Razširitve za zaslužek v brskalniku: pregled, pregledi

Preučevanje različnih načinov pridobivanja denarja na internetu, bi bilo neumno hoditi mimo najbolj priljubljenih in preprosto v tem obdobju zaslužek na brskalnik razširitve. Podobna vrsta dobička je primerna za vse, saj sploh ni zapletena in ne zahteva posebnih znanj in spretnosti. Ta metoda je na voljo skoraj vsem, ki so pogosto na spletu: od najstnikov in študentov, in konča z ljudmi upokojitvene starosti in mater v odloku. V primeru, da nenehno uporabljate internet doma ali na delovnem mestu, je tak način pridobivanja denarja na voljo tudi vam. Vredno je izvedeti več o zaslužkih za razširitve brskalnika in ocene o njem.

Kako zaslužiti pri širitvi?

Samo dohodek v brskalniku vam ne bo zahteval napora. Njegovo bistvo je vzpostaviti posebno razširitev, po kateri se bodo prikazovali oglasi. Njihov videz se zaračuna. Ta način pridobivanja denarja ne bo posegal v normalno delo mreže. Lahko obiščete svoje najljubše strani in dobite denar za to. Pristojbina za oglede se pripiše samodejno.


Prav tako je treba opozoriti, da imajo vsi projekti brez izjeme sisteme napotitve na več ravneh, kar pomeni, da vsak udeleženec z vzpostavitvijo take razširitve prejme referenčno povezavo. Z drugimi ljudmi lahko sodeluje tako, da jim da povezavo. Registrirani bodo v imenu prvega udeleženca, za katerega bodo zaračunanidodatnih sredstev. Prihodki se lahko povečajo na desetine ali celo na stotine krat, kot iz preprostega pogleda na oglaševanje, ki ustvarja prihodek. Če želite začeti služiti denar, se morate registrirati za specializirane storitve.

Teaser Fast

Teaser Fast - nov podaljšek za zaslužke, projekt se je začel leta 26062018. Takoj lahko vidite, da so ustvarjalci delali: privlačno spletno oblikovanje, velik seznam funkcij, nič za ogrožanje in vse pravilno deluje. Koncept deluje v absolutno vseh skupnih brskalnikih ("Chrome", Yandex, "Opera", FireFox), in postavi v dveh klikih. Torej ne zapravljajte časa: prijavite se, razširite se in dobite dodaten denar.


Najmanjši znesek, ki ga je mogoče odbiti, je 1 rubelj. Plačilo poteka na spletnih denarnicah WebMoney in Payeer. Verjetno bodo v prihodnosti dodani tudi drugi plačilni sistemi. Napotitveni sistem ima 5 stopenj, od katerih ima vsak dohodek 10%. Če želite prikazati več čitalcev, morate v nastavitvah profila določiti svoj spol in starost.

AdvProfit

AdvProfit - Še ena zanimiva razširitev za pasivni zaslužek, ki se bistveno razlikuje od podobnega. Deluje v celoti na drugem načelu. To je preboj! Praktično brez časovnikov, ljudstev, itd. Registrirate se, nastavite razširitve in opravljate redno poslovanje z obiskom spletnih mest, ki jih potrebujete. V primeru, da imajo pasice trženjskih omrežij (Google, Yandex, itd.), Jih v tem primeru "AdvProfit" delno ali v celoti nadomesti z lastnim oglaševanjem, za katerega se zaračuna račun. Večji obseg oglaševalske pasice ali tizerja,višje je plačilo. Samo ena zahteva za vpis - naj bo na strani najmanj 12 sekund. Storitev je začela delovati maja 2017 in zdaj deluje v Googlovih brskalnikih in operi. Ne pozabite izpolniti svojega profila tako, da navedete stanje, spol, datum rojstva itd. To bo povečalo prikazano oglaševanje. Poleg osnovnega plačila za ogled je na voljo tudi 7-stopenjski affiliate program. Umik denarja se izvaja v znanih plačilnih sistemih, začenši s 25 rublji.

