Spletna trgovina Apple Online Store - ocene, značilnosti in izbor

Nedavno je tehnologija, ki jo je razvil svetovno znani Apple, postala izjemno priljubljena med prebivalci Rusije. To je razlog, zakaj v socialnih omrežjih in na internetu obstaja veliko posrednikov, ki pomagajo kupiti modne in elegantne pripomočke z majhno preplačilo, vendar prav iz Amerike. Ena izmed njih je Apple Online Store, katere preglede lahko najdete drugače. Večina je pozitivnih. Razmislite, kakšna je trenutna spletna trgovina, kateri pogoji za transakcije na njej ponujajo jamstva.


Splošne informacije

V pregledih spletne trgovine Apple Store, ki zapušča svoje stalne stranke, se pogosto reče, da so vsi izdelki, ki so predstavljeni v katalogih, izključno najvišje kakovosti. Poleg tega tudi vodstvo trgovine pove o tem dejstvu, da te informacije potrjuje z izvirniki potrdil o kakovosti za dobavljene izdelke. Ta portal se ukvarja z uradnimi dobavami iz Amerike, zaradi česar so stroški blaga, ki je nameščen v katalogu, povsem sprejemljivo, kot so opozorili vsi obiskovalci spletnega mesta. Trgovina določa minimalno maržo za blago, zaradi česar ima čudovit promet in veliko število rednih kupcev.

Garancije

Spletna trgovina je pripravljena vsem svojim strankam ponuditi nekaj jamstev pri nakupu izdelkov z blagovno znamko Apple. Vsak eleganten pripomoček, ki je bil kupljen pri tem dobavitelju, je brezplačenletno jamstvo. Vključuje obvezna popravila na stroške prodajalca med garancijskim obdobjem, če je potreba nastala v povezavi z okvaro katerega koli sestavnega dela naprave. Poleg tega ima vsaka stranka pravico, da blago vrne z možnostjo vračila denarja, porabljenega za njegov nakup, v 14 dneh od trenutka transakcije. V istem dvotedenskem obdobju, v primeru okvare katerega koli sistema naprave, lahko izkoristite možnost izmenjave pripomočkov za drugo ali istega modela z vrnitvijo sredstev od prodajalca ali doplačilom kupcu.


Vsa popravila, opravljena na podlagi garancijskega servisa, se opravijo na strokovnih servisnih mestih, ki jih upravlja spletna trgovina Apple Online Store. V pregledih o delu tega vira se strankam pogosto pove, da se vse delo, ki ga opravljajo, opravljajo hitro in kakovostno.

Dostava

Pri oddaji naročila vsaka stranka prejme želeni naslov postavke, to je na točki, ki jo je določil ob nakupu. Izobraženi in vljudni kurirji dostavljajo naročila neposredno strankam. Če želite, lahko dobite paket s pripomočkom in brez uporabe kurirskih storitev, to pomeni, da ga prevzamete samostojno na dostavnih mestih. Pregledi Apple Online Store zelo pogosto kupci opazili, da ko dobite izdelek, kupec vedno ima možnost, da najprej preveri svojo kakovost, celovitost in funkcionalnost, nato pa plača za tokupljenega izdelka. V tem procesu lahko kurir vedno svetuje stranki o dejavnosti pripomočka, kot tudi o značilnostih njegovega delovanja. Šele potem, ko je stranka popolnoma prepričana v kakovost ponujenega izdelka, ga lahko plača v gotovini.
V zvezi s pogoji se lahko naročeno blago dostavi dan po predložitvi vloge. V tem primeru bodo stroški storitev 399 rubljev. Pod pogojem, da če je pripomoček, ki se dostavi na oddaljeni lokaciji, njegova cena poveča za 100 rubljev. Za doplačilo lahko kurir dostavi paket v nujnem načinu, za katerega boste morali dodatno plačati. Apple Online Online kurirska služba: Od 10:00 do 22:00 Uporabite ga lahko na kateri koli dan v tednu, vključno z vikendi.

Plačilo

V pregledih spletne trgovine Apple kupci pogosto posvečajo posebno pozornost posebnosti plačila dostavljenega blaga s kurirjem. Izvaja se izključno v gotovini in šele potem, ko je kupec prepričan o kakovosti blaga in njegovi polni zmogljivosti za delo. Portal za brezgotovinsko plačevanje ne ponuja. Kot kaže praksa, kupci, ki kupujejo modne pripomočke na podoben način, praviloma uporabljajo samo vrsto plačila "gotovina". Po njihovem mnenju je ta varianta najbolj zanesljiva. Ne želijo plačati pripomočka za brezgotovinska plačila, ker vsak kupec želi najprej preveriti kakovost izdelka, kupljenega na spletu.

Katalog

Vsi kupci, ki so obiskalispletno trgovino, lahko brskate po imeniku na več straneh. Ima mobilne pripomočke različnih modelov, ki bodo zagotovo zanimali potrošnika, kot tudi velik seznam dodatkov zanje. Navdušenci blagovne znamke Apple lahko uživajo v široki paleti ponudb, od serije SE do najnovejših modelov pripomočkov - iPhone X in 8. Vsi dodatki, ki so na voljo za izbor, so izvirni, tako kot pametni telefoni.

