse podatke in sistem bo preskočil to registracijo. Kot pri vsakem lažnem modelu na tem spletnem mestu, ne morete storiti ničesar, ampak hkrati uporabnikabo postal polnopravni član tega programa in bo prejel osebni račun.

  Zaključek

  To je najpomembnejše vprašanje, ki je zanimivo za uporabnike, to je, da spletno mesto Avtos Sale UK plača ali ne? Proučevanje pregledov o tem programu lahko privede do razočaranja. Obljubljeni dobiček se bo začel šele po začetku delovanja platforme. In v ta namen je treba izbrati enega od posameznih prispevkov z jamstvenim zneskom dohodka. Bolj ko oseba vlaga, bolj obljublja svoj zaslužek na projektu. O dohodek lahko začnete razmišljati, šele potem, ko je mesto začelo in se bo začel trgovinski proces, ki traja največ 1 minuto in prinaša več kot 60 tisoč rubljev. zaslužka Vendar pa pregledi o platformi Avto Sale za umik denarja iz projekta zahtevajo naslednje vrste storitev:
 • Zavarovanje - 78 rubljev
 • Platformske storitve - 150 rub.
 • Ustvarjanje osebnega trgovalnega računa - 290 g. In druge vrste.
 • Zato morate plačati 4238 p. Zato lahko sklepamo, da je očitna goljufija.
  Zaključek
  Na žalost je na internetu veliko podobnih projektov, na katerih ni mogoče le prejemati dohodka, ampak obratno, uporabniki pustijo svoj denar, ki so ga zaslužili goljufi, ki uporabljajo svojo naivnost in zaupanje. V skladu s pregledi, je Avto Sale napredna trgovalna platforma tipična lokhotronska stran. Nobenih transakcij z vrednostnimi papirji na finančnih trgih, v avtomobilski trgovini se seveda ne zgodi. To je le izmišljena legenda za naivne ljudi, ki si želijo ničesar zaslužitiInternet
  Avtorji projekta so razmišljali o svoji goljufivi shemi. Sprva privabljajo uporabnike preko bloga na eni strani Sergeja Nikolskega, pa tudi z drugimi oglaševalskimi možnostmi. Potem jim obljubljajo zelo privlačen dohodek in brez tveganja. Omejitve se pojavijo samo na višini začetnega obroka, nato pa se vsako uro, brez napora in nadzora, vsak dan lahko prejme znesek, na katerega je prispeval. Na žalost so vse te lažne obljube prazne. Človek ne bo samo zaslužil nič na tem projektu, ampak nasprotno, še vedno bo plačal zavarovalnici prispevek, potem vse vrste zavarovanj. Posledično bo prejel le izgube.

  Sorodne publikacije