Riw

Riw je dobro znan in edinstven projekt. Deluje v ločenem oknu brskalnika po načelu samodejnega brskanja. Za to se dodajo točke, ki jih je mogoče sklepati na Qiwi in Payeer. 100 točk je enako enemu rublju. Ravno to storite že prej, zdaj pa plačate tudi za to. Ali ni v redu? Namestite razširitve, pooblastite prek katere koli socialne mreže in nadaljujete delo v spletnem brskalniku (priporočamo Chrome). Začnite zaslužiti prihodke v času, preživetem na internetu. Dejansko resnično plačuje denar.

SurfeBe

SurfeBe - nova storitev za zaslužek v brskalniku, deluje v skladu z načelom pogajanj. Da bi si prizadevali za dobiček, morate vzpostaviti podaljšanje in večkrat boste lahko povečali svoj dohodek kot druge storitve. Tehnično gledano, proces izgleda takole: gor in dol stran prikazuje plakate 468x60. To pomeni, da lahko uporabnik hkrati vidi dva transparenta. Poleg tega so simboli "+" in "-" urejeni s svojo sinhrono številko, enostavnejšoreči, da lahko povečate število berljivih čepov na štiri. Stroški so v vrstnem redu sedanjega časa, ni vam treba nikjer klikniti (razen zanimivih pasic).
Plačilo se obračuna v dolarjih, ki jih je mogoče plačati plačniku, najmanj tri cente. Partnerski koncept: 10 stopenj za po 5%. Storitev je izboljšana, občasno se dodajo nove funkcije in funkcije.

Umatrix

Umatrix je razburljiv program za zaslužek. Sodobna, najnovejša avto-surfanje; razširitev za samodejne zaslužke na internetu in poleg tega zelo poceni trženjsko platformo. Absolutno pasivni dohodek. Sredstva se zaračunavajo po izteku časa v teaserju. Odlične zahteve za oglaševalce. Za partnerje 10 stopenj napotitev. Sklepi od 10 rubljev. na WebMoney in Payeer. Trenutno spletna stran ne deluje, od upravitelja se pričakuje, da sprejme odločitev.
Payad je zelo izvirna storitev. Projekt je še v fazi testnega obdobja. Vendar pa se lahko že registrirate in privabite nove uporabnike. Torej, ne oklevajte - pohiti, zdaj obstaja možnost, da dober dobiček, saj obstaja veliko oglaševanja, in uporabniki niso zelo. Spletna stran se je začela razvijati, vendar se že kaže le na pozitivni strani. Za dejavnost, ki jo potrebujete, morate namestiti razširitev vašega internetnega brskalnika in dobiti pridobljena sredstva. Koncept napotitve ima dve ravni: 15% in 10%. Mehanska plačila na "Webman", Yandex, "Kiwi" in Payeer.

Jobplant

Jobplant - vsestranska oglaševalska storitev, ki združujesposobnost klasične kabine in najboljše lastnosti oglasov banner /teaser. Ta projekt se je nedavno odprl, vendar ima dobre možnosti. On je nekaj podobnega ideji teaserja. Lahko celo opazite, da imajo istega skrbnika. Jobplant lahko zaslužite na več načinov:
 • prikazovanje oglasov za najavo (majhno pojavno okno v brskalniku);
 • komercialni prehod na spletno stran odjemalca (POPUNDER);
 • prikaz plakatov;
 • obisk - poznavanje spletne strani stranke (pristojbina je odvisna od časa, porabljenega na spletnem mestu);
 • dohodek od razporeditve.
 • Razlika med tem projektom je opaziti tudi v cenovni politiki. S tem podaljškom boste prejeli več prihodkov za 30%, kar je zelo opazno. Projekt zagotavlja oglaševalcem široko paleto priložnosti za oglaševanje lastnih spletnih strani, izdelkov in storitev, poleg tega pa omogoča uporabnikom, da zaslužijo v samostojnem in /ali aktivnem načinu. Koncept napotitve - 7 stopinj.

