Povečajte na Yandex.Disk: količino prostora, težo, čiščenje, načine za povečanje in namige.

Če je potrebno, prenašanje datotek iz enega računalnika na drugega ali njihovo prenašanje v enega, smo navajeni uporabljati stare diske, flash pogone in podobne naprave za začasno shranjevanje informacij. Na žalost niso le nezanesljivi in ​​neprimerni za uporabo, temveč vam omogočajo tudi kopiranje le sorazmerno majhnih dokumentov. Čas se izteka, vse se spreminja, internet se že dolgo pojavlja. Zdaj pošiljamo dokumente in fotografije na običajno priloženo datoteko v pismu po elektronski pošti. Vendar pa je bolj priročen način prenosa datotek - «Yandex.Disk». Ko prenesete datoteko enkrat, jo lahko delite z neomejenim številom oseb. Eno izmed najbolj priljubljenih vprašanj, ki jih postavljajo uporabniki te storitve: kako lahko povečate prostor na Yandex.Disk?


Kaj je to?

Najprej bomo razumeli, kaj je "Yandex.Disk" in zakaj ga potrebujemo. Govoreči jezik je neke vrste virtualno shranjevanje informacij. Tehnologija, ki jo je Yandex razvil leta 2012, omogoča shranjevanje informacij in prenos podatkov na druge uporabnike interneta. V bistvu je to mehanizem za izmenjavo datotek, vendar brez oglasov, virusov in nepotrebnih pasic.
Vse datoteke na dokumentih Yandex.Disk so shranjene na strežniku iskalnika v popolni varnosti, dokler jih sami ne izbrišete. Ko je prenesena, se vsaka datoteka samodejno skenira s protivirusnim sistemom DrWeb. Zahvaljujoč temu iz izmenjevalnika datotek lahko varnoprenesete vse dokumente.


Tehnologija Yandex.Disk vam omogoča prihranek prostora na lokalnem računalniku. Prav tako je zelo priročno deliti prijatelje z velikimi datotekami, mimo omejitev poštnih strežnikov.

Koliko prostora ima Yandex.Disk?

Privzeto je na voljo prostor za shranjevanje datotek, velikosti 3 GB. Lahko uporabite prostor za shranjevanje datotek v računalniku in s tem ne omejite dostopa do teh datotek iz enega računalnika. Da bi lahko dokumente kadar koli pregledali, je potreben samo internet.
Stopnjo dostopa do vsake datoteke je mogoče tudi razvrstiti posamezno ali v celoti v mapi:
 • samo osebno;
 • za uporabnike, ki jim dajete povezavo;
 • je skupna vsem obiskovalcem.
 • Vprašanje: Koliko prostora na Yandex.Disk lahko dobite na podlagi naslednjih korakov? Odgovor: do 50 GB.

  Kako povečati prostor na "Yandex.Disk"?

  Privzeto je, da je količina, ki jo želite zagnati, povsem zadostna. Ampak, če jo potrebujete, potem "Yandex" vam omogoča, da povečate disk kvote na naslednje načine:
 • namestite na vašem računalniku program odjemalca in dobili bonus 3 GB;
 • Takoj prenesite svoje datoteke na "Yandex.Disk" in dobite bonus v višini 2 GB;
 • delijo promocijsko povezavo s prijatelji na družabnih omrežjih in dobijo še 3 gigabajte.
 • Če Yandex.Disk nima dovolj prostora, lahko postanete udeleženec v enem od enkratnih delnic, ki jih podjetje občasno hrani. Mimogrede, na ta način lahko osvojite ne samo dodatnegigabajtov, pa tudi druge dragocene nagrade. Z akcijami in pogosto zagotovljenih do 30 GB dodatnega prostora naenkrat. Risbe pogosto potekajo na predvečer praznikov. Bodite prepričani, da se naročite na glasilo o storitvah, da ne boste zamudili pomembnih informacij.
  Povečate lahko tudi na Yandex.Disk s katerim koli programom, ki je namenjen stiskanju datotek. Pred nalaganjem arhivirajte vse dokumente, predstavitve, igre, filme itd. Zaradi stiskanja bodo tehtali večkrat manj, zato bo več prostora za shranjevanje virtualnega diska. Da se dodeljena lokacija ne izteče pred časom, je treba "Yandex.Disk" redno brisati iz dokumentov, ki so izgubili pomen. To storite tako, da izberete zastarele datoteke, nato pa v meniju desno zgoraj izberete element "Izbriši". Čiščenje diska je narejeno!

  Značilnosti storitve

  Vaši dokumenti so vedno z vami. To je zelo priročno, na primer pri delu na daljavo: za ljubitelje opraviti domače naloge ali samostojne. Zdaj vam sploh ni treba bliskovni pogon za prenos dokumentov v vaš domači računalnik. Težava z arhiviranjem datoteke ni več, zato jo lahko pošljete po e-pošti. Z virtualnim "Yandex.Disk" lahko preprosto vstavite povezavo do datoteke.
  Predstavljajte si situacijo: nujno potrebujete dokumentacijo. To je odvisno od rezultata dela in plače, računalnik pa je pokvarjen. Vaš prijatelj ali sodelavec je pripravljen zagotoviti svoj računalnik za delo, ker je v njem samo potreben dokument.Kako biti? Odvijte trdi disk, ga dostavite enemu, izvlecite potrebne podatke iz diska, ga kopirajte v računalnik. Vse bo trajalo eno uro. Temu se lahko izognete, če uporabljate to datoteko. Če določen znesek ni dovolj, lahko vedno dobite več prostora na Yandex Drive-u.
  Če želite začeti uporabljati virtualno storitev, morate imeti račun na yandex.ru. Če je račun že ustvarjen, lahko varno uporabljate Yandex.Disk in prenesete datoteke.

  Notranji vmesnik

  Storitev vam omogoča prenos katere koli vrste datoteke: besedilo v medij. Dokumente lahko prenesete iz »Yandex.Disks« drugih uporabnikov, tudi če je vaša kvota diska manjša, kot je. Res je, da bo hitrost prenosa padla na 64 GB /s.
  Za delo z drugimi udeleženci je mogoče ustvariti mapo v skupni rabi. Vsak uporabnik bo lahko nanj prenesel svoje datoteke. To je odličen način za povečanje prostora na Yandex.Disk, kot tudi veliko priložnost za organizacijo skupinsko delo na katerem koli projektu.

  Uporaba

  Najlažji način, da začnete uporabljati virtualni "Yandex.Disk": pojdite na yandex.ru stran preko katerega koli brskalnika, se prijavite v svoj račun, poiščite zavihek "datoteke". Drugi način: pojdite skozi brezplačno aplikacijo Yandex Disk, ki ste jo predhodno prenesli s spletnega mesta. Ko prenesete datoteko in jo namestite na lokalni disk, se v meniju Moj računalnik prikaže ločena vrstica. V tem primeru boste lahkodelo z "Yandex.Disk", kot s katerim koli drugim. Vse prenesene in kopirane datoteke bodo prenesene v vaš virtualni prostor. Postopek sinhronizacije je popolnoma avtomatiziran, zato ne potrebujete nadzora in sodelovanja. "Yandex.Disk" vam omogoča, da prihranite čas in prostor na disku računalnika, zato je uporaba te storitve lahko koristna za vse.

  Sorodne publikacije