Serija SE

V mnenjih o kupcih Apple Online Store govorijo, da je tukaj na voljo nekoliko zastarel, a precej eleganten in preprost za uporabo model - iPhone SE. Osvaja videz svojih prvotnih kupcev. V katalogu spletne trgovine je pametni telefon te serije predstavljen v več barvah: sivo, srebrno, rožnato zlato in zlato. Po želji lahko kupec izbere napravo z različno količino RAM-a: 16 ali 64 GB. Stroški takega pripomočka v spletni trgovini je, oziroma, 21499 ali 24499 rubljev.

iPhone 5S

Serija iPhone 5S vsebuje pripomočke, katerih slog v daljšem časovnem obdobju osvaja ljubitelje tehnologije z logotipom pečenega jabolka. Ta pametni telefon ima možnost odkleniti napravo s prstnim odtisom, kar je značilnost naprave. IPhone 5S je predstavljen v treh barvnih skupinah: Silver, Golden in Gray Space. Kot je za RAM, ki je vgrajen v napravo, je 1632 in 64 GB, odvisno od cenepametnih telefonov je 1299914999 in 15449 rubljev. Na napravi tega modela spletna trgovina ponuja največji popust, saj so pripomočki v seriji 5S zastareli. Poleg popustov so na voljo številni bonusi in brezplačna testna vožnja za 14 dni, rezultat katerih je uporabnik sposoben vrniti napravo prodajalcu v primeru, da mu nekaj ni všeč.

iPhone 6 6S in 6S Plus

Naprave te serije so potrošnikom predstavljene v celotni paleti izdelkov, vključno z napravami iPhone 6 6S in 6S Plus. Vsaka od njih ima poenostavljeno obliko, pa tudi veliko funkcionalnosti in zanesljivosti pri uporabi. Kupci takšnih pripomočkov, tako kot pri iPhone 5S, imajo možnost dobiti brezplačno testno vožnjo 14 dni. IPhone 6 je na voljo v treh barvah: Grey Space, Silver in Gold. Tak telefon ima veliko količino RAM-a: 1664 in 128 GB, kar omogoča shranjevanje ogromne količine videoposnetkov, fotografij in drugih datotek v napravi. Strošek naprave je, v tem zaporedju, 1849920999 in 22499 rubljev. Pametni telefoni iPhone 6S Plus so na voljo v štirih barvnih možnostih: Pink Gold, Gray Space, Gold in Silver. Te naprave imajo enake možnosti spomina kot prejšnji model, vendar so njihovi stroški veliko višji, kar je posledica izboljšane funkcionalnosti pripomočkov. To je 2499930499 in 31499 rubljev. 6S je eleganten, poenostavljen model iPhone, ki opozarja uporabnike na odlične funkcije, ki se odpirajo tistim, ki želijo izkoristiti vse vgrajene zmožnosti pripomočkov.Te naprave so na voljo v istih štirih barvah kot 6S Plus in s podobno količino pomnilnika, vendar je njihova cena veliko nižja: 2099924999 in 27499 rubljev, kar mnogi uporabniki precej razumno kažejo.
iPhone 7 in 7 Plus
Ljubitelji novejših modelov sodobnega pripomočka jih prav tako raje kupijo v spletni trgovini Apple Store Sale, v kateri pišejo, da ima portal vedno kakovostne naprave najnovejše serije . Kot je za iPhone 7, je predstavljen v precej široko paleto. Vsak kupec lahko izbere napravo naslednjih barv: črno, črno oniks, rožnato zlato, srebro, koral ali zlato. Pomnilnik v njih je predstavljen tudi v dostojnem obsegu: 32128 in 256 GB. Ta spomin, kot je navedeno v pregledih na spletnih straneh http.apple-online.store, je dovolj, da ustvarite ogromno fotografij. Omogoča tudi prenos visokokakovostnih videoposnetkov z različnimi učinki v velikem številu. Cena telefona je odvisna od velikosti vgrajenega MEMORY in je: 3399938999 ali 41999 rubljev. Ko že govorimo o iPhone 7S Plus, je enako kot model 7, ki je na voljo v šestih različnih barvnih različicah z možnostjo uporabe podobnega obsega notranjega pomnilnika. Stroški naprav so višji kot pri iPhone 7 zaradi razpoložljivosti več tehničnih lastnosti.

Dodatki

V pregledih in razpravah o AppStore-u se pogosto govori o precej širokem naboru dodatkov, ki je na voljo v katalogu spletne trgovine. V njihMed njimi je veliko različnih pokrovov, kablov, prenosnih polnilnikov in drugih predmetov, ki pripomorejo k temu, da so Apple pripomočki bolj prijetni. Pri nakupu nekaterih izdelkov, ki so na voljo v katalogu, ima stranka pravico izbrati lepe dodatke posebej za določeno napravo. Tudi ocene o Apple Online Store pravijo, da portal pogosto izvaja promocije, v povezavi s katerimi se nekateri dodatki dodajajo kot darilo kupljenemu pripomočku. V nekaterih primerih se prodajajo z velikim popustom.

Ocena trgovine

Na lestvici spletne trgovine Apple Mall je ta spletna trgovina uvrščena med prve tri kot portal, ki ponuja najboljše in najkakovostnejše izdelke po dostopnih cenah. V zvezi s tem kupci tega dobavitelja pogosto izberejo kot posrednika med velikim svetovnim podjetjem in potrošnikom. Na storitvi Apple Online Store Rusija se ta vir imenuje zanesljiv. V zvezi s tem obstaja kar nekaj pozitivnih ocen, ki se nanašajo na strokovno delo servisnega osebja ter na odlično kakovost in zanesljivost katerega koli izdelka, ki je na voljo v katalogu. Kupci priporočajo vir svojim prijateljem, znancem in sorodnikom kot zanesljiv vir modnih izdelkov.

Sorodne publikacije