  Teaser

  Teaser.bz - Dobro znana in dobro znana spletna stran za pridobivanje denarja v brskalniku. Sinhronizirano z brskalniki, kot sta Opera, Yandex in Chrome. Najmanjši znesek za umik WebMoney, Payeer je 10 rubljev., Yandex Money -15 rub.
  Natančneje, ta projekt je ustvarila priljubljena seo-hitra administracija virov in ima posebne značilnosti na podobnih temah. Tukaj je zelo veliko oglaševanja in prihodki se nakopičijo veliko hitreje kot v podobnih programih. Prav tako lahko v tem podaljšku zaslužka v brskalniku izberete možnost, ki se uporabniku zdi večzanimivo in priročno:
 • V oknu, v katerem se nahaja oglas, in v katerem je določen samodejni časovnik, se prikaže vogal dohodka na teaserjih. Po izteku časovnika vam bomo zaračunali.
 • Prihodki od obiskov spletnih strani. Prikaže se nad pojavnim oknom delovnega zavihka, predlaga se preklop na vir oglaševalca. Že po prenosu in prenosu strani za vas se izračuna določen znesek.
 • Plače na napotitvah. Spletna stran ponuja dokaj preproste zahteve za delo, da bi pritegnili napotitve. Program poteka v 5 korakih z 10% prihodkom.
 • Dohodek od dodelitev. Ne dolgo nazaj je bil nov način za pridobitev denarja. Model je približno enak kot v kabinah. Oglaševalec postavi opis nalog, ki jih je treba opraviti, in ko ga uporabnik izvrši, plača določen znesek.
 • SurfEarner

  Razširitev za zaslužek SurfEarner se je pojavil prvi in ​​deluje na oglasnih pasicah. Najbolj oglaševana in znana storitev. Uporabniki pravijo, da je to povsem pasivni zaslužek, kjer nastane avtomatično. Resnično ne bo treba opravljati praktično nobenih operacij, širitev bo pokazala oglaševanje pasic in bo plačal za to denar. Napotitveni sistem 10 stopinj. Namestitev aplikacije je na voljo za brskalnike, kot so Opera, Mozilla, Yandex in Google Chrome. Možno je umakniti sredstva v Qiwi, WebMoney, Yandex in Payeer. Minimalni znesek za izstop 10 rubljev.

  Vipip

  Še en podaljšek, ki ga zaslužimo v brskalniku, začetek projekta je bil sprva leta 2017. Sredstva se zaračunavajo za predstavitev reklamnih plakatov,velikosti 728 x 90 nad ali pod brskalnikom (izberite sebe). Dodatek je trenutno na voljo samo za Google Chrome. Sčasoma bo na voljo tudi drugim brskalnikom. Časovnik ni prisoten, plakati se samodejno spremenijo po približno 20 sekundah. Za vsako predstavo na Vipip.ru je približno dva centa. Obstaja affiliate program, ki ga lahko zaslužite na svoji spletni strani tako, da na ta vir registrirate oglaševalce. Poleg tega uporabniki dobijo dostop do drugih produktov iz ponudbe Invest Invest z uporabo istega gesla (eno pooblastilo).

  Pregledi

  Tisti, ki so skušali zaslužiti na ta način, ugotavljajo, da sistemi resnično delujejo, in da se obračunavanja pojavljajo na računu. Vendar pa so tako redki, da je malo verjetno, da bo življenje dovolj. Na primer, eden od strežnikov v treh mesecih s petimi povezanimi napotitvami lahko dobi približno 25 rubljev. Za povečanje prihodkov morate nenehno privabljati nove člane.

  Sorodne publikacije