Start krovu na Chronicle: nasveti o izbiri kart in taktike igre

Osnovni dnevnik Chronicle ni najboljša izbira za začetnike, saj njegove kartice niso posebej močne ali "zaklane". Toda ob istem času, vedoč nekaj značilnosti in skrivnosti tega junaka, lahko precej vreden, da se soočijo ne le mojster konobe, ampak tudi druge igralce. Poleg tega zaradi značilnosti Gul'dana ne boste nikoli občutili pomanjkanja kart. O tem, kako gre dnevnik v kroniko in kako igrati tega junaka, se boste naučili iz našega vodnika.

Taktika igre

Chronicle Chip za novice je precej zapleten. Ampak, če pravilno uporabljate veščine tega junaka, potem lahko dosežete pomembne prednosti na tabli. Rešilni jopič, ki se imenuje Gul'danovo orožje, vam bo omogočil, da sprejmete nove znake, če imate pomanjkanje zemljevidov. Ampak te veščine ne bi smeli ljubiti, saj vsaka uporaba te prednosti odvzame ne samo dve enoti manije, ampak tudi toliko zdravilnih celic. To orožje je najbolje uporabiti na začetnih stopnjah igre, in krov na Chronicle, ustvarjen s pravilno izmenjavo kartic, vam bo omogočilo, da zgradite veliko število bitja, ki jih je mogoče okrepiti s pomočjo Heroja Stormwinda ali vodje Severnega volka. Na splošno mora strategija igre temeljiti na uničenju sovražnikovih kart in definiciji številnih obramb.


Najmočnejši zemljevidi

Chordboard Chip ima več močnih bitij in urokov, ki jih je vsekakor treba vključiti v začetno roko ali Mulligan. ZaMed njimi so naslednje kartice:
 • gorenje duše je močan urok, ki je na voljo samo Gul'danu. Cena te kartice je 1 celica manije, vendar hkrati omogoča, da uničite katero koli bitje sovražnika z zaščito v treh ali štirih enotah.
 • Lovac na Igloshkurykh je koristna kartica, ki lahko pokliče dodatna bitja.
 • Murlock-volnol je poceni bitje, ki zahteva dodatne "bojevnike".
 • Reka Croczolk - ta zemljevid ima veliko rezervo moči, ki je palačinka krvavih Dragovina. Creature je bolje dati na mizo drugič - to bo ubilo nekaj junakov nasprotnika s stroški treh celic manije.
 • Plamen pekla - močan urok, ki vam omogoča, da očistite celotno ploščo, če ste v prikrajšanem položaju. S to kartico lahko ponovno začnete boj za nadzor igre.
 • Creepy Infernal - odlična razredna kartica, ki povzroča eno enoto vsem bitjem na mizi. Preden ga uporabite, poskusite spremeniti vse znake z eno celico zdravja.
 • Chalkboard Chip mora vključevati tudi nekaj osnovnih zemljevidov krova, kot je Stormwind Hero, ki bo dodal eno zdravilno enoto in napad za vsa vaša bitja na krovu. Poleg tega bo voznik severnega vala prva zgornja roka in krepi dve sosednji kartici.

  Dodatna bitja in uroki

  Takšni zemljevidi so obvezni, hkrati pa lahko pomagajo spremeniti razmere na tabli v vašo korist:
 • Spanje je obraz, ki lahko poškoduje eno enoto škode. ki je bistvo sovražnika,V tem primeru, če znak umre, boste vzeli dodatno kartico.
 • Puščica teme je urok, ki stoji 3 celice mane in vam omogoča, da uničite močno bitje sovražnika.
 • Poleg tega je treba dodati Gul'danov začetni krov naslednje karte iz osnovnega niza: Acid Sliznyuk, Priest Sin'Doray, Shchitonosets Sen Gin, Frosty Yeti, Grizzly-Steel Meek, Obme-Mage. Ta niz znakov in urokov skupaj s pravilno taktiko igre vam bo prinesel zmago.

  Sorodne publikacije